Velkommen til Mindjuice Masteruddannelse i Teamcoaching & Leadership.

En fuldendt proces, som skaber de helt store gennembrud i dit liv.

Masteruddannelsen spiller på alle tangenter og træner dig på alle niveauer i at fokusere din krop, hjerte og hjerne mod meningsfuld handling.

Vejen til at blive Mastercoach med speciale i Teamcoaching & Leadership er dybdegående og uden sin lige. Du lærer at skabe gennembrud i grupper og lede og inspirere større projekter og teams. Du finder en drivkraft og en styrke til at skabe og bidrage på et plan, du ikke troede muligt.

Masteruddannelsen er personligt lederskab og power på højeste niveau, som udvikler din evne til at kunne være dig i alle områder af livet – uanset, hvem du er sammen med.

 

Fundamentet

Masteruddannelsen var i 10 år en ambitiøs og eksperimenterende platform for flere hundrede af vores coaches og ledere, som valgte at tage uddannelsen.

Men efter 10 succesfulde Masterhold, havde vi brug for at disrupte os selv. Derfor lukkede vi uddannelsen for i stedet at skabe Masteruddannelsen i Kommunikation & Speaking – en master i kommunikation og gennemslagskraft, som vi afholdte 4 år i træk med stor succes.

Vi har i mellemtiden fået mange henvendelser fra vores elever, som også ønsker at tage Masteruddannelsen med fokus på teamcoaching, konflikthåndtering og 1:1 coaching på masterniveau.

Vi anerkender behovet for visionære pionerer og ekstraordinære coaches og teamcoaches i verdensklasse.

Derfor valgte vi igen at lancere Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership med fokus på netop de discipliner.

Ved tilmeldingen til Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership ligger der en 8 måneder lang og livsforandrende proces foran dig.

Er du klar til at blive Mindjuice Mastercoach?

 

Visdommen fra Enneagrammet

Den bringer dig i dybden med alle Enneagrammets typer i dig selv. Det er mastercoaching, udvidet livserfaring og personlig udvikling i en struktureret proces.

Udover Enneagrammet ligger det teoretiske fundament indenfor de fire øvrige elementer i Mindjuice Metoden.

 

Personligt lederskab

Du vil arbejde med et mindset, som styrker dig i at se hvordan du selv tager ansvar frem for at give skyld eller tage overansvar. Du bliver samtidig i stand til at få andre til at se, hvordan de kan gøre det samme.

 

Systemisk metode

Her arbejder du med at lære at styrke et fællesskab herunder at række ud, tage imod hjælp frem for at ”klare den selv”. Samtidig får du forståelsen af de forskellige begreber: ”afhængig”, ”uafhængig” og ”gensidig afhængig” fra bevidsthedsmodellen helt ind under huden. 

 

Kraftfuld kommunikation

Vi tager alt det, du allerede har lært om Kraftfuld kommunikation og breder det ud i hele dit liv. Alt det du føler du kan sige på tomandshånd, men som er svært at sige, når der er flere til stede, bliver nu muligt. Du lærer gennem kommunikation at løsne op for dialogen i en gruppe, som ellers er præget af modstand, sladder, ironi eller fastlåsthed.

 

Transformativ coaching

Præcis lige som individer er styret af frygt, indtil der sker et skift i nærvær og formålet træder i stedet, så fungerer grupper på samme måde.

Du ved fra din første uddannelse i Mindjuice Academy, at det er afgørende at nærme sig frygten for siden at gå ind i den, hvis der skal ske en reel forandring.

På Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership lærer du, hvordan du flytter et team igennem samme proces.

Du lærer først og fremmest at forstå, hvordan din egen frygt i gruppesammenhænge bliver trigget. Herefter vil du forstå og erfare, hvordan du går igennem den frygt (dine skyggesider), for siden at kunne facilitere den krævende og utrolig spændende og givende proces det er at gøre det samme for et team.

 

High Performance Teams

På Mindjuice Masteruddannelse skaber du på egen hånd high performance teams i virksomheder eller organisationer. Du lærer at facilitere, inspirere og identificere, hvad et team har brug for, og du lærer at stå stærkt gennem enhver storm, kritik og modstand.

Du bliver i stand til at inspirere andre til at følge en vision ved selv at gå forrest med din egen.

Gennem real life træning med teams i virksomheder og udviklende øvelser optimerer du din performance gennem teamcoaching, kraftfuld kommunikation, ledertræning og konflikthåndtering.

 

Den røde tråd

Din uddannelse til Mastercoach er bygget op omkring 6 moduler, som dykker til bunds i teorien om ego og essens. Som deltager vil du opleve at komme i kontakt med de forskellige typers styrker og kvaliteter.

Den visdom og udvikling findes i dit eget og andre typers univers, hvilket gør rejsen til en af de mest lærerige og provokerende, du kan tage som menneske.

Du lærer at overføre visdommen til arbejdet med andre mennesker.

Et hvert team repræsenterer en overvægt og undervægt af de forskellige typer i Enneagrammet på forskellige bevidsthedsniveauer.

Ligesom der er typer, som du ikke har særlig god kontakt til, gør det samme sig gældende for teams. Her opstår ubalancen og her findes det uforløste potentiale.

Du lærer at genfinde alle typernes kvaliteter i dig selv gennem teori, transformativ coaching, øvelser og interventioner. Du lærer at gøre det samme for individer og teams.

Du får således adgang til at bruge coachingmodellen på et helt nyt og frit niveau.

Her vil du opdage, hvordan visdommen fra Enneagrammet findes i hver eneste fase af modellen, som Pernille har designet.

Det går alt sammen forud for, at du certificeres som Master i Teamcoaching & Leadership med ret til at benytte titlen: Mindjuice Mastercoach.

 

Adgangskrav

Masteruddannelsen er for dig, der har en certificering fra Mindjuice Coachuddannelse eller Ledercoach Uddannelse.

Har du en uddannelse fra et andet sted, så skriv til os for at få mere af vide om, hvad det kræver at blive optaget.

 

Early bird-rabat 

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

 

Program for Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership

Se datoer i den orange boks. Eller download vores program som pdf her (klik på billedet)

Masterprogram

Tilmeld dig nu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Registration failed

The email address you have entered is already in use.

Please use a different email address.