På Ledercoachuddannelsen lærer du at inspirere andre, skabe flow, engagement og ekstraordinære resultater.

 

Mindjuice Ledercoach uddannelse er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

 

"Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er."

Jesper Præstensgaard

Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

 

"Jeg lærte at blive på egen banehalvdel. I dag stimulerer jeg mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere."

Jesper Klein-Petersen

Investor & selvstændig erhvervsleder

 

Fundament I: Ambition

Vores mål med lederuddannelsen er at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af viden, videnskab, og træning; fra pragmatisme til filosofi, visdomsteori, ledelsesmodeller, assertionstræning, og moderne ledelsesteorier.

Gennem en højt struktureret serie af oplevelser sætter lederuddannelsen din udvikling på fast track. Vi arbejder inden for kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, psykologi og med Mindjuice modellen som effektivt forandrings-redskab.

Modellen tager udspring i den kognitive teori, som gennem årtier har dokumenteret resultater i udviklingen af mennesker.

"Det er blevet nemmere for mig at agere som leder. Jeg kan indfri og imødekomme mine medarbejderes behov, samtidig med at forretningen udvikler sig."

Anette Nielsen

Kundechef i TDC

 

"Jeg har lært at kommunikere klarere og bedre over for mine kunder og ansatte. En positiv kædereaktion."

Lizette Bausager

Virksomhedsejer

 

Fundament II: Greater Purpose – Bigger Profit

Eksperter, ledere og undersøgelser verden over er enige – ‘Purpose’ er fremtidens succeskriterie for udvikling af virksomheder, teams og det personlige lederskab.

Ifølge globale undersøgelser er “formål” afgørende i forhold til en virksomheds positive brand udvikling, salg og forbrugerloyalitet.

Konkurrencen er skarp for de fleste, og i en kaotisk verden, søger forbrugeren mod virksomheder, der italesætter deres værdier.

Formål der rækker ud over økonomi ligger dermed til grund for nogle af verdens mest visionære og vækstende virksomheder, og det er fundamentalt for inspirerende lederskab.

At kunne arbejde strategisk med purpose er magi for både din virksomhed og dit lederskab, og derfor er det et fundament på lederuddannelsen.

Verden kalder desperat på nytænkning og visionære ledere. Hvorfor ikke blive en af dem?

 

"Virkelig positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen, klart bedre end forventet. Fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser - perfekt."

Michael Holt

Chefredaktør VMAX

"Det er ikke for kyllinger, for alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Det er nøglen til den forskel jeg står med nu."

Claus Petterson

Fest-entrepreneur

 

Ægte lederskab er ikke noget du er født med.

Det kræver, at du kan håndtere dig selv og dine udfordringer på et fintfølende kontinuum af visdom, ro, styrke og udholdenhed. Det er balance og træning af både din indre Yoda og din indre jægersoldat.

Lederuddannelsen udvikler dine essentielle lederkvaliteter med skyggearbejde baseret på psykoanalytiker C. C. Jungs arbejde, og Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende værktøjer i udviklingen af mennesker.

I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt giganter som Toyota, Best Buy, og Daimler-Mitsubishi, får Enneagrammet æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, salg, samarbejde og medarbejderengagement.

Læs CNN artikel om virksomheders brug af Enneagrammet

 

"En guldgrube af indsigter og redskaber, både i private og professionelle forhold. Jeg føler mig styrket som menneske og har større gennemslagskraft, ro og overskud."

Torben Galst

Partner, CTI Consultancy

 

Coachuddannelse for ledere

På lederuddannelsen får du mulighed for at implementere en række leder og performance værktøjer under kyndig vejledning.

 

Din garanti for kvalitet

  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret over 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere ledere og elever.

 

Undervisere:

Pernille W. Lauritsen:
Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF certificeret coach, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 20 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA. Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuice’s coaching model og coachuddannelser, foredragsholder, og forfatter til 4 bøger. Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført uddannelser og træningsforløb hos flere internationale undervisere, såsom psykolog Irene Ostrich, Byron Katie, Pablo Russel og Debbie Ford. Hun har desuden haft et tæt samarbejde med nu afdøde Don Riso fra Enneagraminstituttet i New York og den danske familieterapeut, stifter af Kempler Instituttet Jesper Juul.

 

Program for Lederuddannelsen

Se datoer i den orange boks. Eller download vores program som pdf her (klik på billedet)

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder før start.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder før start.

Kontakt os

Har du spørgsmål om Mindjuice Lederuddannelse er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.