Men jeg var selv gået i stå

”Jeg havde længe drømt om at arbejde professionelt med coaching, da jeg gik ind ad døren til Mindjuice Academy for tre år siden. Jeg kom fra det gode job og de gode resultater i en performancekultur, hvor jeg var HR-businesspartner.

Men jeg var selv gået i stå. I stedet havde jeg en følelse af ikke at kunne slippe ud af at levere resultater, der udelukkende havde fokus på bundlinjen.

Jeg så hele tiden frem til næste ferie, imens jeg fik sværere ved at huske og opdagede,at jeg også var blevet grådlabil. Så fik jeg ironisk nok en bonus for mine resultater. Den vidste jeg bare skulle bruges på Coachuddannelsen.

I dag arbejder jeg som selvstændig coach. Den transformation jeg har gået igennem, har handlet om at få sat mig selv i føresædet, hvor jeg ikke lader mine handlinger være styret af, hvad andre ønsker.

Jeg elsker min frihed. Efter Coachuddannelsen, fortsatte jeg på Masteruddannelsen og lige nu går jeg på Mentorprogrammet her.

Undervejs har jeg fået formuleret min personlige vision, som er ’at leve et liv i udvikling’. Det er lykkes mig at skabe en god virksomhed. Folk køber ikke det, du siger, du er. De køber det, du gør.
De kan mærke på mig, at jeg lever et autentisk liv og det inspirerer.

Jeg coacher enkeltpersoner, som føler sig fastlåste og så arbejder jeg med teams, som enten er dysfunktionelle eller skal have øget deres performance. Men i dag gør jeg det ud fra mine værdier om, at bundlinjen følger med, når vi begynder med at koble hjertet på det, vi laver.

Alt for mange føler for lidt for det, de laver, når de går på arbejde.
Det interessante er jo, at min egen bundlinje er fulgt med og alene i 2019 har jeg tjent 400.000 kr.

Her på Mentorprogrammet har jeg blandt andet defineret, at jeg skulle have seks nye spændende opgaver.

Samtidig har jeg inspireret min mand til også at tage uddannelsen. Han vil ikke være coach, men kan se, at den værktøjskasse, jeg har fået, kan bruges i hans eget liv.”

Humans of Mindjuice

 

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Nyt online produkt

Gå til Kender du typen?