Betalingsbetingelser

Priser

Priser på coaching sessions, workshops og lignende er inklusiv moms.
Mindjuice’s uddannelser og Enneagram Workshops er momsfri.

Gennem hele købsprocessen vises totalbeløbet løbende i indkøbskurven.

 

Betalingsmetoder

Vi tilbyder følgende betalingsløsninger på websitet: Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB Cards, American Express og Diners Club.

Du kan finde information om sikker internethandel på www.forbrugersikkerhed.dk

 

EAN-Nummer

Webshoppen understøtter ikke betaling via EAN.

Kontakt Mindjuice på 3313 3301 eller info@mindjuice.dk  hvis du ønsker at blive faktureret via EAN.

 

Sikkerhed

Mindjuice benytter en betalingsløsning leveret af ePay. Alle data vedrørende din betaling er krypteret og sendes via SSL, hvilket betyder, at det kun er ePay der kan læse disse data.

Dataregistrering: Når du afsender en bestilling til os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og email adresse. Disse oplysninger transmitteres og gemmes hos Mindjuice i ikke krypteret tilstand. Alle informationer omkring betalinger transmitteres og gemmes i krypteret tilstand hos ePay. Alle de oplysninger vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Bogføringsloven kræver, at disse oplysninger gemmes i 5 år.

 

Fortrolighed

Dine personlige data vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering.

Har du spørgsmål om dette, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@mindjuice.dk eller på telefon 3313 3301.

 

Retningslinjer for internethandel

Mindjuice overholder Nets’ retningslinjer for internethandel. Det betyder, at du som forbruger er lige så godt stillet, som når du bruger dit betalingskort i en almindelig butik.

 

Afbestilling

Fortryder du dit køb og ønsker at afbestille, skal afbestilling ske skriftligt til Mindjuice, Nansensgade 41 A, 1366 København K eller mail til info@mindjuice.dk.

Uddannelser og workshops
Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 6 uger til kurset afholdes kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Coaching sessions
Betaling for hele forløbet skal være Mindjuice i hænde inden første session afvikles, ellers aflyses sessionen uden refusion. Bemærk at der højest må være 3 måneder mellem sessionerne. Hele forløbet skal afvikles inden for 12 måneder, ellers bortfalder det betalte beløb.

Ved afbestilling eller ændring senere end 24 timer før det aftalte tidspunkt for en given session, ydes der ingen refusion.

Ved afbestilling af hele forløbet før start beregnes et gebyr på 15% af prisen.

Ved for sen betaling påregnes rente i henhold til gældende lovgivning.

 

Levede kurset ikke op til dine forventninger

Såfremt køber mener at det leverede kursus, workshop eller coachingforløb, ikke i sin væsentlighed svarer til det tilbudte, og derfor ønsker at gøre krav på refusion af en del af det betalte vederlag, skal en skriftlig reklamation fremsendes, så den kan være Mindjuice ApS i hænde senest 6 hverdage efter afholdelse af kurset, uddannelsen eller coachingen.

Mindjuice Academy
Nansensgade 41A
1366 København K
Telefon: 33133301
Mail: info@mindjuice.dk

 

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på email: info@mindjuice.dk

Hvis ikke det lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores email-adresse info@mindjuice.dk