Velkommen til Masteruddannelsen. Den ultimative oplevelse og en ambitiøs proces, som skaber de helt store gennembrud i dit liv.

Masteruddannelsen spiller på alle tangenter og træner på alle niveauer for at fokusere din krop, hjerte og hjerne i meningsfuld handling.

Vejen til at blive Master Coach er vild, uforklarlig og uden sin lige. Du lærer at skabe gennembrud i grupper, brænde igennem foran et publikum og lede og inspirere større projekter og teams. Du finder en drivkraft og en styrke til at skabe og bidrage på et plan du ikke troede muligt.

Master Coach uddannelsen er lederskab og personlig power på højeste niveau.

"Masteruddannelsen har været en rejse ind i mig selv og ud i verden, hvor jeg er trådt ind i et mere autentisk lederskab."

Jakob Beck

Mindjuice Mastercoach & Facilitator hos Co-Creation Partners 

"Masteruddannelsen har trænet mig intensivt i det stærke personlige lederskab."

Tina Anderson

Mindjuice Mastercoach, Innovationskonsulent & projektleder hos Siemens Windpower

 

Fundamentet

Masteruddannelsen var et vanvittigt ambitiøst eksperiment, der endte som en uovertruffen succes.

Idag er master uddannelsen i København en 12 måneder lang og livsforandrende proces, som bringer dig i dybden med alle Enneagrammets typer og dig selv. Det er masterful coaching, udvidet livserfaring og personlig udvikling på fast track.

Udover Enneagrammet ligger det teoretiske fundament inden for personligt lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation, kognitiv coaching, visdomsteori, psykologi, skyggearbejde og principper fra Neuro-Linguistic Programming (NLP).

Din uddannelse til mastercoach bygger på 10 moduler, som hver dykker til bunds i en af Enneagramtypernes ni verdener. Som mastercoach elev oplever du at leve, tænke og føle som hver af typerne for at integrere deres styrker og kvaliteter. Den visdom og udvikling du søger, kan findes i dit eget og andre typers univers, hvilket gør rejsen til en af de mest lærerige du kan tage som menneske.

Derudover tackler du med opbakning fra din personlige coach og ugentlige coaching sessioner året igennem to andre grundsten: High performance teams og et masterprojekt.

High Performance Teams

Som mastercoach elev skaber du på egen hånd high performance teams i virksomheder eller organisationer. Du lærer at facilitere, inspirere og identificere hvad et team har brug for, og du lærer at stå stærkt gennem enhver storm.

Du bliver trænet i præsentationsevne, projektledelse, skyggecoaching, kraftfuld kommunikation, ledertræning og konflikthåndtering.

Gennem real life træning optimerer du din gennemslagskraft, din coaching, og dit personlige lederskab, inden du certificeres som højt kvalificeret mastercoach.

 

Masterprojektet

Masterprojektet er det ultimative eventyr med dig som mastercoach i hovedrollen, en episk helterejse ud i dybe passioner, stor frygt, unikke kvaliteter og stærke drivkræfter. Eventyret ender med at du manifesterer dit visionære selv i et projekt til gode for andre.

For de fleste er slutningen af rejsen på mastercoach uddannelsen dog kun begyndelsen, og vores masterprojekter har kickstartet alt fra store nonprofit organisationer, til karrierer, bøger og meget andet.

Du lærer at inspirere andre til at følge vision , og du lærer at stå som master i dit liv og leder i verden.

"Uddannelsen er afgjort en ting i livet, man bør unde sig selv. Den bedste investering af tid og penge jeg nogensinde har gjort."

Jonas Andree

Mindjuice Mastercoach & Ejer af Media Werk

"Du bevarer din personlighed og får ikke trukket en skabelon over hovedet. Den tillid og rummelighed underviserne bygger op, er en gave til menneskeheden."

Mira Helena Bergkvist

Mindjuice Mastercoach & Øjenlæge

 

Adgangskrav

Masteruddannelsen er for certificerede Mindjuice Coaches eller coaches som har tilsvarende antal timers træning. Har du din uddannelsen fra et andet sted, så skriv til os for at få mere af vide om, hvad det kræver.

Din garanti for kvalitet

  • Mindjuice Coachuddannelse er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen er tidligere præsident i Danmark. Caochuddannelsen er adgangsgivende for at deltage på Masteruddannelsen.
  • Mindjuice Masteruddannelse er i processen om en ICF-certificering.
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores unikke uddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel for masteruddannelsen får du fra vores elever.

 

"De forandringer jeg oplevede og de indsigter jeg fik, var for værdifulde til nogensinde at slippe igen. Du vil aldrig fortryde."

Kathrin Bode

Mindjuice Mastercoach & Selvstændig

 

Program for Masteruddannelsen

Download program med indhold, priser og datoer for Mindjuice Masteruddannelse her

 

 

 

 

Næste hold starter januar 2018

Vi afholder kun Masteruddannelsen, Master Coach uddannelsen, én gang om året.
Næste hold starter 15. januar 2018.

 

Kursusafgiften for Master Uddannelsen er 89.995,-
Kursusafgiften for masteruddannelsen kan betales i rater. Ring til os på 3313 3301 for at høre mere om dine muligheder.

Der påregnes derudover kr. 15.000,-  i rejseudgifter, der dækker ophold og transport til de to internater.

 

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart

Betaler ud masteruddannelsen i én samlet betaling får du vores populære workshop: Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

 

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål om Mindjuice, vores Master Uddannelse eller certificeringen, så ring til os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Hello Sunday!Handlekraft på mail, direkte i din mailbox

Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til events
KUN for abonnenter