så jeg lyttede og fulgte hendes anbefaling

”Jeg havde for mange konflikter med mine kollegaer på mit arbejde som fotojournalist på Børsen.

I stedet for at dygtiggøre mig teknisk, som jeg har gjort på masser af kurser, ville jeg prøve noget nyt og lære om psykologi og kommunikation.

Min kusine arbejder som professionel coach og hun anbefalede mig Mindjuice Academy. Hun fortalte, at her kunne jeg lære om både at kommunikere, persontyperne i Enneagrammet og at coache.

Jeg forstod ikke helt, hvad jeg skulle lære coaching for, men hun er en person jeg har tillid til, så jeg lyttede og fulgte hendes anbefaling.

På Coachuddannelsen fik jeg værktøjerne til at forandre mine relationer. Det slog tydeligst igennem hos den mest betroede i mit liv, min hustru. Jeg begyndte at åbne op over for hende og anerkende hende på en måde, så hun har ladet sig inspirere. En enkelt gang har jeg oplevet hun sagde til mig: ”Da du lige gjorde det der, så fik jeg det til at betyde det her. Hvad betyder det egentlig”?
Det er lidt pinligt at sige, men jeg har indset, at der ikke kun er min vej.

Efter Coachuddannelsen blev jeg optaget på Mentorprogrammet, hvor jeg har været med af to omgange. Jeg er blevet virkelig god til, at være mentor for mange forskellige mennesker. Det har gjort mig i stand til at kunne samarbejde med andre på en helt ny måde. I dag kan jeg være både sjov og legende og undgå at være rigid.

Som mentor har jeg også arbejdet med et mål om at turde være mere forbundet til andre mennesker. Jeg plejer at fortælle mig selv, at jeg ikke duer til bare at snakke med folk uden et konkret formål, som man fx gør, når man netværker.

Helt konkret har jeg i flere år haft en drøm om at fotografere for Ud & Se som er en stor ting blandt fotografer. De har også spurgt mig, om jeg ville arbejde for dem. Men jeg har ikke turde sige ja. Tænk nu, hvis det ikke blev perfekt og jeg fejlede…

Jeg brugte træningen fra Mentorprogrammet til at melde mig på banen. Så en aften, hvor de holdt en reception og jeg ellers var lidt sløj, fik jeg pudset næsen, hoppet ind i en taxa, trykket hænder og fortalt om mig selv.
Det resulterede i, at jeg fik til opgave at fotografere Anne Linnet i en reportage.

Jeg er den første fotograf nogensinde, som har fået lov til det backstage. Her brugte jeg alle mine evner som både coach og mentor til at vise hende, hvem jeg var, læse hende og samarbejde om det bedste resultat. Jeg bruger mine nye færdigheder overalt – uanset om jeg coacher eller fotograferer, så er alt kommunikation.”

#humansofmindjuice

 

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Nyt online produkt

Gå til Kender du typen?