»I dag har vi slet ikke noget naturligt forhold til frygt«

Pernille W. Lauritsen nåede tidligt i sit liv til et sted, hvor der var så meget frygt, at det udfordrede hendes lyst til at leve. I dag hun er frygtløs, når hun underviser alt fra tidligere bandemedlemmer til kunstnere og topledere i at se deres dybeste frygt i øjnene.

 

Jyllands-posten.dk d.22 december 2019

> Læs den digitalt her

Er med i stor artikel idag i Jyllandsposten om frygt, tvivl og formål. En af de historier, som jeg sjældent har fortalt, er mit første møde med min indre kriger.

Den hvide ulv, som Indianerne kalder den, den smukke, lyse krigerskygge, som gemmer sig inde bag vores allesammens ego. 

Min “sjælens mørke nat”, som man kalder den tilstand, hvor meningen med livet er forsvundet, fandt sted efter mange års flugt, i en bus på vej hjem fra Kastrup.

Min daværende kæreste havde netop forladt mig, min mor var rejst væk i tre måneder og min bofælle på det tidspunkt var netop fløjet til Indien på en længere rejse.

Jeg havde det ubeskriveligt dårligt, og sad i vintermørket og stirrede ud af vinduet. Jeg var 23 år gammel og anede ikke, hvad jeg skulle med mit liv.

“Idag vil jeg sige, at det var “den hvide ulv”, der kom frem den dag i bussen på vej hjem fra lufthavnen.”

Pernille W.  Lauritsen beskriver, hvordan hun oplevede en indre stemme, der svarede hende, da hun sad med panden mod ruden og tænkte, at hun intet havde tilbage. 

“Stemmen sagde: “Jamen du har jo mig. Du har dig selv”. Og jeg tænkte:”Mig? Hvad skal jeg med mig? 

Du kan læse hele artiklen i dagens JP og blive klogere på, hvorfor frygt og tvivl er en naturlig del af ethvert livsformål.

 

Hello Sunday!

Få visdom, input og træning til ugen +
gratis "Lykken-Kommer-Indefra"-meditation.