Privatlivspolitik

Cookies og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles dine data for at hjælpe os med at tilpasse og forbedre vores indhold og for at øge relevansen af ​​de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker at dele sådanne data, skal du slette dine cookies (se instruktioner) og afstå fra yderligere brug af hjemmesiden. Nedenfor finder du angivet hvilke data der indsamles, deres påtænkte anvendelse, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Denne hjemmeside bruger “cookies”, som er en tekstfil, der er gemt på din computer, mobil eller anden enhed for at genkende brugeren, huske foretrukne indstillinger, indsamle statistikker og målrette målrettet annoncer. Cookies kan ikke indeholde ondsindet kode, som f.eks. en virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se instruktioner: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokkerer cookies, kan annoncer, der vises på websteder, være mindre relevante for dig og vises hyppigere. Du løber også risikoen for, at hjemmesiden ikke virker optimalt, og at noget indhold ikke kan nås.

Vores hjemmeside indeholder cookies fra tredjeparter, herunder følgende:
– Facebook.com
– Doubleclick.net
– googletagmanager.com
– google-analytics.com
– googleadservices.com

Lejlighedsvis kan andre være inkluderet.

 

Denne hjemmeside er ejet og offentliggjort af:

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A

1366 København K

KONTAKT

Tlf: (+45) 3313 3301
Hverdage 9-16
info@mindjuice.dk

 

 

PERSONDATAPOLITIK FOR MINDJUICE ACADEMY

 

Generelt

Du kan regne med, at Mindjuice Academy kun indhenter og anvender de personoplysninger om vore kunder og andre interesserede, som er nødvendige for, at vi kan levere en optimal service og information.

Vi lægger stor vægt på privatlivsbeskyttelse. Derfor behandler vi personoplysninger ud fra overordnede principper om lovlighed, rimelighed og gennemsigtighed.

Mindjuice Academys aktiviteter drives i selskabet Mindjuice ApS (CVR-nr. 33 35 21 66), vores adresse er: Nansensgade 41A, 1366 København K.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende privatlivsbeskyttelse og personoplysninger, er du meget velkomment til at kontakte

Mikkel Nielsen, daglig leder.

mikkel@mindjuice.dk

Tlf. 3313301

 

Formål

Vi modtager oplysninger fra dig, hvis du tilmelder dig et foredrag, kursus, workshop o.lign.  Ligesom hvis du havde givet os et visitkort med: Fornavn, efternavn, stilling, adresse, telefonnummer, mailadresse m.v.

For nogle særlige forløb kan det være relevant, at vi modtager yderligere oplysninger, hvilket vi vil gøre opmærksom på i den forbindelse.

Vi bruger oplysningerne til den praktiske del af tilmeldingen, afviklingen og eventuel faktureringen af det enkelte forløb. Oplysningerne kan også danne grundlag for vor statistiske undersøgelser. Vi anvender også oplysninger med informations- og markedsføringsmæssige formål.

 

Sådan gør vi, hvis du er interesseret i vores aktiviteter

Har du tilmeldt dig vort nyhedsbrev eller på anden vis udtrykt interesse for at blive holdt informeret om Mindjuice Academys aktiviteter? I så fald bruger vi dit navn og mailadresse til at kunne holde dig orienteret.

 

Kun det højest nødvendige

Vi behandler kun de oplysninger, der er relevante og nødvendige for at kunne sikre formålet.

 

Sletning

Mindjuice Academy har interne retningslinjer om sletning som sikrer, at vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var baggrunden for, at vi modtog oplysningerne. Vi giver nærmere information om sletning i forbindelse med indsamling af oplysningerne.

 

Samtykke

Vi behandler normalt kun de oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere ydelser til vores kunder og andre interesserede. Har du givet yderligere samtykke til, at vi kan indhente dine oplysninger,  kan samtykket til enhver tid trækkes tilbage. Brug kontaktoplysningerne ovenfor.

 

Sikkerhed

Mindjuice Academy har forskellige sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre personoplysninger mod at gå tabt, blive ændret og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem. Sikkerhedsforanstaltningerne er af fysisk, teknisk og administrativ karakter og opdateres løbende.

 

Dine rettigheder

Når vi behandler personoplysninger, har du som registreret nogle rettigheder efter databeskyttelseslovgivningen. Du har blandt andet ret til indsigt, berigtigelse, sletning, begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder her: [www.datatilsynet.dk/media/6893/registreredes-rettigheder.pdf].

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. Se kontaktoplysningerne øverst.

Personoplysninger til tredjelande

De personoplysninger, Mindjuice Academy behandler, opbevares som hovedregel indenfor EU/EØS. Nogle af vore IT-leverandører befinder sig eller har underleverandører i USA. De kan derfor overføre oplysninger til USA. Det sker i så fald efter den såkaldte Privacy Shield-ordning. Du kan  læse mere om ordningen her: www.privacyshield.gov.

 

Spørgsmål, bekymringer og klager

Hvis du har spørgsmål, klager, bekymringer eller andet vedrørende behandling og beskyttelse af personoplysninger, beder vi dig kontakte os. Se kontaktoplysningerne øverst.

Du har også ret til at indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Tilmeld dig næste foredrag