NYHED: Drømmer du om at skabe et bevidst og udviklende parforhold?

Uanset om du drømmer om at tage dit parforhold til nye højder, eller du ønsker at udvide din coaching til at kunne tilbyde parcoaching og støtte andre i at opnå et bevidst og udviklende parforhold, så giver Mindjuice Academys nye parcoaching kursus dig træning i at gøre præcis det.

Med indsigterne og redskaberne fra vores unikke parcoaching model (som vi selv bruger, når vi coacher par) vil du desuden kunne gå dybere i din 1:1 coaching ved at bruge coachees parforhold som en indgangsvinkel til hans/hendes egen personlige udvikling.

Parcoaching

Vi har gennem årene fået mange forespørgsler på at oprette et selvstændigt parcoaching kursus, og nu sker det endelig.

Med udgangspunkt i alle fem elementer fra coachuddannelsen: Personligt lederskab, Kraftfuld kommunikation, Transformativ coaching, Enneagrammets Visdom og Systemisk Tænkning bygger vi bro til, hvordan du med Mindjuices egen parcoaching model kan støtte par med at opnå en højere bevidsthed i deres parforhold.

Parcoaching modellen har en struktureret tilgang, der sikrer, at parret kommer igennem alle de nødvendige trin fra at hele gamle sår til at beslutte, hvem de vil være i parforholdet fremadrettet, og hvor de sammen ønsker at deres parforhold skal bevæge sig hen.

Fundamentet

Parforholdet kan ses som en båd, begge parter er hoppet ombord i, men ofte har glemt at sætte en fælles kurs for.

Det kan gøre det svært at styre båden, når ingen ved, hvor den skal hen.

Lær hvorfor det er afgørende at skabe en fælles vision for sit parforhold, og hvorfor parterne skal fortsætte deres individuelle udvikling, hvis de vil holde magien og kærligheden i live.

Den bagage begge parter bærer rundt på indeholder bl.a. en livsfortælling om, hvem de er, og i den fortælling bliver det implicit, hvilken rolle deres partner skal indtage. Vi kalder dem ego-rollerne. Så hvordan slipper de hinanden fri af egorollerne, så der kan blive plads til, at essensen i parforholdet kan få plads.

Det kan ikke undgås, at der i et parforhold vil forekomme svigt og tillidsbrud. Hvordan kommer begge parter videre derfra? Hvorfor er det ikke nok at sige undskyld? Hvad mere skal der til? Lær at støtte completion processen som coach.

Og når alt så kommer til alt, hvem vil parterne være i deres parforhold -også når de ikke er helet? Hvordan arbejder de videre med deres egen udvikling, så de kan støtte den fælles vision for parforholdet?

Adgangskrav: At du er certificeret Mindjuice Coach eller at du er igang med Coach- eller Lederuddannelsen og har gennemført til og med modul 3.

Hvem underviser?

Parcoaching kurset er skrevet af Mindjuice Academys kursusdesigner Pernille W. Lauritsen og undervises af både Pernille og Nina Frank, som har arbejdet som undervisere og coaches på et ekstraordinært niveau i hhv. 20 og 10 år.

Pris: kr. 9.995,- (Går du pt. på en af vores uddannelser, får du 25% rabat.)

Du får deltagermappe, materiale, frokost samt kursusbevis på din certificering som professionel par-coach.

Tilmeld dig ved at klikke tilmeld i den farvede boks.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte os enten på:

  • info@mindjuice.dk
  • i chatten på hjemmesiden
  • på 33 13 33 01 imellem 09:00 og 16:00.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Kurser hos Mindjuice i forbindelse med Corona/COVID-19.Mindjuice følger dagligt udviklingen omkring Corona/COVID-19.
Flytning af uddannelser og workshops
I nogle tilfælde er det nødvendigt at rykke datoen for afholdelse af en uddannelse. Hvis du er tilmeldt en af vores uddannelser, så har du allerede hørt fra os på mail. Hvis det er nødvendigt, så rykker vi modulerne længere frem i tid, og vi sørger for at genbruge så mange datoer som muligt. På den måde begrænser vi udfordringer i forhold til din planlægning mest muligt.
LÆS MERE