Smil til mørket

3

Kære du,

I nat blev det vintertid. Personligt hader jeg bare, når urene skal stilles tilbage.

Det gør det så irriterende tidligt mørkt og studier viser, at antallet af danskere, der får depression, stiger med 8% indenfor en måned.

Derfor har jeg nederst vedhæftet en lille gave til dig, som har tilmeldt dig min  blog. En gave som kan styrke dit følelsesmæssige immunforsvar.

De sidste blade på træerne
Selv har jeg haft så travlt på det sidste, at jeg knapt nok har opdaget at november næsten er her.

Lige bortset fra når jeg dagligt kigger på det store træ udenfor vores soveværelses-vindue, som langsomt har mistet sine grønne blade.

Det du frygter i radioen
Oktober har været en vild måned. En stor drøm gik i opfyldelse, da jeg mandag den 2. oktober gik i luften som vært på P1’s nye radioprogram #DetDuFrygter.

Med som gæst havde jeg seje Lukas Forchhammer fra Lukas Graham band, som fortalte hudløst ærligt om sin frygt og sine drømme.

Coaching i radioen
Programmet fløj helt op på en 7. plads på podcast hitlisten, og det har ligget højt lige siden.

Jeg altid har tænkt, at det mest lærerige i verden er at lytte til en person, der bliver coachet, og nu lyttede hele Danmark med – og kunne lide det.

Det har været en kæmpe oplevelse. Ikke mindst at få feedback fra så mange folk, som har fået indsigter og handlekraft ud af at lytte med.

Masker begynder at være yt
Der ligger selvfølgelig mange overvejelser for dem, som medvirker omkring at tale så ærligt for åben mikrofon, selvom samtalerne bliver båndet.

Men alle har de erfaret, at jo mere vi mennesker åbner os, jo bedre kan andre forstå os. Det med at have maske på begynder at være yt.

En ting er sikkert, jo mere autentiske vi er, jo mindre frygter vi i livet. Og frygt er ud over vintermørket den største årsag til depression.

Smil til mørket
Så for at du kan gå vintermørket styrket i møde, så har jeg været i studiet og indspille en ny guided meditation, som støtter dig i at træne din lykkefølelse.

Du kan downloade den helt gratis længere nede.

Igen vil jeg bare sige 1000 for alle de mail og beskeder  jeg har modtaget siden programmet gik i luften. Dem er jeg så glad for.

Hør de første 4 podcast her og læs anmeldelserne

1. Lukas Forchammer
2. Lisbeth Zornig
3. Rane Willerslev
4. William Kvist
5. Modig ung fyr, som vi afslører navnet på mandag, kl. 11.03 på P1

Rigtig god søndag – og husk…

Føl frygten så forsvinder den (langsomt 🙂

Kærlig hilsen

PS. – Følg mig på Instagram for mere inspiration!
3

Comments

comments

3