fbpx

Om os

->Mindjuice i medierne

Eksperter i indre tilstande

Holdet i Mindjuice har brugt knapt 20 år på at blive specialister i hvad det vil sige at være menneske, når det er både bedst og værst. Vi ved derfor meget om hvordan små justeringer i det indre, skaber store resultater i livet.

Selve Mindjuice åbnede i efteråret 2005. Siden er det gået stærkt. Vi er idag 10 fastansatte og ca. 50 freelancere.

Alle vores uddannelser handler om at skabe selvindsigt hos den enkelte. Gøre livet simplere, nemmere og mere meningsfuldt, hvorved det bliver muligt at skabe resultater ud over det forudsigelige, og mestre tilsyneladende umulige udfordringer.

Vores formål er i polerne

En af de mest indflydelsesrige psykologer i det 20. århundrede, Abraham Maslow, påpegede det store ubrugte potentiale, vi alle går rundt med. Mens de fleste psykologer stadig idag har fokus på menneskelig lidelse, havde Maslow fokus på både smerte og potentiale.

Det fokus har vi også i Mindjuice. Forestil dig at vi som mennesker lever i spændet imellem vores livsformål og grundlæggende frygt og instinkter.

Begge fungerer de som poler, der trækker os i hver sin retning. Gammel visdom fortæller os, hvordan de fleste helt ubevidst søger sikkerheden i midten, også kaldet comfortzonen, imellem de to poler, fremfor at udforske polerne.

At kende og bruge sit formål frigiver energi og ressourcer, samt indre ro og tryghed.

At lære at håndtere frygt og modstand frigiver ligeledes masser af ressourcer.

Spørger du i en forsamling er de fleste ubekendte med både deres frygt og deres potentiale. Denne uvidenhed påvirker måden vi lever vores liv på. Mange flere ressourcer er tilgængelige, når vi lever et meningsfuldt liv.

 

Formål er fremtiden

De nye generationer bliver også kaldt “generation formål”. Det gør de fordi, de er den første generation på kloden, som er mere optaget af formål end fortjeneste. Vi kommer til at høre meget mere om formål ude i fremtiden.

Vi forudser at de formåls-orienterede virksomheder, er dem der vil stå stærkest og tiltrække bedst arbejdskraft.

Det samme gør sig gældende på det individuelle plan.

Vi træner derfor folk i at kende deres formål og håndtere komplekse udfordringer uden at miste deres retning.

Vores formål er at støtte mennesker i at kende både deres formål og frygt, så de kan leve kraftfuldt i sync med deres værdier, relationer og fulde potentiale.

Dine handlinger forandrer verden

Efter 11 år har vi afholdt mere end 100 åbne coachuddannelser, lederuddannelser og masteruddannelser og certificeret over 2000 deltagere på længerevarende uddannelser.

Vi har coachet titusindvis af mennesker og holdt foredrag for ligeså mange.

Samtidig har vi tiltrukket nogle af verdens dygtigste undervisere, herunder den amerikanske Enneagramlærer Don Riso, som var tilknyttet Mindjuice indtil sin død i 2012.

Mindjuice Academy har altid været en social entreprenant virksomhed, som bekymrer sig om at være et bidrag i verden.

Derfor holder vi hver måned gratis foredrag for hundredevis af mennesker, da vi brænder for at gøre universel visdom om det menneskelige potentiale tilgængeligt for alle.

Derudover bruger vi en stor del tid og energi på vores nonprofit projekt til fordel for unge, Unge Akademiet, som vi hvert år støtter med over 50% af vores overskud.

Hvordan det hele begyndte?

Vi slutter med begyndelsen, som var tilbage i 2005, da Pernille W. Lauritsen og Louise Huusom, droppede deres jobs som henholdsvis chefredaktør og pædagog og startede Mindjuice.

Begge var på forhånd uddannede coaches igennem mange år, og brændte for at skabe et sted, hvor ord blev til virkelighed og træning af det menneskelige potentiale foregik i mere end en bog.

Siden er det gået stærkt. Nina Frank kom til som partner få år senere og virksomheden har idag 10 faste medarbejdere og ca. 50 mentorcoaches tilknyttet på freelance basis.

Vi arbejder med dem, der vil det mest. Dem der virkelig er ude på noget. Om det er virksomheder eller kunstnere, politikere, erhvervsfolk eller folk, der ønsker at ændre deres liv, så er vi med.

Som Winston Churchill engang har sagt: Succes er ikke endeligt, fiasko er ikke fatalt. Det er modet til at fortsætte der tæller.

Og det gør vi så. Fortsætter med de største ambitioner om at gøre en forskel i verden.

 

Valgt idag til Managements Rådgivernes bestyrelse i Dansk Industri. Bliver spændende.

 

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Tilmeld dig næste foredrag