Vil du være mentor for coaches?

Hvis du er en af dem, som elsker at nørde med coaching og mentoring, så er her en helt unik specialeuddannelse for dig.

Mindjuice Mentorcoach Specialeuddannelse er en ambitiøs træning i at kombinere dine evner som coach med mentoring.

Men hvordan gør du det som coach, når den metode, du har lært først og fremmest handler om at udfordre perspektiver ved stille spørgsmål?

Det gør du ved at kombinere din coaching med mentoring.

Mentorcoach Specialeuddannelsen er designet efter 12 års indgående erfaring og træning af mere end 500 mentorcoaches.

Efter 500 deltagere på vores mentorcoachprogram er vi nu klar med en decideret Specialeuddannelse, som er en overbygning for Mindjuce Coaches.

Vi har erfaret på egen krop, hvor altafgørende en coach og mentor er for udviklingen af en andens potentiale.

Hvor stammer det fra?
Ordet  ‘mentor’ blev først brugt i Homers værk Oddyseen. Her hyrer kongen Odysseus en mentor til sin søn Telemachus, for at guide ham, mens Odysseus selv kæmper i den 10 år lange krig om byen Troy.

Gudinden af visdom, Athena, overtager løbende rollen som mentor, og hjælper  Telemachus med at få sin far hjem.

Siden er ordet “odyssé” er blevet en metafor for en lang og besværlig rejse, mens ordet mentor er blevet videreført af de store græske tænkere.

Således var Platon mentor for Sokrates, som siden blev mentor for Aristoteles, som blev mentor for Alexander Den Store.

Som mentor er du en slags guide, rådgiver og sparringspartner for en anden, uden nødvendigvis at have direkte erfaring med den udfordring personen står i. Som mentorcoach er du en guide, som gør en anden coach til en bedre coach.

På Mentorcoach Uddannelsen lærer du begge dele.

Læringspunkter som mentorcoach

En af de største udfordringer som mentorcoach ligger typisk i selve evnen til at kommunikere feedback på en kraftfuld måde.

Du får derfor træning i at give konstruktiv kritik og støtte din mentee i at transformere deres relationer gennem øvelser i kraftfuld kommunikation.

Andre udfordringer ligger i rent fagligt at øge dit kendskab til coaching så meget, at du kan spotte de små nuancer som kan forbedres i enhver session. Det er en spændende proces at se coaching så nuanceret og gør selvfølgelig også dig selv til en endnu bedre coach.

Sådan holder du en mentorcoach session

Alt læring starter selvfølgelig med dig. Derfor skal du først og fremmest lære selv at tage imod feedback uden at føle dig kritiseret. Det giver god indsigt i, hvor sårbart det egentlig er at modtage feedback.

Dernæst lærer du selv at give en feedback, som styrker din mentee i sin udviklingsproces.

Samtidig lærer du selv at lytte en session igennem for faglige udviklingspunkter og give konstruktiv mentorcoaching.

I kvalitetsløft af coachingsessioner arbejder vi ud fra ICF’s krav til coaching, således at du bliver super skarp på hvordan man bliver en elite coach, som ICF kalder det.

 

Certificering som Mindjuice Mentorcoach

Du afholder en mentorsession i forbindelse med afslutning af uddannelsen, hvor du får konstruktiv feedback på din coaching, som du kan bruge i alle dine sessioner.

Specialuddannelsen afsluttes med en skriftlig opgave samt mundtlig eksamen, hvor du demonstrerer gennemførelsen af en mentorsession den sidste dag på modul 2.

Normal pris 19.995

Intro pris 14.995

 

Hello Sunday!

Få visdom, input og træning til ugen +
gratis "Lykken-Kommer-Indefra"-meditation.