->Mindjuice i medierne

 

Eksperter i indre tilstande

Holdet i Mindjuice Academy har brugt knapt 20 år på at blive specialister i hvad det vil sige at være menneske, når det er både bedst og værst. Vi ved derfor meget om hvordan små justeringer i det indre, skaber store resultater i livet.

Selve Mindjuice åbnede i efteråret 2005. Siden er det gået stærkt. Vi er idag 10 fastansatte og ca. 50 freelancere og afholder hvert år 9 åbne uddannelser, fordelt på vores særlige Coachuddannelse, Lederuddannelse, Master i Teamcoaching & Leadership og Master i Kommunikation & Speaking.

Med jævne mellemrum giver vi tilbage til verden ved at holde uddannelser for børn og unge til en 10. del af prisen.

Alle vores uddannelser handler om at skabe selvindsigt hos den enkelte. Gøre livet mere bevidst og dermed simplere, nemmere og mere meningsfuldt, hvorved det bliver muligt at skabe resultater langt ud over det forudsigelige og mestre tilsyneladende umulige udfordringer.

Dit ubrugte potentiale ligger IKKE i at presse dig selv mere, men at udforske dig selv mere.

En af de mest indflydelsesrige psykologer i det 20. århundrede, Abraham Maslow, påpegede det store ubrugte potentiale, vi alle går rundt med. Mens de fleste psykologer stadig idag har fokus på menneskelig lidelse, havde Maslow fokus på både smerte og potentiale.

Det fokus har vi også i Mindjuice Academy. Forestil dig at vi som mennesker lever i spændet imellem vores livsformål og grundlæggende frygt og instinkter.

Begge fungerer de som poler, der trækker os i hver sin retning. Gammel visdom fortæller os, hvordan de fleste helt ubevidst søger sikkerheden i midten, også kaldet comfortzonen fremfor at udforske polerne, frygt og formål.

At kende og bruge sit formål frigiver energi og ressourcer, samt indre ro og tryghed.

At lære at håndtere frygt og modgang skaber frihed og lyst til at kaste sig over nye udfordringer.

Spørger du i en forsamling er de fleste ubekendte med både deres frygt og deres potentiale.

Denne uvidenhed påvirker måden vi lever vores liv på. Mange flere ressourcer er tilgængelige, når vi lever et meningsfuldt liv.

Formål er og bliver fremtiden

De nye generationer bliver også kaldt “generation formål”. Det gør de fordi, de er den første generation på kloden, som er mere optaget af formål end fortjeneste. Vi kommer til at høre meget mere om formål ude i fremtiden.

Dette skrev vi for mange år siden.

Sidste år i år 2019 meldte 200 af USA’s største virksomheder, at de fremover vil stå for et større formål end at tjene penge.

Vi forudser at de formåls-orienterede virksomheder, er dem der vil stå stærkest og tiltrække bedst arbejdskraft.

Det samme gør sig gældende på det individuelle plan.

Vi træner derfor folk i at kende deres formål og håndtere komplekse udfordringer uden at miste deres retning.

Vores formål er at støtte mennesker i at kende både deres formål og frygt, så de kan leve kraftfuldt i sync med deres værdier, relationer og fulde potentiale.

Dine handlinger forandrer verden

Siden 2006 har vi afholdt mere end 130 uddannelser og certificeret over 3000 deltagere på længerevarende uddannelser, herunder top executives, kreative kunstnere, offentlige ledere, sportsfolk, advokater, ingeniører med mere.

Fælles for alle vores elever er, at de er changemakers eller længes efter at være det.

Vi har coachet titusindvis af mennesker og holdt foredrag for ligeså mange.

Samtidig har vi tiltrukket nogle af verdens dygtigste undervisere, herunder den amerikanske Enneagramlærer Don Riso, som var tilknyttet Mindjuice indtil sin død i 2012, samt den danske, internationalt berømte familieterapeut Jesper Juul, som døde i 2018.

Mindjuice Academy har altid været en social entreprenant virksomhed, som bekymrer sig om at være et bidrag i verden.

Derfor holder vi hver måned gratis foredrag for hundredevis af mennesker, da vi brænder for at gøre universel visdom om det menneskelige potentiale tilgængeligt for alle.

Derudover bruger vi en stor del tid og energi på vores nonprofit projekter, events og mentorprogrammer til børn og unge, Unge Akademiet.

Allerede i 2005 var vores formål klart

Vi slutter med begyndelsen, som var tilbage i 2005, da Pernille W. Lauritsen og Louise Huusom, droppede deres jobs som henholdsvis chefredaktør og pædagog og startede Mindjuice Academy.

Begge var på forhånd uddannede coaches igennem mange år, og brændte for at skabe et sted, hvor ord blev til virkelighed og træning af det menneskelige potentiale foregik i mere end en bog.

Vi arbejder med dem, der vil det mest. Dem der virkelig er ude på noget. Om det er virksomheder eller kunstnere, politikere, erhvervsfolk eller folk, der ønsker at ændre deres liv, så er vi med.

Som Winston Churchill engang har sagt: “Succes er ikke endeligt, fiasko er ikke fatalt. Det er modet til at fortsætte der tæller”

Og det gør vi så. Fortsætter med de største ambitioner om at gøre en forskel i verden.

Senest er vi kommet på Børsens Gazelleliste fra 2019 som nr. 2 over mest vækstende konsulenthuse i Norden, kun overhalet af McKinsey.

Vores grundlægger Pernille W. Lauritsen er blevet valgt til at sidde i bestyrelsen hos Managements Rådgivernes i Dansk Industri (2019-2022).

Til daglig coacher hun en lang række kendte kunstnere, musikere og forfattere og executive topledere i både Danmark, USA, Holland, Israel og andre steder.