Velkommen til Mindjuice Speakeruddannelse. Find din ultimative gennemslagskraft i denne ambitiøse proces, som får dig til at brænde igennem overalt i livet.

Speakeruddannelsen handler om dit selvudtryk.  

Hvem er du, når du er 100 % dig selv? Efter mere end 20 års erfaring i personligt lederskab ved vi, at du brænder maks. igennem, når du kan være dig selv. Uanset om du skal pitche en idé til et bestyrelsesmøde, holde foredrag eller få de andre forældre i dit barns klasse med på en ny anti-mobningsstrategi.   

Men det kræver i dag træning at turde være sig selv. 

Det er en KÆMPESTOR fornøjelse, at vi nu åbner for tilmelding til vores nye overbygningsuddannelse: Mindjuice Speakeruddannelse! 

Vejen til at blive Mindjuice Speaker er vild og uden sin lige. Du lærer både at finde dit eget budskab og skabe gennembrud i at få det ud over rampen.  

Uddannelsen er for dig, der vil lære at brænde igennem foran et publikum.  

Mindjuice Speaker Uddannelse er en ambitiøs overbygning for Mindjuice Coaches, der vil gøre en forskel. Det sker ikke, uden at du styrker din helt personlige gennemslagskraft og gør opmærksom på lige netop det, du står for her i verden. 

Du finder på uddannelsen en drivkraft og en styrke til at skabe og bidrage på et plan, du ikke troede muligt. 

Fundamentet 

Mindjuice Speakeruddannelse er en stor nyhed i Mindjuice Academy!

Uddannelsen er skabt efter mere end 20 års erfaring som sociale entreprenører og pionerer inden for bevidsthed, ledertræning og personlig udvikling. Gennem årene har vi igen og igen opdaget, hvordan menneskers potentiale for alvor først realiseres, når vi giver det videre til andre. Men det at kunne give det videre, kræver personlig gennemslagskraft. 

Vores commitment er at uddanne ekstraordinære speakers, der er i stand til at brænde igennem med deres fulde potentiale. Med ekstraordinær mener vi ud over det sædvanlige 

Alt for mange forsøger at lære præsentationsteknik uden den helt nødvendige træning i at turde være 100 % autentisk foran andre.  

Det aktiverer helt naturligt et menneskes grundfrygt at stille sig op foran andre og tale, fordi det er at stille sig uden for flokken. Netop i den frygt ligger dit største potentiale. Den træning får du helt ind under huden i løbet af uddannelsen gennem teori og masser af hands on-erfaring.  

Vores mål er, at når du afslutter Mindjuice Speaker Uddannelsen, så er du ikke bare blevet en blændende taler. Du har lært at brænde 100 % igennem i en hvilken som helst sammenhæng gennem omfattende teori og transformativ træning.  

Speakeruddannelsen er et forløb på 7 intense og livsforandrende måneder med moduler i Købehavn samt et internat i udlandet.   

Din uddannelse som Mindjuice Speaker bygger på 5 moduler, hvis teoretiske fundament er de ni enneagramtypers kommunikative styrker og udfordringer. 

Som speaker-studerende vil du lære at identificere din egen types faldgruber og bruge gaverne fra alle ni typer, når du udtrykker dig selv. Den visdom og udvikling, du søger, kan findes i dit eget og andre typers univers, hvilket gør det til en af de mest lærerige rejser, du kan tage som menneske. 

Derudover tackler du undervejs de udfordringer, du støder på, når du begynder den rejse det er at træde ind i din frygt – og ud i dit potentiale – med opbakning fra din personlige Mindjuice Coach. 

Keynote Speaker 

På Mindjuice Speakeruddannelse lærer du de greb, det kræver at få den form for opmærksomheder, der rører, inspirerer og skubber et publikum til at flytte sig.  

Du bliver trænet i blandt andet præsentationsevne, integration af dine mørke og lyse skyggesider, kraftfuld kommunikation, at ”eje” et rum og håndtering af kritik fra publikum. 

Du lærer samtidig at skrive en blændende tale og arbejdet med at give og modtage kraftfuld feedback – også igennem videooptagelser af dit kropsprog.  

Dit foredragsprojekt 

Den afsluttende opgave på Speakeruddannelsen er det ultimative eventyr med dig som foredragsholder i hovedrollen. Du kommer til at holde din egen form for TED Talk på en større scene i København! 

Du vil dog opleve, at Speakeruddannelsen kun er begyndelsen til at komme ud over rampen med dit budskab og de historier, du brænder for at formidle.  

Adgangskrav 

Speakeruddannelsen er en overbygning for certificerede Mindjuice Coaches, som enten har gået på Mindjuice Coachuddannelse, Lederuddannelsen eller Ungeakademiet. Det gælder også, hvis du er certificeret Mindjuice Familiecoach eller Mastercoach.  

Din garanti for kvalitet 

  • Mindjuice Coachuddannelse er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coaching Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen er tidligere præsident i Danmark. Coachuddannelsen er adgangsgivende for at deltage på Masteruddannelsen. 
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores unikke uddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuices egen model for kognitiv coaching. 
  • Vi har i 10 år med stor succes undervist i personlig gennemslagskraft på vores Masteruddannelse og Brænd Igennem-workshops. 
  • Vores største kvalitetsstempel for denne nye uddannelse får du fra vores elever, der har gået hos os de sidste 12 år.  

Program for Speakeruddannelse

 

Download program med indhold, priser og datoer for Speakeruddannelse Hent
Næste hold starter 27. marts 2019 

 Vi afholder kun Speakeruddannelsen én gang om året. Næste hold starter 27. marts 2018. 

Kursusafgiften for Speakeruddannelsen er 59.995 kr.
Kursusafgiften for uddannelsen kan betales i rater. Ring til os på 3313 3301 for at høre mere om dine muligheder. 

Der påregnes derudover 10.000 kr. i rejseudgifter, der dækker ophold og transport til internatet. 

Early bird-rabat 

Få 10 % rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart: 27. september.
Få 5 % rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart: 27. december.

Betaler du Speakeruddannelsen i én samlet betaling, får du vores populære workshop Enneagram Essentials  med helt gratis! – Eller en af vores andre Enneagram Workshops, hvis du har taget Enneagram Essentials.  

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål om Speakeruddannelsen, så ring gerne til os på 3313 3301 eller skriv i vores chat her på hjemmesiden. 

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.