fbpx

 

Er du klar til at tage din kommunikation, din udvikling og dit potentiale til det næste
niveau?

At træne dine kompetencer i udviklingen af andre coaches er et af de mest udfordrende og udviklende skridt for en certificeret coach.

På Mindjuice Mentor Uddannelse kan du tage dine egenskaber til det næste niveau gennem flere forskellige programmer.

Mentor Uddannelse

Mindjuice Mentor Uddannelse giver dig en solid træning i coaching og mentoring på højt niveau. Det er din særlige mulighed for at genopleve uddannelsens indhold fra et nyt perspektiv og få en uvurderlig træning i at give dine kompetencer som coach videre.

Samtidig træner og udvikler du din egen coaching under kyndig vejledning af en Mindjuice Mentorcoach.

For at komme i betragtning skal du have coachet 25 sessioner fordelt på minimum 5 forskellige coachees siden din certificering. Desuden skal du udfylde et ansøgningsskema som du kan rekvirere ved at sende en mail til os på info@mindjuice.dk, og skrive ”Ansøgning til Mentor Uddannelsen” i emnefeltet.

"Jeg har fået meget mere ud af det end jeg havde troet. Jeg er overrasket over hvor naturlig en del coaching er blevet i mit liv."

Katja Kunimori Hollnagel

Mentorcoach på Coachuddannelsen

Assistent på workshops

At være assistent på en af vores workshops kræver at du selv har taget workshoppen, men eftersom vi altid udvikler vores materiale, giver det dig en unik mulighed for at finde ud af ‘what’s new’, og at give det videre til andre.

Din rolle er at støtte kursusunderviser og deltagere, gå med i øvelser, hjælpe med forplejning og mere.

Master Mentor Uddannelsen

Master Mentor Uddannelsen er et eksklusivt program og en særlig mulighed for at tage et kvantespring som Mastercoach og menneske.

Som coachtræner får du Master Curriculum en gang til, men på et helt andet niveau. Tidligere mentorer siger, at det svarer til Master Curriculum gange 10.

Din opgave er at coache 4-5 deltagere gennem hele uddannelsen. Du er en essentiel del af deres udvikling, og du er med til at give deltagerne feedback, gå med i øvelser, dele foran rummet, støtte underviserne og sørge for forplejning.

Du får mentorcoaching hver uge, og der afholdes træningskald mellem modulerne, så du hele tiden er et skridt foran deltagerne.

Er du interesseret i at blive optaget på Master Mentor Uddannelse, så kontakt os på 3313 3301 eller info@mindjuice.dk

"En fantastisk samhørighed med en masse mennesker, der tager deres eget liv i hånden. Og så er det super sjovt. Det har også givet mig nogle udfordringer, som jeg ikke på forhånd vidste hvordan jeg skulle håndtere, men som jeg lærte at håndtere undervejs."  

Stefan Wellejus

Mentorcoach på Masteruddannelsen

 

Mentor på Unge Akademiet

At være mentorcoach på Unge Akademiet er en helt særlig oplevelse og et unikt indblik i ungdommen i dag.

Som mentorcoach følger du et hold fra start til slut, og oplever sammen med andre mentorer at støtte de unge på denne livsforandrende rejse.

Fordi vi står for, at de unge får en oplevelse som kan give dem håbet og troen på dem selv og fremtiden, kræver det at vi som mentorcoaches skaber et trygt og nærværende rum.

Derfor forventer vi at du kan være med på alle 5 weekender, at du kan coache minimum 5 unge gennem hele forløbet (30 min ugentligt pr deltager), og at du kan udvise ansvar og commitment som mentorcoach.

Du skal have afholdt minimum 25 coachingsessioner inden opstart, og vi ser gerne at du allerede har coachet unge.

Er du interesseret i at blive optaget på Mentor Uddannelsen for Unge Akademiet, så kontakt Laura Juhl på info@mindjuice.dk

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i en af vores Mentorcoach Uddannelser, så kontakt Mindjuice på 3313 3301 eller info@mindjuice.dk

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Tilmeld dig næste foredrag