fbpx

Din genvej til dyb menneskeforståelse og store resultater

 

På Mindjuice Enneagram Uddannelse får du et dybdegående, unikt og omfattende indblik i Enneagrammets visdom i forhold til dig selv og de mennesker du omgiver dig med professionelt og privat.

I Mindjuice arbejder vi anderledes med Enneagrammet. Igennem ti år har vi udviklet den mest kraftfulde fusion af Enneagrammet, personligt lederskab, visionær tænkning, frygt-håndtering, coaching og kraftfuld kommunikation af den simple grund, at ny viden kun tæller i vores bog, hvis den kan omsættes i hverdagen.

Formålet med Enneagram Uddannelsen

Vores formål med Mindjuice Enneagram Uddannelse er således at klæde dig på med indsigt og forståelse for, hvad det kræver at skabe kraftfulde resultater, både alene og i tæt relation med andre mennesker, professionelt såvel som privat.

Arbejdet med det menneskelige potentiale er som styrketræning for sjælen, og den slags tager traditionelt set tid. Indre styrker såsom ro, kreativitet og personlig power, der traditionelt set tager adskillige år at mestre, tager pludselig kun få uger at få adgang til, fordi du med vores særlige tilgang til Enneagrammet, lærer at bruge Enneagrammets visdom øjeblikkeligt.

 

"Undervisningen i Mindjuice giver selvindsigt. Udvikling kommer af sig selv, når man får selvindsigt. Jeg har fået mere handlekraft og energi. Det er ikke bare information og tanker. Som deltager committer man sig til nogle ting, der skaber forandring. Jeg har deltaget på Enneagram undervisning hos andre før, men aldrig rigtig fået det ind under huden. Det er først hos Mindjuice, at jeg opdagede mig egen type og kan omsætte den viden til handling. Forskellen ligger i at jeg nu gør tingene anderledes."    

Anni Andreassen

Tidl. Afdelingsleder på kommunikationscenter

 

Mindjuice Enneagram Fusion

På Mindjuice Enneagram Uddannelse lærer vi dig at anvende Enneagrammet som et professionelt redskab i din hverdag. Indsigt i forskellige mennesketypers drivkraft og indre bremseklodser er noget du kan bruge alle steder i dit liv, både privat såvel som til selvudvikling og som en del af dit arbejde som underviser, coach, leder, partner eller kollega.

Mindjuice Enneagram Uddannelse består af 5 workshops, som kan tages i individuel rækkefølge, så længe du starter på Del 1: Enneagram Essentials. Denne workshop er fundamentet og skal tages uanset dit kendskab til Enneagrammet, da vores særlige fusions metode er gennemgående for alle workshops, og derfor danner fundament for at gå videre til del 2, 3, 4 og 5 af  uddannelsen.

Når du har færdiggjort alle 5 dele af uddannelsen, kan du gå til eksamen og blive certificeret Mindjuice Enneagram Practitioner.

Enneagram Essentials – Del 1

Enneagrammet er din unikke genvej til visdom, power og personligt lederskab. ⇨

 

Instinkternes Psykologi – Del 2

Forstå dine primale og ubevidste instinkter, og du lærer at forstå dig selv. ⇨

 

Typernes Kommunikation – Del 3

Kommuniker kraftfuldt med viden om typernes forskellige verbale og non-verbale udtryk. ⇨

 

Relationer & Teams – Del 4

Få dyb forståelse for, hvordan typerne fungerer i relationer og samspil med hinanden. ⇨

 

Enneagrammets Skyggesider – Del 5

Opdag typernes essentielle kvaliteter, deres højeste udtryk og hvordan de er på laveste niveauer. ⇨

 

Din garanti for kvalitet

  • Mindjuice Enneagram undervisere har gennem mange år udviklet og uddannet sig hos internationalt anerkendte undervisere, såsom Don Riso og Russ Hudson på Enneagraminstituttet i New York.
  • Tusindvis af mennesker har gennem de sidste 10 år taget rejsen gennem vores uddannelser, som hviler på vores viden om Enneagrammet. Systemet er med sit præcise menneskekendskab et grundlæggende fundament i vores arbejde.
  • Mindjuice har på basis af mangeårig erfaring og dybdegående viden, udviklet Danmarks suverænt bedste Enneagram App og Enneagram test.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere elever.

Hvem underviser på Enneagram Uddannelsen

På Mindjuice Enneagram Practitioner får du undervisning af Pernille W. Lauritsen eller Nina Frank, der har arbejdet som undervisere og coaches på et ekstraordinært niveau gennem de sidste 10 år. De er begge trænet hos to af verdens mest anerkendte Enneagramlærere Don Riso og Russ Hudson, der også er forfattere til bestselleren Enneagrammet Visdom.

Praktisk

Hver Enneagram workshop består af 2 dages undervisning (9-17).

Workshops kan købes enkeltvis eller som et samlet forløb. 1 workshop koster 5.995,- inkl. moms. Køb alle 5 workshops for 24.995,- inkl. moms og spar 4.980,-

For at blive certificeret som Mindjuice Enneagram Practitioner skal du deltage på alle 5 workshops og bestå en afsluttende skriftlig opgave.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til Mindjuice Enneagram Uddannelsen, så er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Tilmeld dig næste foredrag