På Ledercoach uddannelsen lærer du at inspirere andre, skabe flow, engagement og ekstraordinære resultater.

 

Mindjuice  Ledercoach uddannelse er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

 

"Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er."

Jesper Præstensgaard

Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

 

"Jeg lærte at blive på egen banehalvdel. I dag stimulerer jeg mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere."

Jesper Klein-Petersen

Mindjuice Ledercoach, Investor & selvstændig erhvervsleder

 

Fundament I: Ambition

Vores mål med ledercocah uddannelsen er at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af viden, videnskab, og træning; fra pragmatisme til filosofi, visdomsteori, ledelsesmodeller, assertionstræning, og moderne ledelsesteorier.

Gennem en højt struktureret serie af oplevelser sætter  ledercoach uddannelsen din udvikling på fast track. Vi arbejder inden for kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, psykologi og med Mindjuice modellen som effektivt forandrings-redskab.

Modellen tager udspring i den kognitive teori, som gennem årtier har dokumenteret resultater i udviklingen af mennesker.

"Det er blevet nemmere for mig at agere som leder. Jeg kan indfri og imødekomme mine medarbejderes behov, samtidig med at forretningen udvikler sig."

Anette Nielsen

Mindjuice Coach og Kundechef i TDC

 

"Jeg har lært at kommunikere klarere og bedre over for mine kunder og ansatte. En positiv kædereaktion."

Lizette Bausager

Mindjuice Mastercoach & Virksomhedsejer

 

Fundament II: Greater Purpose – Bigger Profit

Eksperter, ledere og undersøgelser verden over er enige – ‘Purpose’ er fremtidens succeskriterie for udvikling af virksomheder, teams og det personlige lederskab.

Ifølge globale undersøgelser er “formål” afgørende i forhold til en virksomheds positive brand udvikling, salg og forbrugerloyalitet.

Konkurrencen er skarp for de fleste, og i en kaotisk verden, søger forbrugeren mod virksomheder, der italesætter deres værdier.

Formål der rækker ud over økonomi ligger dermed til grund for nogle af verdens mest visionære og vækstende virksomheder, og det er fundamentalt for inspirerende lederskab.

At kunne arbejde strategisk med purpose er magi for både din virksomhed og dit lederskab, og derfor er det et fundament på  lederuddannelsen.

Verden kalder desperat på nytænkning og visionære ledere. Hvorfor ikke blive en af dem?

 

"Virkelig positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen, klart bedre end forventet. Fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser - perfekt."

Michael Holt

Chefredaktør VMAX

"Det er ikke for kyllinger, for alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Det er nøglen til den forskel jeg står med nu."

Claus Petterson

Mindjuice Ledercoach & Fest-entrepreneur

 

Ægte lederskab er ikke noget du er født med.

Det kræver, at du kan håndtere dig selv og dine udfordringer på et fintfølende kontinuum af visdom, ro, styrke og udholdenhed. Det er balance og træning af både din indre Yoda og din indre jægersoldat.

Lederuddannelsen udvikler dine essentielle lederkvaliteter med skyggearbejde baseret på psykoanalytiker C. C. Jungs arbejde, og Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende værktøjer i udviklingen af mennesker.

I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt giganter som Toyota, Best Buy, og Daimler-Mitsubishi, får Enneagrammet æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, salg, samarbejde og medarbejderengagement.

Læs CNN artikel om virksomheders brug af Enneagrammet

 

"En guldgrube af indsigter og redskaber, både i private og professionelle forhold. Jeg føler mig styrket som menneske og har større gennemslagskraft, ro og overskud."

Torben Galst

Mindjuice Ledercoach & Partner, CTI Consultancy

 

På  lederuddannelsen får du mulighed for at implementere en række leder- og performance værktøjer under kyndig vejledning.

 

Din garanti for kvalitet

  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret over 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere ledere og elever.

 

Program for Ledercoach Uddannelsen

 

Download program med indhold, priser og datoer for Mindjuice’s  Ledercoach Uddannelse her

 

 

 

Se datoer for alle moduler i den orange boks eller det online program

 

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder før start.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder før start.

Betaler du ledercoach uddannelsen i én samlet betaling, får du vores populære workshop Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

 

Kontakt os

Har du spørgsmål om Mindjuice Ledercoach Uddannelse er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Hello Sunday!

Få visdom, input og træning til ugen +
gratis "Lykken-Kommer-Indefra"-meditation.