Velkommen til Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking

Find din ultimative gennemslagskraft i denne ambitiøse proces, som lærer dig at brænde igennem overalt i livet.

Kommunikation kommer af det latinske ord ”communico”, som betyder ”at dele”.

Hver gang du kommunikerer, deler du dig selv med andre. Men hvad er det helt præcist du deler?

Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking handler om at bruge kraften i dit ord og dit selvudtryk.

Overvej, at det eneste som står mellem dig og dine drømme er din kommunikation. Hvem er du, når du er 100 % dig selv?

Efter mere end 20 års erfaring i personligt lederskab ved vi, at du brænder maks. igennem, når du kan være dig selv. Uanset om du skal pitche en idé til et bestyrelsesmøde, holde foredrag eller få de andre forældre i dit barns klasse med på en ny anti-mobningsstrategi.

Men det kræver i dag træning at turde være sig selv. 

Vil du brænde 100% igennem overalt?

Det er en KÆMPESTOR fornøjelse, at vi har åben for tilmelding til vores overbygningsuddannelse: Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking.

Du har måske tidligere hørt uddannelsen som Mindjuice Speakeruddannelse. Vi har ændret navnet, så det dækker over det uddannelsen, giver dig fuld adgang til. Nemlig: At mestre dit ord.

Vejen til at blive Mindjuice Master i Kommunikation & Speaking er vild og uden sin lige. Du lærer både at finde dit eget budskab i din historie og skabe gennembrud, der får det ud over rampen og gør en forskel for andre.

Uddannelsen er for dig, der vil lære at brænde igennem overalt i livet.

For nogen er det en udfordring at brænde igennem på en scene. For andre er det svært at tage ordet i deres egen familie.

Uanset din udfordring og længsel, er denne uddannelse en ambitiøs træning for dig, der vil lære at sige ting højt og finde styrken i din historie, så du kan bruge den til at gøre en forskel for andre.

Overbygning i din personlige gennemslagskraft

Uddannelsen er en overbygning for coaches, terapeuter, facilitatorer m.fl., der allerede har minimum 100 timers uddannelse med egen udvikling bag sig og nu vil tage næste skridt: At kunne formidle hvem du er og, hvad du står for.

Det sker ikke, uden at du styrker din helt personlige gennemslagskraft og gør opmærksom på lige netop dit formål.

Du finder på uddannelsen en drivkraft og en styrke til at finde og udleve dit formål, der bidrager på et plan, du ikke troede muligt.

Dit selvudtryk er dybt forbundet til din selvudvikling

Pernille W. Lauritsen er chefdesigner bag uddannelsen

Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking er skabt efter mere end 24 års erfaring som sociale entreprenør og pioner inden for bevidsthed, ledertræning og personlig udvikling.

Mindjuices grundlægger, Pernille W. Lauritsen, har designet uddannelsen ud fra sin forskning og indgående erfaring med at udvikle det menneskelige potentiale. Gennem årene har hun igen og igen opdaget, hvordan det først for alvor realiseres, når vi står stærkt i os selv og giver det videre til andre. Men det at kunne give det videre, kræver personlig gennemslagskraft.

Hun har hjulpet alt fra topledere til topatleter og musikere i at kunne kommunikere deres formål, så de får andre til at lytte.

Hun har selv gået vejen fra ekstrem genert til at kunne inspirere flere hundrede mennesker på en gang og har som en af sine milepæle undervist sammen med verdens førende enneagram-lærer, Don Riso.

Siden Corona-krisen har Pernille gjort det til en del af sin signatur at undervise online og dermed rakt ud til flere hundrede tusinde mennesker gennem sine ugentlige livestreams.

Vores commitment i Mindjuice Academy er at uddanne ekstraordinære speakers, der er i stand til at brænde igennem med deres fulde potentiale. Med ekstraordinær mener vi ud over det sædvanlige.

Både på og uden for skærmen

Alt for mange forsøger at lære præsentationsteknik uden den helt nødvendige træning i at turde være 100 % autentisk foran andre.

Det aktiverer helt naturligt et menneskes grundfrygt at stille sig op foran andre og tale, fordi det er at stille sig uden for flokken. Netop i den frygt ligger dit største potentiale. Den træning får du helt ind under huden i løbet af uddannelsen gennem teori og masser af hands on-erfaring.

Lær styrken i dine instinkter

Vores mål er, at når du afslutter Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking, så er du ikke bare blevet en blændende taler. Du har lært at brænde 100 % igennem i en hvilken som helst sammenhæng gennem omfattende teori og transformativ træning.

Kommunikationsuddannelsen er et forløb over 9 intense og livsforandrende måneder med moduler i Købehavn samt et internat.

Din uddannelse som Mindjuice Academy Master i Kommunikation & Speaking bygger på 7 moduler, hvis teoretiske fundament er en blanding af global visdom om gennemslagskraft til enneagram-instinkternes klassiske faldgruber.

Som studerende vil du lære at identificere din egen instinkttypes faldgruber og bruge gaverne fra de andre instinkter, når du udtrykker dig selv.

Den visdom og udvikling, du længes efter, tager i vores øjne altid udgangspunkt i dit blinde instinkt.

Derudover fortsætter din træning i dyb personlig udvikling med at turde møde de udfordringer, du støder på, når du træder ud over det komfortable, forbi din frygt og helt ud i dit fulde potentiale.

Keynote Speaker 

På Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking lærer du de greb, det kræver at få den form for opmærksomhed, der rører, inspirerer og skubber et publikum til at flytte sig.

Du bliver trænet i blandt andet præsentationsevne, integration af dine mørke og lyse skyggesider, kraftfuld kommunikation, at ”eje” et rum og håndtering af kritik.

Du lærer samtidig at skrive en blændende tale og arbejde med at give og modtage kraftfuld feedback – også igennem videooptagelser af dit kropsprog.

Mindjuice Master i Kommunikation & Speaking slutter med dig på scenen!

Den afsluttende opgave på uddannelsen er det ultimative eventyr med dig som foredragsholder i hovedrollen. Du kommer til at holde din egen form for 10 minutters “TED Talk” på en større scene i København!

10 minutter fordi det var præcis den tid det tog Barack Obama at tale sig ind i hjertet på den amerikanske befolkning, da han gik fra ukendt senator til et navn på alles læber – fire år før han blev præsident.

Vi lærer fra de bedste eksempler og viser dig, hvor magisk dit ord er, når du bruger det rigtigt.

Adgangskrav 

Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking er en overbygning for coaches, terapeuter, facilitatorer m.fl., som har gennemgået en uddannelse, der indeholder minimum 100 timers egen udvikling.

Hvis du ikke er uddannet i Mindjuice Academy, holder vi et kort for-interview med dig før tilmelding. Det er for at sikre dig den bedste start på uddannelsen, som vi vil glæde os til at byde dig velkommen på.

Har du ikke taget en uddannelse med 100 timers fokus på personlig udvikling, så læs længere nede under: Til dig der ikke har en uddannelse i personlig udvikling.

Jesper Livid Helles fortæller om at tage på Mindjuice Speakeruddannelse

Din garanti for kvalitet 

  • Mindjuice Coachuddannelse er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coaching Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen igennem flere år var præsident i Danmark. Det betyder, at vi går op kvalitet og etik på alle vores uddannelser.
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser. Vi har afholdt 130 hold og certificeret 3234 coaches i vores egen unikke coachingmodel.
  • Vi har igennem 23 år undervist i personlig gennemslagskraft
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores elever, der har gået hos os de sidste 12 år.

 

Early bird-rabat 

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Der påregnes derudover max. 10.000 kr. i rejseudgifter, der dækker ophold og transport til internatet.

Kursusafgiften for uddannelsen kan betales i rater.  Det er også muligt at tage uddannelsen skattefrit.

Ring til os på 3313 3301 for at høre mere om dine muligheder.

 

Program for Masteruddannelsen

Se datoer i den orange boks. Eller download vores program som pdf her (klik på billedet)

 

Til dig der IKKE har en uddannelse i personlig udvikling

Har du endnu ikke taget en uddannelse, der indebærer 100 timers egen personlig udvikling, kan du kombinere uddannelsen med Mindjuice Coachuddannelsen eller Lederuddannelsen og spare 10% på den samlede ordre.

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på 3313 3301 eller info@mindjuice.dk hvis du har spørgmål om Masteruddannelsen, adgangskrav eller hvad du kan bruge uddannelsen til.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til 9 måneders ekstraordinær uddannelse.

Tilmeld dig nu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.