fbpx

Hvad vil du spørge Pernille om?

– Hvordan skaber jeg det bedste flow i en session?
– Hvilke mønsterbrydere er gode at bruge hvornår?
– Hvad gør du, når en person er svær at coache?
– Hvordan tager jeg min coaching til et nyt niveau?

 

NYHED: SPØRGETIMEN
Måske har du gået og vendt spørgsmål i dine tanker, som du ikke har fået stillet?

Det kan du den 23. januar kl. 19.00-20.00

 

Feedback på spørgetime

Janne Jørgensen:

Jeg var med til spørgetimen, som gav så meget mening for mig.

Jeg fik mulighed for at spørge ind til coaching af stressramte. Pernilles svar vedr. teorien samt Pernilles mock med Birgitte gav konkrete svar på mine udfordringer. Så det var specifik godt og dét at vi kan være meget specifikke i målsætningen og commitment fra coachees side var også specifikt godt.

Indledningsvis går der meget tid fra essensen med det tekniske, det ærgede jeg mig over. Det er nok svært at gøre så meget ved, men netop med dét i mente, kan spørgetimen med fordel udvides med en 1/2 til 1 time næste gang.

Jeg bakker meget op om en næste spørgetime, så mange tak for din tid Pernille

Christina Merolli:

Superfedt med spørgetime. Tak for muligheden. Synes det gav mig nogle gode indsigter, og andre stillede nogle af de samme spørgsmål, så jeg fik svar på nogle af mine spørgsmål,  selvom jeg ikke selv fik stillet dem.

I kunne måske få os til at indsende jer spørgsmål på forhånd. Så kan I selv vurdere, om det giver mening at tage flere forskellige spørgsmål af gangen eller måske samle det i temaer.

 

Laura Breiner Nielsen:

Det må meget gerne holdes igen! De andre deltagers udfordringer med coachklienter giver genklang. Mange af os er først rigtig begyndt at coache mennesker i “den virkelige verden” efter vi stoppede på uddannelse og så dukker alle spørgsmålene og udfordringer op. Så fedt med person-cases og godt med demo fra Pernille. På mig virker det godt, at vise det frem for at tale om det. Evt. til næste gang, kortere intro, så vi kan nå flere spørgsmål. Godt tidspunkt.

Tak. God dag.

Christina Bonita Oliveira

Jeg synes spørgetime er super vigtig og meget relevant og jeg blev virkelig inspirerede af den og fik vigtig input så jeg er med næste gang i holder spørgetime.

Hvis jeg skal komme med noget konstruktiv jeg oplevet at jeg blev lidt rastløs da jeg syntes at det i første omgang virke lidt ustruktureret og ikke helt viste om vi vil nå at få nogle ordenligt svar på spørgsmålene det gjorte vi heldigvis men følte sådan en tidspress. Selvfølgelig skal Pernille også lige finde en form hun vil køre efter eller danse med.

Jeg kunne også godt tænke mig når der bliver nævnt statistikker at vi kan få infos hvor de kommer fra og evt i en efter mail med link hvis det er muligt. Fx den der blev nævnt med stress om meningsfuld stress for kvinder med børn og meningsløst stress kvinder uden børn der påvirker lykkefølelsen der bliver jeg selv nysgerrig på hvordan kommer man frem til det.

Men jeg var overoden meget tilfreds og vil være super taknemlig for at i gør det igen lige som de der trænings after som i stoppede med var super gode og vi kan jo altid godt tåle lidt mindjucie på den ene eller anden måde.

Tak for opfordringen
Efter flere opfordringer fra nuværende og tidligere elever gør vi det muligt for dig at spørge Mindjuice’s grundlægger og chefdesigner, Pernille, om alt det, du har tænkt over i forbindelse med dine sessions.

Få ekspertens svar
Når det kommer til Mindjuice Coaching er der ingen, der ved mere end Pernille og hun glæder sig til at høre og besvare alle dine spørgsmål.

SPØRGETIMEN bliver en tilbagevende begivenhed for dig, der er uddannet i Mindjuice Academy.
Her kan du vende svære sessioner eller bare blive beriget Pernilles store viden, der konstant bliver udvidet.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Tilmeld dig næste foredrag