Uddannelse: Mindjuice underviser®

Den ultimative udviklingsrejse

At bliver Mindjuice Underviser® er den ultimative udviklingsrejse. Du kommer ikke igennem underviser-programmet uden at have skabe vilde og ekstraordinære forandringer i hele dit liv.

Hvorfor? Fordi det at være underviser kræver helt ekstraordinære og autentiske skills, som du ikke lærer andre steder.

Brænd igennem med hele dig både på og udenfor scenen

Som Mindjuice Underviser® lærer du, at skabe ægte transformation hos både den enkelte og i større og mindre grupper. Du lærer, hvordan du holder et space af muligheder, selv når alle andre kun kan se begrænsinger. Du lærer virkelig at lytte efter det store i andre mennesker og får redskaberne til at guide mennesker til at tage deres egen storhed på sig og udleve den i livet. Samtidig lærer du hvordan du brænder igennem med dine budskabet til alle typer mennesker.

Transformer dit eget liv

For at kunne skabe et så powerfuldt rum for udvikling, kommer du til at gå igennem nogle nøje planlagte trin, der giver dig mulighed for at give dit eget liv et kraftfuld eftersyn. Du kommer til at tage alle dine livsområder op til revision og blive empoweret til at skabe de forandringer, du ønsker skal ske.

Mesterlærer og hårdcore træning

Underviser-programmet er ikke for tøsedrenge. Så er det sagt. Du skal virkelig ville det. Det kræver et commitment udover det sædvanlige. Men det er samtidig den mest fascinerende, inspirerende og transformende rejse, du nogensinde vil komme ud på.

Som deltager på underviser-programmet får du en helstøbt træning, der består af hårdcore træning, konstruktiv feedback og mesterlærer.

Du kommer til at lære af de bedste på markedet. Du bliver trænet af Mindjuice’s dygtige undervisere, får løbende feedback på din egen proformence og kommer i mesterlærer, hvor du følger Mindjuice’s undervisere på træningsaftener, workshops og vores uddannelser.

Kort sagt vil du leve og ånde undervisning og tranformation hver dag.

Vejen til at blive Mindjuice Underviser ®

Alle trin er designet for at udvikle og cementere de væsentlige egenskaber, det kræver for at blive en ekstraordinære underviser.

Første trin på vejen mod at blive Mindjuice Underviser er at du har deltager på Mindjuice’s Mentoruddannelse, hvor du følger et hold på Coachuddannelsen som mentorcoach fra start til slut. Her får du dine basis coachingskills på plads.

Andet trin på vejen er at deltage på Mindjuice Masteruddannelse, hvor du lærer at teamcoache og skabe forandringer i mindre grupper og teams.

Tredje trin er at være Mentorcoach på Masteruddannelsen, hvor du lærer hvordan du støtter mennesker, der virkelig er ude på noget, i at nå deres mål. At fastholde et commitment over tid, også når det er surt, kedelig, og din coachee har lyst til at kaste hårdklædet i ringen.

Fjerde trin er at være Course Manager på et hold på Mindjuice’s Coachuddannelse eller Mindjuice Masteruddannelse.
Her udvikler du dine lederevner og har ansvaret for teamet af Mentorcoaches, afvikling af uddannelsen og sparing med underviserne. Du kommer så at sige bag scenen og lærer alle de elementer, der skal spille sammen for at skabe og  afholde kraftfulde uddannelser.

Femte trin er at sende en motiveret ansøgning for, hvorfor vi netop skal optage dig  på vores eftertragtede underviser-program.
Ansøgningen bliver fuldt op af en afklarende samtale, hvorefter du får besked om du er optaget.

Underviser-programmet skæresyes efter fælles forventningsafklaring, men programmet vil typisk løbe over et år, hvor du vil blive trænet og selv træne til hvad der svarer til omkring 10 timer om ugen.

Vil du vide mere?

Kontakt os på 3313 3301 eller info@mindjuice.dk hvis du ønsker yderligere information eller en afklarende samtale om Mindjuice Underviser-program er noget for dig.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Alle rettigheder tilhører Mindjuice © 2018