Velkommen til Mindjuice Speakeruddannelse.

Find din ultimative gennemslagskraft i denne ambitiøse proces, som lærer dig at brænde igennem overalt i livet.

Speakeruddannelsen handler om dit selvudtryk.  

Hvem er du, når du er 100 % dig selv? Efter mere end 20 års erfaring i personligt lederskab ved vi, at du brænder maks. igennem, når du kan være dig selv. Uanset om du skal pitche en idé til et bestyrelsesmøde, holde foredrag eller få de andre forældre i dit barns klasse med på en ny anti-mobningsstrategi.   

Men det kræver i dag træning at turde være sig selv. 

Det er en KÆMPESTOR fornøjelse, at vi nu åbner for tilmelding til vores nye overbygningsuddannelse: Mindjuice Speakeruddannelse! 

Vejen til at blive Mindjuice Speaker er vild og uden sin lige. Du lærer både at finde dit eget budskab og skabe gennembrud i at få det ud over rampen.  

Uddannelsen er for dig, der vil lære at brænde igennem foran et publikum.  

Mindjuice Speakeruddannelse er en ambitiøs overbygning for Mindjuice Coaches, der vil gøre en forskel. Det sker ikke, uden at du styrker din helt personlige gennemslagskraft og gør opmærksom på lige netop det, du står for her i verden. 

Du finder på uddannelsen en drivkraft og en styrke til at skabe og bidrage på et plan, du ikke troede muligt. 

Dit selvudtryk er dybt forbundet til din selvudvikling

Mindjuice Speakeruddannelse er en stor nyhed i Mindjuice Academy!

Uddannelsen er skabt efter mere end 20 års erfaring som sociale entreprenører og pionerer inden for bevidsthed, ledertræning og personlig udvikling. Gennem årene har vi igen og igen opdaget, hvordan menneskers potentiale for alvor først realiseres, når vi står stærkt i os selv og giver det videre til andre. Men det at kunne give det videre, kræver personlig gennemslagskraft. 

Vores commitment er at uddanne ekstraordinære speakers, der er i stand til at brænde igennem med deres fulde potentiale. Med ekstraordinær mener vi ud over det sædvanlige 

Alt for mange forsøger at lære præsentationsteknik uden den helt nødvendige træning i at turde være 100 % autentisk foran andre.  

Det aktiverer helt naturligt et menneskes grundfrygt at stille sig op foran andre og tale, fordi det er at stille sig uden for flokken. Netop i den frygt ligger dit største potentiale. Den træning får du helt ind under huden i løbet af uddannelsen gennem teori og masser af hands on-erfaring.  

Lær styrken i dine instinkter

Vores mål er, at når du afslutter Mindjuice Speakeruddannelsen, så er du ikke bare blevet en blændende taler. Du har lært at brænde 100 % igennem i en hvilken som helst sammenhæng gennem omfattende teori og transformativ træning.  

Speakeruddannelsen er et forløb på lidt over 7 intense og livsforandrende måneder med moduler i Købehavn samt et internat.   

Din uddannelse som Mindjuice Academy Speaker bygger på 5 moduler, hvis teoretiske fundament er en blanding af global visdom om gennemslagskraft til enneagram instinkternes klassiske faldgruber.

Som speaker-studerende vil du lære at identificere din egen instinkttypes faldgruber og bruge gaverne fra de andre instinkter, når du udtrykker dig selv.

Den visdom og udvikling, du længes efter tager i vores øjne altid udgangspunkt i dit blinde instinkt. 

Derudover fortsætter din Mindjuice træning med at turde face de udfordringer, du støder på, når du træder ud over det komfortable, forbi din frygt og helt ud i dit fulde potentiale.

Keynote Speaker 

På Mindjuice Speakeruddannelse lærer du de greb, det kræver at få den form for opmærksomhed, der rører, inspirerer og skubber et publikum til at flytte sig.  

Du bliver trænet i blandt andet præsentationsevne, integration af dine mørke og lyse skyggesider, kraftfuld kommunikation, at ”eje” et rum og håndtering af kritik fra publikum. 

Du lærer samtidig at skrive en blændende tale og arbejde med at give og modtage kraftfuld feedback – også igennem videooptagelser af dit kropsprog.  

Speakeruddannelsen slutter med dig på scenen!

Den afsluttende opgave på Speakeruddannelsen er det ultimative eventyr med dig som foredragsholder i hovedrollen. Du kommer til at holde din egen form for 10 minutters “TED Talk” på en større scene i København! 

10 minutter fordi det var præcis den tid det tog Barack Obama at tale sig ind i hjertet på den amerikanske befolkning, da han gik fra ukendt senator til et navn på alles læber – fire år før han blev præsident.

Vi lærer fra de bedste eksempler og viser dig, hvor magisk dit ord er, når du bruger det rigtigt.

Adgangskrav 

Speakeruddannelsen er en overbygning for certificerede Mindjuice Coaches, som enten har gået på Mindjuice Coachuddannelse, Lederuddannelsen eller Ungeakademiet. Det gælder også, hvis du er certificeret Mindjuice Familiecoach eller Mastercoach.  

Har du ikke taget nogen af vores uddannelser endnu, så læs længere nede under: Til dig der ikke er uddannet Mindjuice Coach.

Din garanti for kvalitet 

  • Mindjuice Coachuddannelse er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coaching Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen igennem flere år var præsident i Danmark.
  • Vores populære coachuddannelse eller lederuddannelse er adgangsgivende for at deltage på Speakeruddannelsen. 
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser. Vi har afholdt 113 hold og certificeret næsten 2.000  coaches i vores egen bevidsthedsmodel.
  • Vi har igennem 12 år undervist i personlig gennemslagskraft på vores Masteruddannelse og Brænd Igennem-workshops med stor succes.
  • Vores største kvalitetsstempel for denne nye uddannelse får du fra vores elever, der har gået hos os de sidste 12 år.  

Program for Speakeruddannelsen

 

Download program med indhold, priser og datoer for Speakeruddannelsen her.  Program Mindjuice Speakeruddannelse
Næste hold starter 6. maj 2020

Normalpris for Speakeruddannelsen er 74.995 kr.

Der påregnes derudover 10.000 kr. i rejseudgifter, der dækker ophold og transport til internatet. 

Kursusafgiften for uddannelsen kan betales i rater.  Det er også muligt at tage uddannelsen skattefrit.

Ring til os på 3313 3301 for at høre mere om dine muligheder.

 

Early bird-rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

 

Betaler du Speakeruddannelsen i én samlet betaling, får du vores populære workshop Enneagram Essentials  med helt gratis! – Eller en af vores andre Enneagram Workshops, hvis du har taget Enneagram Essentials.  

Til dig der IKKE er uddannet Mindjuice Coach

Har du endnu ikke taget en uddannelse i Mindjuice Academy, kan du kombinere Speakeruddannelsen med Coachuddannelsen eller Lederuddannelsen og spare 10% på den samlede ordre. Det kræver at du tager grundforløbet først og dernæst kan du starte på Speakeruddannelsen.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål om Speakeruddannelsen, så ring gerne til os på 3313 3301 eller skriv i vores chat her på hjemmesiden. 

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Kurser hos Mindjuice i forbindelse med Corona/COVID-19.Mindjuice følger dagligt udviklingen omkring Corona/COVID-19.
Flytning af uddannelser og workshops
I nogle tilfælde er det nødvendigt at rykke datoen for afholdelse af en uddannelse. Hvis du er tilmeldt en af vores uddannelser, så har du allerede hørt fra os på mail. Hvis det er nødvendigt, så rykker vi modulerne længere frem i tid, og vi sørger for at genbruge så mange datoer som muligt. På den måde begrænser vi udfordringer i forhold til din planlægning mest muligt.
LÆS MERE