Arbejdet med det menneskelige potentiale – NYHED: Online

Kære læser. Erfaring fortæller os, at du er endt på denne side, fordi du enten ønsker at kunne forandre ting i dit eget liv eller ønsker at lære, hvordan du støtter andre i at forandre ting i deres liv.

Men hver gang er du måske løbet ind i den forhindring, at uddannelsen, du ønsker at tage, ligger alt for langt væk.

Nu kan du både forandrer dit eget liv og lære at forandre andre uanset, hvor du befinder dig i verden.

”Krise betyder vendepunkt”, sådan står der på vores vinduesruder i Nansensgade, hvor Mindjuice Academy ligger. Da Corona-krisen begyndte, bragte den netop et vendepunkt med sig. Vi har i årevis undervist online, men aldrig hele moduler på vores uddannelser.

Det fik vi mulighed for at prøve af, da Danmark lukkede ned i marts 2020.

Forståeligt nok var flere skeptiske overfor, hvorvidt vi kunne skabe det ærlige og nærværende rum, vi er kendte for. Responsen har været overvældende positiv.

Her kan du læse et uddrag af den:

 

”Jeg synes altid at det er lidt skræmmende at sætte sig selv i spil i forhold til en ny sammenhæng. Jeg synes at on-lineundervisningen har fungeret over al forventning”.

 

Bente Haugbøl efter modul 1, online

 

”Jeg havde virkelig glædet mig til at skulle have mødt jer fysisk, men jeg er meget positiv over for den online undervisning. Det fungerede virkelig godt og al tiden blev udnyttet optimalt, specielt når vi var i breakoutroom. Det gik hurtigt og effektivt, hvor jeg tænker at der går lidt mere tid, når vi skal gøre det fysisk.”

 

René Handsgaard, efter modul 1, online.

”Jeg er imponeret over, hvor godt online-undervisningen fungerede og hvor insisterende, I har været på, at det meste skal være som det plejer, og det føltes næsten som et almindeligt modul.”

 

Ane Liebling, efter modul 3, online

Vi kalder vores helt unikke Coachuddannelse for en grunduddannelse i livet, fordi den handler om langt mere end coaching, nemlig de fundamentale lifeskills det kræver at skabe fundament, forandring og forbedringer i livet.

Lige præcis det fundament er ændret, da verden de seneste mange måneder er blevet endnu mere virtuel end før.

 

 Hvorfor det er vigtigt, at din kommende coachinguddannelse er godkendt af ICF og hvorfor ICF anbefaler online-undervisning

Vi ved, at det er jungle at finde ud af, hvilken coachinguddannelse der er bedst.

Derfor har vi igennem alle årene samarbejdet med verdens største uafhængige coach-organisation ICF (The International Coach Federation).

Vores grundlægger Pernille W. Lauritsen blev af 300 danske coaches valgt som præsident for ICF Danmark i vores første år.

Igennem flere år var hun således med til at hæve coaching-standarderne i Danmark i både medierne og i erhvervslivet. Senere blev hun valgt af 45 medlemslande til at repræsentere coaching i Europa, Afrika og Mellemøsten.

 

Vores uddannelse har verdens højest rangerede kvalitets-stempel

Vi bruger løbende meget tid på at opretholde vores kvalitetsstempel fra ICF, vores såkaldte ACTP-certifiering. ACTP’en er den højeste godkendelse en coachinguddannelse kan få.

Det sikrer dig et niveau med de bedste coachingskoler i verden = uanede muligheder for at arbejde som coach herhjemme og ude i verden. Det svarer til at gå på Harvard eller Princeton indenfor coaching-verdenen.

ACTP-godkendelsen hos os betyder, at du som færdiguddannet coach i Mindjuice, kan blive certificeret hos ICF med et globalt højt respekteret kvalitets-stempel.

ICF kritiserer skoler, som bare “læner sig op” af ICF

Mange coachingskoler skriver, at de læner sig op af ICF’s standarder uden nogensinde at være certificerede. Ifølge ICF er det ikke tilladt at skrive sådan.

Det er en omfattende proces at blive ICF godkendt som skole. Det kræver blandt andet, at den undervisnings-ansvarlige har den højeste ICF-certificering, ligesom et universitet kræver et professorat.

Det tager typisk flere år at blive godkendt, og det er ikke nok, at underviserne er ICF-certificereret.

Uddannelsen skal i sig selv være godkendt. Er uddannelsen ACSTH godkendt, så er der tale om den minimale ICF godkendelse.

Spørg derfor altid skoler, der udbyder coaching uddannelser, om de er ICF-godkendt og på hvilket niveau?  Kun 3 skoler i Danmark har den attraktive ACTP godkendelse fra ICF. Læs mere hos ICF Danmark

Da Corona-krisen satte en stopper for at mødes til fysisk undervisning, anbefalede ICF alle deres akkrediterede skoler at rykke deres undervisning online. Hvorfor? Dels for at holde momentum i igangværende læringskurver og for at kunne bringe coachingfærdigheder i spil i en verden, som har brug for det. Coaching handler om læring og lige nu skal alle lære at gebærde sig i en ny virkelighed.

Hvad lærer jeg så?

På Mindjuice Coachuddannelse kultiverer du det bedste af dig selv i et styrkende fællesskab.
Vi har afholdt mere end 100 coachinguddannelser gennem årene, og den erfaring har vi brugt til at skabe en uddannelse af utrolig høj kvalitet med plads til alle uanset baggrund og erfaring.

Selve uddannelsen består af fem moduler af tre dages varighed, og typisk har vi max 50 elever på et hold.

Mellem modulerne har vi 2 telekald, som du kan deltage på eller downloade og høre, når det passer dig.

Altsammen for at styrke din udvikling mest optimalt.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen består af teori, cases og øvelser, og vi er kendt for at være dygtige formidlere, som gør komplekse teorier simple og til at forstå og bruge i hverdagen.

Vi har naturligvis fokus på øget bevægelse og øvelser, der styrker kendskabet til hinanden, når undervisningen foregår online.

Undervejs opdager du dine egne helt unikke evner, du erfarer, at hjertet trumfer janteloven, og at det er værd at tage rejsen ind i dig selv og videre ud i livet.

Du behøver ikke ville være coach for at tage uddannelsen.

Coaching viser dig et paradigme af muligheder, som styrker din kommunikation, dine relationer samt dit personlige lederskab, uanset hvor du står i i livet.

Arbejder du med mennesker er det oplagt, men mange gør det også for at styrke sig selv.

Vi et hus fuld af muligheder for videre træning, gratis foredrag og events. Vi har et stort community af frivillige, som bruger vores rammer til at udvide deres netværk og udvikle deres skills.

Desuden har vi gennem årene udviklet et tæt samarbejde med erhvervslivet og leverer til dato flere og flere kurser, coachingsessions og uddannelser til ledere og medarbejdere.

 

Din gennemslagskraft er større end du tror

I kraft af videnskab, visdom, nye venner og verdens bedste undervisere indenfor coaching og en række andre felter, finder du din gennemslagskraft, din power og dit personlige lederskab.

Med Mindjuice-modellen som følgesvend får du en powerpakket uddannelse i det at være og arbejde med mennesker, plus en af verdens bedste coachuddannelser.

Hvorfor vente?

Vi holder hver måned gratis foredrag om vores uddannelser, så du kan få en smagsprøve på, hvordan vi arbejder, mærke stemningen og møde tidligere elever.
Foredragene foregår både “live”  i København og online via telekald, og du er altid velkommen.

Find næste foredrag her

Vores fundament

Mindjuice’s Coachuddannelse Online er et gennemtestet spark bagi.

En højt struktureret serie af oplevelser som skubber dig i udvikling under trygge rammer. At udvikle sig som menneske er en unik men også forudsigelig række trin.

Dit personlige fundament opbygges gennem den proces, som coaching uddannelsen bringer dig igennem. Mange beskriver rejsen, som de lærte at hvile i dem selv, hvilket er en befriende oplevelse.

Den teori og viden vi bruger, er den som giver størst kraft til den proces. Det har taget 20 år at udarbejde vores unikke coaching-model og udviklingsmetode, som er anderledes fra alt andet, du vil møde.

 

Din plan vs realitet. Opdag sandheden på coachinguddannelsen.

Et bredt felt af discipliner

Det teoretiske fundamentet på coachuddannelsen er et globalt sammenkog inden for kerneområderne personligt lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation, kognitiv coaching og psykologi.

Derudover integrerer vi skyggearbejde, baseret på psykoanalytiker C. G. Jungs arbejde.

Vi integrerer Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende og populære typologier i udviklingen af mennesker, og principper fra Neuro-Linguistic Programming (NLP).

Samtidig ligger der en essentiel og universel oplevelse i det at være menneske, og vi læner os med stor fordel op af årtusinders globale visdomsteorier.

Tilsammen har vi skabt en unik cocktail, som fast-forwarder din udvikling på holistisk vis, hvor samspillet mellem  krop, følelser og tanker er alt afgørende fremfor kun at fokusere på det ene område.

Uddannelsen udvikler sig konstant

Til slut skal det siges at hjerneforskning, teknologi og anden moderne videnskab er i fuld gang med at opklare det mysterium, som er mennesket.

Vi får hver dag nye og hidtil usynlige snapshots af vores indre univers, som fortæller os, hvordan vi kan finindstille vores følelsesmæssige og mentale urværk.

Vi har afholdt mere end 100 coachuddannelser gennem årene, hvilket gør os til en af de største skoler i Europa. Derfor udvikler vi os også konstant.

Vi integrerer ny forskning og metoder løbende, og oplever derfor også at vores elever kommer igen og igen, for at opgradere deres viden indenfor et bredt felt af discipliner.

 

Din garanti for kvalitet

  • Coachuddannelsen er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program)  af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen er tidligere præsident i Danmark. Det betyder, at du som deltager har nemmere ved at opnå en ICF-certificering.
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores unikke coachuddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores elever. Hør fra dem her
"Jeg opsagde mit faste job efter en Mindjuice-intro. Min vej som Vocal Coach går igennem coaching. Den bedste beslutning jeg kunne tage for mig selv."

Klaus Møller

Vocal coach ved det kongelige teater

"Mindjuice's forholdsvis simple værktøjer er helt vildt effektive. Jeg garanterer, at du får SÅ meget personlig udvikling på uddannelsen."

Anne Winther

Journalist & Kommunikationsrådgiver

 

Undervisere

På coachuddannelsen undervises du af Mindjuice-grundlægger og administrerende direktør, Pernille W. Lauritsen, Mindjuice-partner Nina Frank plus en række udvalgte eksterne og interne undervisere fra Mindjuice’s underviserteam.

Pernille W. Lauritsen:
Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF certificeret coach, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 15 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA. Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuice’s coaching model og coachuddannelser, foredragsholder, og forfatter til tre bøger. Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført adskillige uddannelser og træningsforløb hos international anerkendte undervisere, såsom Don Riso og Russ Hudson på Enneagraminstituttet i New York, kognitiv coaching hos psykolog Irene Ostrich, klassisk coaching hos Tony Robbins, familiecoaching hos Jesper Juul, transformationsarbejde hos Byron Katie og Brandon Bays, og skyggearbejde hos Debbie Ford.

Nina Frank:
Partner i Mindjuice siden 2006. Mastercoach, ICF certificeret coach, forfatter, underviser, foredragsholder, og debattør. Nina har siden sin første coachuddannelse i 1997, gennemført flere coachuddannelser og træningsforløb, i transformativ og kognitiv coaching, NLP, og enneagrammet hos verdens førende undervisere på Enneagraminstituttet i New York. Det er suppleret af en lang række programmer og workshops hos bla. Byron Katie, Dalai Lama, breathwork, og andre. Hun har udgivet bogen “Lige meget værd – sådan får du lykkelige drenge og piger fulde af selvværd,” og blev i 2008 nomineret til magasinet Cosmopolitans Grænsebryder pris.

Uddannelsesstart

  1. april

 

Se datoer for alle moduler i den orange boks eller vores online program.

 

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Betaler du coachuddannelsen i ét samlet afdrag, får du vores populære workshop: Enneagram Essentials eller af vores Online Enneagram Forløb: Kender du Typen eller Enneagramrejsen: Din indre Odyssé med i købet helt gratis!

Program for Coachuddannelsen

Download program med indhold, priser og datoer for Mindjuice’s Coachuddannelse her

 

 

Få Coachuddannelsen skattefrit

Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Mindjuice’s Coachuddannelse som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. Det vil sige din løn inden du får fratrukket skat – så du sparer skatten.
Uddannelsesudgifter er omfattet af ordningen, men coachuddannelsen skal selvfølgelig være relevant for dit arbejde.

Ring gerne til os på 3313 3301 og hør mere om ordningen og dine muligheder – eller kontakt SKAT på 72221818.

Mindjuice samarbejder med coach.dk

Mindjuice’s Coachuddannelse efterlever de minimumskrav en CE_Approvedcoachuddannelse skal opfylde, for at kunne blive listet på coach.dk’s coachuddannelsesoversigt.
Samarbejdsaftalen gentegnes årligt.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål om Mindjuice, vores Coachuddannelse eller certificeringen, så ring til os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Hello Sunday!

Få visdom, input og træning til ugen +
gratis "Lykken-Kommer-Indefra"-meditation.