Men en dag midt i januar

 

”Jeg var meget overvægtig. Min veninde havde gået og puffet til mig i et års tid om ikke vi skulle i gang med noget træning sammen.

Det afviste jeg hver gang. Når man er så overvægtig, som jeg var, så virker det umuligt at gøre noget ved.

Men en dag midt i januar for 4 år siden, slog en tanke ned i mig: Hvad nu, hvis jeg giver hende 30 dage af mit liv? 30 dage, hvor hun må bestemme alt. Min kost, motion, min søvn.

Jeg tænkte ved mig selv: ”Jeg giver hende hele min fritid udover arbejde”.

Hun lagde et program for mig med mad, træning og søvn. På tre måneder. Det var jo ikke helt aftalen, men jeg tænkte, at jeg bare kunne droppe den efter en måned.

Men så fik jeg, det jo bedre indeni. Folk roste mig også for at tabe mig, men jeg kunne slet ikke se det. Så det var mere følelsen, som var god. Nu kan jeg godt se det selv, men jeg har også tabt 56 kilo nu.

Jeg tror jeg vejede så meget, fordi jeg prøvede at beskytte mig selv mod verden. Jeg har altid været imødekommende overfor folk, men nu er jeg blevet meget mere opsøgende og udadvendt.

Jeg har været på Enneagram Essentials workshop her i Mindjuice Academy og lært, at jeg er på sporet. Min enneagram-type er mig i en nøddeskal. Jeg kommer til at være der for andre og hjælpe dem før mig selv. Nu har jeg fået endnu mere lyst til personlig udvikling.

Det gør mig glad at lære mig selv at kende og se mine muligheder. Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at jeg starter på Coacuddannelsen”.

 

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Nyt online produkt

Gå til Kender du typen?