Jeg vidste bare ikke hvordan

”Det hele begyndte med, at min søster døde i 2013.
Hun havde diabetes. Ligesom mig. Det gav mig anledning til selv at blive undersøgt grundigere. I den forbindelse fik jeg nogle gode snakke med en sygeplejerske om selv at tage valg her i livet fremfor bare at følge med.

Jeg kunne også mærke, at jeg havde noget, jeg gerne ville.
Havde noget at give til andre, som også lever med en kronisk sygdom. Jeg vidste bare ikke hvordan, så jeg gik i gang med at undersøge markedet.

Jeg syntes, der var meget let ’cafe latte’ stemning over flere af de Coachuddannelser, jeg faldt over. Indtil jeg talte med en anden sygeplejerske, som havde taget sin coachuddannelse i Mindjuice Academy. Hun havde dybde og derfor meldte jeg mig til et introforedrag. Her kan jeg huske, at jeg blev ramt af hele filosofien om det personlige lederskab. Jeg kunne se, at jeg brokkede mig over mange ting, men ikke fik spurgt: Hvem vil jeg være i det vilkår jeg har?

Det gav så meget mening, at uddannelsen ikke kun handlede om coaching, men også om, hvordan vi kommunikerer.
Siden har jeg taget Masteruddannelsen og går nu på Mentorprogrammet.
Jeg har fået en tro på min styrke, som andre har set og sagt til mig, at jeg har.

Jeg kan huske, at jeg efter min eksamen som coach, remsede en masse op, som kunne blive bedre og min censor sagde: ”Har du overvejet, at jeg ser noget i dig, som du ikke selv kan se?”
Jeg har stadig sådan en lille pige indeni mig, som siger, at jeg ikke kan noget. Men jeg har fået adgang til at sige kærligt ”smut du bare – jeg kan godt”.
Det betyder fx, at jeg har indkaldt min chef til en samtale om, hvordan de kan bruge mig som coach på DR, hvor jeg arbejder som kreativ producer.

Mine tv-optagelser har også forandret sig, så jeg nu på min stadig stille måde, tager styringen på en helt ny måde.
På Mentorprogrammet, har jeg helt konkret styrket mine evner som coach gennem i alt 50 sessions. Mine coachees siger i deres feedback, at de er glade for at have mig som coach, fordi jeg tør tage fat i det, som det handler om.
Fx coacher jeg en, som også har en kronisk sygdom i at tage ansvar frem for at være et offer den. Det har givet hende adgang til en helt ny livskvalitet. Jeg fik efter mine undersøgelser konstateret forkalkninger omkring hjertet og har fået opereret fire balloner ind omkring det. Så meget mere desto grund til at vælge, hvad jeg vil med mit liv. Det træner jeg hver dag.”

 

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Nyt online produkt

Gå til Kender du typen?