Livestream om Enneagrammet – Din genvej til forandring

Gratis online livestream om Type 7 – Entusiasten

 

Kender du følelsen af, at forandring er svært?

Mange ser ikke det indre arbejde der ligger i at kunne forandre sig, men de fleste ved godt, at det var nemmere som barn end det er som voksen.

Åbenheden forsvinder i os jo ældre vi bliver, når vi har fejlet i et område tilpas mange gange.

Afhængigt af hvilken Enneagram type du er, så vil du reagere forskelligt på forandring. Ingen af typerne elsker forandring mere end andre, men typerne møder forskellige udfordringer undervejs.

Enneagrammet en effektivt kompas på rejsen til at forstå, hvilke udfordringer du typisk vil møde og hvilke styrker du skal fokusere på for at lykkes med det du vil.

Hver søndag aften tager Pernille dig igennem en personlighedstypes univers. Det en gratis appetitvækker på, hvad det giver at forstå din egen og andres temperamenter.

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice – en af de største skoler inden for personlig udvikling og bevidst lederskab i Skandinavien. Hun er  tidligere elev af Riso-Hudson og havde i flere år Don Riso som sin personlige mentor og siden valgte Don at blive fast underviser på Masteruddannelsen i Mindjuice. Pernille har trænet over 10.000 mennesker i personlige transformations-processer, i kommunikation, krise og Enneagrammet. Hun er tidligere præsident for International Coach Federation i Danmark og har skrevet 4 bøger om relationer.

 

Vores livestreams er blevet set mere end 50.000 gange siden marts 2020 og i søndags slog vi rekord med næsten 400 live seer i alle 60 minutter. 🥳

Deltag i en ekstraordinær ny LIVE serie om alle typerne i Enneagrammet

I denne uges livestream handler det om type 7 i Enneagrammet, hvor du kan blive du klogere på både 7’erens styrker og svagheder, og hvordan du udvikler kvaliteterne fra type 7 i dig selv.

Livestreamen bliver vist i en lukket gruppe på ZOOM. 

Bemærk, at det KUN er muligt at se med LIVE. 

Når du tilmelder dig her, sender vi dig meddelelser, der minder dig om tidspunktet. 

Tilmeld dig vores Livestream for Type 7 her. Foredraget bliver holdt i et lukket miljø på Zoom med Pernille W. Lauritsen.

Special livestream om Type 7 Entusiasten

Søadnag kl. 20:00-21:00 

 

 

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter