fbpx

På Lederuddannelsen lærer du at inspirere andre, skabe flow, engagement og ekstraordinære resultater.

 

Mindjuice  Lederuddannelse er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

 

"Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er. Uanset hvem jeg taler med, så virker den."

Jesper Præstensgaard

Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

 

"Mindjuice lærte mig at blive på egen banehalvdel og bruge en spørgeteknik, så jeg i dag stimulerer mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere."

Jesper Klein-Petersen

Mindjuice Ledercoach, Investor & selvstændig erhvervsleder

 

Fundament I: Ambition

Vores mål med lederuddannelsen er at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af viden, videnskab, og træning; fra pragmatisme til filosofi, visdomsteori, ledelsesmodeller, assertionstræning, og moderne ledelsesteorier.

Gennem en højt struktureret serie af oplevelser sætter  lederuddannelsen din udvikling på fast track. Vi arbejder inden for kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, psykologi og med Mindjuice modellen som effektivt forandrings-redskab.

Modellen tager udspring i den kognitive teori, som gennem årtier har dokumenteret resultater i udviklingen af mennesker.

"Jeg oplever at medarbejderne udvikler sig væsentligt hurtigere og tager langt større ansvar end tidligere. Det er blevet nemmere for mig som leder at agere, og jeg har lettere ved at indfri og imødekomme deres behov, samtidig med at der er fokus på at vores forretning udvikler sig."

Anette Nielsen

Mindjuice Coach og Kundechef i TDC

 

I betragtning af at jeg driver en virksomhed og har skabt mit eget, blev jeg faktisk lidt overrasket over det lave niveau min kommunikation havde. Men jeg har lært at kommunikere klarere og bedre både over for mine kunder og mine ansatte. Ligesom jeg er blevet bedre til at registrere tanker, uden at jeg behøver gøre noget ved dem eller tage beslutninger eller reagere, og det har givet mig mere lyst til at gå på arbejde, hvilket jo også smitter af på familien. Så det har været en positiv kædereaktion.

Lizette Bausager

Mindjuice Mastercoach & Virksomhedsejer

 

Fundament II: Greater Purpose – Bigger Profit

Eksperter, ledere og undersøgelser verden over er enige – ‘Purpose’ er fremtidens succeskriterie for udvikling af virksomheder, teams og det personlige lederskab.

Ifølge globale undersøgelser er “formål” afgørende i forhold til en virksomheds positive brand udvikling, salg og forbrugerloyalitet.

Konkurrencen er skarp for de fleste, og i en kaotisk verden, søger forbrugeren mod virksomheder, der italesætter deres værdier.

Formål der rækker ud over økonomi ligger dermed til grund for nogle af verdens mest visionære og vækstende virksomheder, og det er fundamentalt for inspirerende lederskab.

At kunne arbejde strategisk med purpose er magi for både din virksomhed og dit lederskab, og derfor er det et fundament på  lederuddannelsen.

Verden kalder desperat på nytænkning og visionære ledere. Hvorfor ikke blive en af dem?

 

"Virkelig positiv overraskelse. Jeg er en gammel hund der er svær at lære nye tricks, men jeg er virkelig blevet positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen. Den er et fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser. Perfekt for mig og klart bedre end jeg havde forventet. Jeg kunne allerede bruge principperne for målafklaring efter bare første modul."

Michael Holt

Chefredaktør VMAX

"Alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Her får du ikke lov at slippe uden om. Man skal ikke tage en uddannelse her, hvis man er bange for at udvikle sig og ændre sin måde at se verden på. Det er ikke for kyllinger. MEN; Det er hele nøglen til den forskel, jeg står med nu."

Claus Petterson

Mindjuice Ledercoach & Fest-entrepreneur

 

Ægte lederskab er ikke noget du er født med.

Det kræver, at du kan håndtere dig selv og dine udfordringer på et fintfølende kontinuum af visdom, ro, styrke og udholdenhed. Det er balance og træning af både din indre Yoda og din indre jægersoldat.

Lederuddannelsen udvikler dine essentielle lederkvaliteter med skyggearbejde baseret på psykoanalytiker C. C. Jungs arbejde, og Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende værktøjer i udviklingen af mennesker.

I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt giganter som Toyota, Best Buy, og Daimler-Mitsubishi, får Enneagrammet æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, salg, samarbejde og medarbejderengagement.

Læs CNN artikel om virksomheders brug af Enneagrammet

 

"Mindjuice's Lederuddannelse har været en guldgrube af indsigter og redskaber til at skabe forandring, både hos mig selv og i professionelle såvel som private forhold.  Mine indsigter har styrket min kommunikation, og sat mig i stand til at skabe bedre og stærkere relationer i mit job, såvel som privat. Som menneske føler jeg mig styrket, med større gennemslagskraft, ro og overskud."

Torben Galst

Mindjuice Ledercoach & Partner, CTI Consultancy

 

Fundament IV: Coach in your Corner

Du får en personlig ledercoach tilknyttet under hele forløbet, som støtter dig i at træne udviklingen af dit eget lederskab i din egen organisation. På  lederuddannelsen får du mulighed for at implementere en række leder- og performance værktøjer under kyndig vejledning.

 

Din garanti for kvalitet

  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret over 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere ledere og elever.

 

Program for Lederuddannelsen

 

Download program med indhold, priser og datoer for Mindjuice’s  Lederuddannelse her

 

 

 

Se datoer for alle moduler i den orange boks eller det online program

 

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder før start.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder før start.

Betaler du lederuddannelsen i én samlet betaling, får du vores populære workshop Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

 

Kontakt os

Har du spørgsmål om Mindjuice Leder uddannelse er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.