På vores professionelle Ledercoach Uddannelse lærer du at inspirere andre, skabe flow, engagement og ekstraordinære resultater.

 

Mindjuice Ledercoach Uddannelse er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

Ifølge en omfattende undersøgelse fra Rigéts Netværk vedrørende hvilke egenskaber, der kendetegner fremtidens leder, vurderes det, at den vigtigste egenskab er coaching efterfulgt af omstillingsparathed og ansvarlighed.

 

Coaching – fremtidens vigtigste egenskab for ledere

Bemærk, at coaching nu er landet på en førsteplads inden for ledelse, og mange ledere vil påstå, at de coacher deres medarbejdere dagen lang.

Men vores erfaring er en anden.

Mange ledere siger, de coacher, men kun de færreste ved, hvordan man egentlig gør.

I Mindjuice Academy lærer du at coache rigtigt. Da vores stil er transformativ, betyder det, at du lærer at støtte folk med at skifte tilstand bevidsthedsmæssigt. Det vil sige, at du lærer at coache andre (og dig selv) til at komme i flow.

 

Hør, hvad tidligere direktør for LEGO House, Jesper Vilstrup, siger om Mindjuice Ledercoach Uddannelse.

 

 

 

"Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er."

Jesper Præstensgaard

Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

 

"Jeg lærte at blive på egen banehalvdel. I dag stimulerer jeg mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere."

Jesper Klein-Petersen

Investor & selvstændig erhvervsleder

 

Fundament I: Ambition

Vores mål med Ledercoach Uddannelsen er at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af viden, videnskab og træning; fra pragmatisme til filosofi, visdomsteori, ledelsesmodeller, assertionstræning og moderne ledelsesteorier.

Gennem en højt struktureret serie af oplevelser sætter Ledercoach Uddannelsen din udvikling på fast track. Vi arbejder inden for kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, psykologi og med Mindjuice modellen som effektivt forandrings-redskab.

Modellen tager udspring i den kognitive teori, som gennem årtier har dokumenteret resultater i udviklingen af mennesker.

"Det er blevet nemmere for mig at agere som leder. Jeg kan indfri og imødekomme mine medarbejderes behov, samtidig med at forretningen udvikler sig."

Anette Nielsen

Kundechef i TDC

 

"Jeg har lært at kommunikere klarere og bedre over for mine kunder og ansatte. En positiv kædereaktion."

Lizette Bausager

Virksomhedsejer

 

Fundament II: Greater Purpose – Bigger Profit

Eksperter, ledere og undersøgelser verden over er enige – ‘Purpose’ er fremtidens succeskriterie for udvikling af virksomheder, teams og det personlige lederskab.

Ifølge globale undersøgelser er “formål” afgørende i forhold til en virksomheds positive brand-udvikling, salg og forbrugerloyalitet.

Konkurrencen er skarp for de fleste, og i en kaotisk verden søger forbrugeren mod virksomheder, der italesætter deres værdier.

Formål, der rækker ud over økonomi, ligger dermed til grund for nogle af verdens mest visionære og vækstende virksomheder, og det er fundamentalt for inspirerende lederskab.

At kunne arbejde strategisk med purpose er magi for både din virksomhed og dit lederskab, og derfor er det et fundament på Ledercoach Uddannelsen.

Verden kalder desperat på nytænkning og visionære ledere. Hvorfor ikke blive en af dem?

 

"Virkelig positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen, klart bedre end forventet. Fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser - perfekt."

Michael Holt

Chefredaktør VMAX

"Det er ikke for kyllinger, for alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Det er nøglen til den forskel jeg står med nu."

Claus Petterson

Fest-entrepreneur

 

Ægte lederskab er ikke noget, du er født med.

Det kræver, at du kan håndtere dig selv og dine udfordringer på et fintfølende kontinuum af visdom, ro, styrke og udholdenhed. Det er balance og træning af både din indre Yoda og din indre jægersoldat.

Ledercoach Uddannelsen udvikler dine essentielle lederkvaliteter med skyggearbejde baseret på psykoanalytiker C. G. Jungs arbejde og Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende værktøjer i udviklingen af mennesker.

I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt giganter som Toyota, Best Buy og Daimler-Mitsubishi, får Enneagrammet æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, salg, samarbejde og medarbejderengagement.

Læs CNN artikel om virksomheders brug af Enneagrammet

 

"En guldgrube af indsigter og redskaber, både i private og professionelle forhold. Jeg føler mig styrket som menneske og har større gennemslagskraft, ro og overskud."

Torben Galst

Partner, CTI Consultancy

 

Coachuddannelse for ledere

På Ledercoach Uddannelsen får du mulighed for at implementere en række leder- og performance værktøjer under kyndig vejledning.

 

Din garanti for kvalitet

  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret over 4.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere ledere og elever.

 

Undervisere:

Pernille W. Lauritsen:
Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF-certificeret coach og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 25 års erfaring og 20.000 sessions som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA. Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuice’s coaching model “De 5 Faser©”, Mindjuice Metoden© og vores coachuddannelser, og hun er derudover keynote speaker, foredragsholder og forfatter til 4 bøger. Hun har specialiseret sig i at skabe transformation i mennesker, og hvad der skal til for at udvide sin bevidsthed, samt forandre det menneskelige perspektiv fra krise til formål gennem struktureret metode fusioneret med visdom og spiritualitet. Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført uddannelser og træningsforløb hos flere internationale undervisere såsom psykolog Irene Östrich, Byron Katie, Pablo Russel og Debbie Ford. Hun har desuden haft et tæt samarbejde med nu afdøde Don Riso fra Enneagram-instituttet i New York og den danske familieterapeut, stifter af Kempler Instituttet, Jesper Juul.

Udover Pernille W. Lauritsen vil du blive undervist af andre dygtige Mindjuice undervisere.

 

Program for Ledercoach Uddannelsen

Se datoer i den orange boks. Eller download vores program som pdf her (klik på billedet)

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder før start.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder før start.

Kontakt os

Har du spørgsmål om Mindjuice Ledercoach Uddannelse er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Registration failed

The email address you have entered is already in use.

Please use a different email address.