Unge Akademi Sponsor

Vil du skabe en livslang forskel for et ungt menneske?

Unge Akademi Sponsor er et nytænkende, inspirerende og hårdtslående CSR projekt for virksomheder, private og institutioner.

Det betaler sig langt ud i fremtiden, når vi skaber muligheder, selvtillid, selvværd og retning for unge mennesker.

Unge Akademiet er et samfundsprojekt med store konsekvenser for vores børn, vores unge, vores samfund og vores familier.

Som sponsor kan du gøre en livslang forskel for et ungt menneske og skabe grundlaget for en positiv fremtid for os alle.

"Jeg har fundet min vej i livet, har fundet ud af hvem jeg er. Helt nye muligheder har åbnet sig op for mig."

Christoffer Skjoldborg

Studerende

"Underviserne er super engagerede, eleverne er topmotiverede og stoffet yderst interessant, for ikke at sige nødvendigt. Passion, åbenhed og mod - det besidder jeg også."

Mathias Trojahn

Studerende

 

Hvad er Unge Akademiet?

Kernen i Unge Akademiet er en række uddannelser, som hjælper unge til at finde den livsglæde, selvtillid og retning, der skal til for at skabe et godt liv og til at bidrage til andres.

Vores mål er at gøre unge menneskers trivsel til et samfundsprojekt, ved at inspirere forældre, virksomheder, institutioner, kommuner og andre til at tage et fælles ansvar.

Unge Akademiet er et non-profit projekt, som vi støtter med en stor del af vores overskud og tid. Det første hold afholdtes i efteråret 2011, med 13 unge af 10 forskellige etniske nationaliteter. Idag har vi uddannet og certificeret over 140 unge rollemodeller med end 20 forskellige nationaliteter.

Hvorfor blive protector?

Anerkendte undersøgelser fortæller os, at mange unge idag ikke trives, og at de lider i stilhed.

De er bange for fremtiden, de er bange for, at de ikke er nok, og mange kæmper med ensomhed, frygt og lavt selvværd.

Resultatet ses på vores gader og i vores skoler som mobning, vold, integration, og bandekrige – og mindre åbenlyse ting som ensomhed og mangel på retning og formål.

Der er et kæmpebehov for at vi træder til og støtter ungdommen og ikke fraskriver os ansvaret, fordi det ikke foregår i vores hjem.

Aarhus Center for Ungdomsforskning ved Aarhus Univsersitet har gennem de sidste 5 år lavet store undersøgelser omkring unges trivsel, og hvordan vi som voksne kan spotte deres mistrivsel. Du kan læse mere her:

Artikel: Sådan spotter du unges mistrivsel. Læs artiklen her >>

Artikel: Unges mistrivse. Læs artiklen her >>

 

Virker Unge Akademiet?

JA! Unge mennesker sidder inde med en overflod af livsglæde og livsenergi, som uddannelserne tapper ind i, og de unge siger, at vores uddannelser har været skelsættende for deres liv og fremtid.

Derudover går de herfra med en coach certificering, som de kan bruge til at støtte andre, som vi har støttet dem.

"Jeg har facet min frygt for at tale foran andre og har opdaget at det ikke er farligt at vise mine følelser."

Cecilie Rivas

Studerende

 

Hvad får jeg ud af det?

At blive Protector for et ungt menneske er en rørende og lærerig oplevelse, som alle kan være en del af, både privat, i organisationen og i virksomheden.

Der er er sjældent et øje tørt, når de unge inviteres til at dele, hvad uddannelsen har betydet for dem.

At være Protector er en øjenåbner og en hjerteåbner, som bringer mennesker sammen omkring et positivt og givende formål.

Hvordan?

Du kan vælge at sponsorere en eller flere unge, støtte projektet generelt eller invitere en af vores unge rollemodeller til at give et spændende oplæg gennem Young Speakers. Det vil også give dig et indblik i, hvad du kan blive protector for.

Book en Young Speaker her

Du kan også ringe til os på 3313 3301 og få en uformel snak om hvad Young Speakers kan gøre for dig, din virksomhed og de unge.

Hvorfor gør I det?

Unge Akademiet er vores hjertebarn og udspringer af en vision om et samfund, hvor unge har ret til en dagligdag uden vold, et miljø hvor de kan trives og hvor deres kvaliteter kan komme til udtryk.

De fortjener alle muligheden for at skabe et lykkeligt og ansvarsfuldt liv, og de fortjener at få den nødvendige støtte, visdom, og erfaring på vejen.

Unge Akademiet er vores bidrag, og vi håber også det kan blive dit.

Fakta om Unge Akademiet

  • Unge Akademiet er et Non-Profit projekt, vi støtter med en stor del af vores overskud og meget af vores tid.
  • Målet er at gøre unge menneskers trivsel til et samfundsprojekt, ved at inspirere forældre, virksomheder, institutioner, kommuner og andre til at tage et fælles ansvar.
  • Unge Akademiet afholdtes første gang i efteråret 2011. På første hold deltog 13 unge med 10 forskellige etniske nationaliteter. Idag har vi uddannet og certificeret 140 unge rollemodeller med mere end 20 forskellige nationaliteter.
  • Kernen i Unge Akademiet er vores uddannelser. Derudover skaber vi projekter, som belyser unge menneskers udfordringer og potentialer – og dermed understøtter målet om at inspirere til fælles ansvar.
  • Vores Unge Akademi-uddannelse er skabt af unge for unge – i et samarbejde mellem et Advisory Board af 15 unge rollemodeller, Den Rytmiske Højskole og Mindjuice.
  • De unge forlader uddannelsen med en en certificering som Mindjuice Ungecoach og en værktøjskasse for livet.

 

Kontakt os gerne

Kontak os hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om Unge Akademiet på 33133301.

Vores visionære kunder