Dér blev jeg slået ud

”Mit liv ændrede sig fuldstændig på en rejse for 3 år siden. Det var første gang, jeg var væk hjemmefra i lang tid og væk fra mine forældre.

Dér blev jeg slået ud og har faktisk ikke kunne kende mig selv helt siden.

Fra at se mig selv som et udadvendt socialt væsen, blev jeg indadvendt og muggen over for mine venner, som jeg rejste med.

Jeg kendte ikke mig selv godt til at forstå, at jeg også havde brug for tid alene. Jeg blev simpelthen udbrændt efter tre måneder i Sydøstasien.

Da jeg kom tilbage til Danmark, var alt bare galt. Mine forældre troede, at det var fordi jeg kedede mig i hverdagen nu, hvor rejsen var slut.

Men det var ikke dét. Mit syn på mig selv var krakeleret.
Fra at være den her kammerat, som altid havde venner på besøg, fordi vores hus lå lige ved siden af skolen, begyndte jeg at isolere mig.

Jeg har virkelig været i bølger op og ned lige siden. Sidste højdepunkt var i foråret, hvor jeg var på højskole, hvor jeg mødte en virkelig dejlig pige og bare var i mit rette element med lange dybe samtaler med folk.

Men jeg ødelagde forholdet, da vi kom tilbage fra højskolen og skulle starte et liv sammen, fordi jeg begyndte at stille spørgsmålstegn ved mine følelser for hende.

Jeg har lige været på Enneagram Essentials workshop her i Mindjuice Academy og lært, at jeg er en type 4.

Det er åbenbart naturligt for mig hele tiden at undersøge mine følelser, men jeg behøver ikke at tage dem så bogstaveligt, for de svinger meget op og ned.

Jeg føler jeg har fundet en vej, som jeg ville ønske, jeg havde fundet langt tidligere.

Jeg ville ikke have brændt så mange broer, hvis jeg tidligere havde lært at sige til folk i mit liv: ”Jeg har brug for, at du lytter og tager mine følelser alvorligt, men du skal ikke tage dem bogstaveligt”.

Mine forældre tror, at jeg er skør, men nu kan jeg gå hjem og sige til dem, at der er en forklaring.

Jeg glæder mig til at lære at bruge min dybde mere professionelt på Coachuddannelsen som jeg starter på lige om lidt”

 

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Nyt online produkt

Gå til Kender du typen?