Det hele startede med at vi disruptede os selv

ENDELIG…..kan vi afsløre hvad vi har rendt og lavet de sidste 8 måneder. Vi har nemlig arbejdet på med at forvandle fuldstændig “normale” mennesker til impactful speakers.

Det hele startede med at vi disruptede os selv, lukkede Masteruddannelsen efter 10 fantastiske år og åbnede vores nye Speakeruddannelse, som blev udsolgt på kort tid.

Speakeruddannelsen er på mange måde den ultimative uddannelse i selvudtryk.

En uddannelse i instinkter, i selvudtryk, i frygt, længsler og formål. Alt det som kommer i spil, når du stiller folk i udsigt at holde premiere i Det Kongelige Teater foran flere hundrede mennesker og fortælle deres inderste budskab til verden.

Vores selvudtryk og herunder ordets impact er noget vi vi er vanvittig optagede af i Mindjuice Academy.

Vores vision er at impacte verden med bevidsthed, og netop ordet afslører gang på gang, hvor bevidste eller ubevidste vi mennesker er.

For at udfordre ordets kapacitet har vi derfor skabt De Olympiske Lege i Selvudtryk, hvor du er inviteret med som publikum til SPEAKER OF THE YEAR.

 

 

Det sker i Det Kongelige Skuespilhus i dagene 2-3. november.

Med eventet ønsker vi at bringe fokus på hvordan vores ord og selvudtryk kan “make or brake” et andet menneske og ultimativt sætte verden i bevægelse.

Vores ord og selvudtryk er afgørende for både vores relationer til andre, men også til os selv. Men hvor ofte glemmer vi ikke præcis dette, nemlig at vores ord skaber vores virkelighed.

SPEAKER OF THE YEAR består af 31 speakers som vi har uddannet og trænet på Speakeruddannelsen i Mindjuice Academy de sidste 8 måneder.

De er nu alle klar til at give deres livs autentiske, modige performance i bare 10 minutter hver på Skuespilhuset Scene, Mellemgulvet.

I alt holder vi 3 forskellige events.

Klik her for at købe billet.

• Part 1 lørdag den 2. november kl. 18.00 – 22.00
• Part 2 søndag den 3. november kl. 13.00 -17.00
• Part 3 søndag den 3. november kl. 18.00 – 22.15

Du kommer til at opleve 10 hudløst ærlige, personlige og vedkommende live performances på bare 10 minutter hver.

Nogle vil overraske dig, nogle vil provokere og andre vil give dig et smil på læben.

Du kender måske TED-talks allerede. Vi har lyst til at gøre det endnu bedre, sådan at du går fra eventet med en drivkraft at følge dit hjerte og sætte handling bag de forandringer du har længtes efter at skabe i dit liv.

Bemærk at foredragene kun er tilladt for personer over 15 år.

PS. 10% af billetterne er røget på under et døgn…..så tøv ikke med at få købt, hvis du er interesseret.

https://www.eventim-light.com/dk/a/5d5b19f85ff2350001539206/s/5d86c32730810600017e0650

Hello Sunday!

Få visdom, input og træning til ugen +
gratis "Lykken-Kommer-Indefra"-meditation.