Invitation til dig, som længes efter at brænde MAX igennem 🎤

Vær med når vi åbner dørene for en inspirerende aften om vores nye “advanced” uddannelse, som vi har drømt om længe; nemlig Mindjuice’s Speakeruddannelse.

Speakeruddannelsen handler ultimativt om dit sande selvudtryk

Hvem er du, når du er 100 % dig selv?

Hvilket indtryk gør du?

Efter mere end 20 års erfaring i personligt lederskab ved vi, hvor meget du brænder igennem, når du hviler i dig selv foran andre.

Husker du den første tale Barack Obama holdt? Flere år før han blev præsident i USA. Han havde præcis 17 minutter til at gøre et indtryk, og det gjorde han så.

“Landets næste præsident” og “Fænomenet Obama” stod der i aviserne dagen efter. Det var ikke noget, som skete tilfældigt. Barack Obama gjorde det umulige muligt, fordi han havde trænet og trænet og trænet det at holde taler, brænde igennem og gøre et varigt indtryk.

Vi har allesammen den evne i os, men det sker ikke af sig selv.

Alles ord kan udrette magi, det kan gøre varig skade, det kan skabe uforglemmelige minder i en anden, men samtidig oplever mange at de aldrig bliver hørt.

På speakeruddannelsen lærer du at justere dit udtryk så du gør et uforglemmeligt indtryk.

Det er en muskel som er så værdifuld at træne, uanset om du skal pitche en idé til et vigtigt møde, forsvare dit speciale, til jobsamtale, holde foredrag eller få de andre forældre i dit barns klasse med på en ny anti-mobningsstrategi.

Modet til at være dig selv

Men det kræver træning at turde være sig selv. At kunne åbne alle dine centre, hvile i kropcentret, åbne hjertet og være fuldt ud til stede i rummet er ikke bare noget “man” gør.

Til gengæld glemmer folk aldrig hvad du siger, når du først har lært det.

Deltag  i en inspirerende aften

Vær med torsdag den 21. marts 2019 kl. 18.00-20.00, hvor vi uddyber hvad Speakeruddannelsen handler om, og hvad du kan, når du er færdig som Mindjuice Academy Speaker!

Uddannelsen er en overbygning til vores Coachuddannelse, hvilket betyder at hvis du ikke har taget coachuddannelsen endnu, så kan du købe de to uddannelser samlet med 10% rabat. Det er ikke muligt at tage Speakeruddannelsen uden at have taget Coachuddannelsen eller Lederuddannelsen først.

Fri entré – Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig til aftenen i boksen

Læs mere om Mindjuice Speakeruddannelse

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.