På Executive Lederuddannelsen lærer du at facilitere, skabe flow, engagement og ekstraordinære resultater.

 

Mindjuice Executive Lederuddannelse er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og udfordrende træninger for fremtidens ledere.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

Fundament I: Ambition

Vores mål med Executive Lederuddannelsen er at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af viden, videnskab, og træning; fra pragmatisme til filosofi, visdomsteori, ledelsesmodeller, assertionstræning, og moderne ledelsesteorier.

Gennem en højt struktureret serie af oplevelser sætter Executive Lederuddannelsen din udvikling på fast track. Vi arbejder inden for kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, psykologi og med Mindjuice modellen som effektivt forandrings-redskab.

Modellen tager udspring i den kognitive teori, som gennem årtier har dokumenteret resultater i udviklingen af mennesker.

"Jeg oplever at medarbejderne udvikler sig væsentligt hurtigere og tager langt større ansvar end tidligere. Det er blevet nemmere for mig som leder at agere, og jeg har lettere ved at indfri og imødekomme deres behov, samtidig med at der er fokus på at vores forretning udvikler sig."

Anette Nielsen

Kundechef i TDC

 

"Mindjuice's Lederuddannelse har været en guldgrube af indsigter og redskaber til at skabe forandring, både hos mig selv og i professionelle såvel som private forhold.  Mine indsigter har styrket min kommunikation, og sat mig i stand til at skabe bedre og stærkere relationer i mit job, såvel som privat. Som menneske føler jeg mig styrket, med større gennemslagskraft, ro og overskud."

Toben Galst

Partner, CTI Consultancy

 

Fundament II: Greater Purpose – Bigger Profit

Eksperter, ledere og undersøgelser verden over er enige – ‘Purpose’ er fremtidens succeskriterie for udvikling af virksomheder, teams og det personlige lederskab.

Ifølge globale undersøgelser er “formål” afgørende i forhold til en virksomheds positive brand udvikling, salg og forbrugerloyalitet.

Konkurrencen er skarp for de fleste, og i en kaotisk verden, søger forbrugeren mod virksomheder, der italesætter deres værdier.

Formål der rækker ud over økonomi ligger dermed til grund for nogle af verdens mest visionære og vækstende virksomheder, og det er fundamentalt for inspirerende lederskab.

At kunne arbejde strategisk med purpose er magi for både din virksomhed og dit lederskab, og derfor er det et fundament på Executive lederuddannelsen.

Verden kalder desperat på nytænkning og visionære ledere. Hvorfor ikke blive en af dem?

 

"Mindjuice lærte mig at blive på egen banehalvdel og bruge spørgeteknik, så jeg i dag stimulerer mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere."  

Jesper Klein-Petersen

Investor & selvstændig erhvervsleder

"De forandringer jeg oplevede og de indsigter jeg fik, var for værdifulde til nogensinde at slippe igen. Til dig, som læser med her og overvejer at tage dit næste skridt, vil jeg gerne side at du aldrig vil forstyde dit valg, med mindre  vælger at blive stående."

Kathrin Bode

Selvstændig

 

Ægte lederskab er ikke noget du er født med.

Det kræver, at du kan håndtere dig selv og dine udfordringer på et fintfølende kontinuum af visdom, ro, styrke og udholdenhed. Det er balance og træning af både din indre Yoda og din indre jægersoldat.

Mindjuice Executive Lederuddannelsen udvikler dine essentielle lederkvaliteter med skyggearbejde baseret på psykoanalytiker C. C. Jungs arbejde, og Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende værktøjer i udviklingen af mennesker.

I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt giganter som Toyota, Best Buy, og Daimler-Mitsubishi, får Enneagrammet æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, salg, samarbejde og medarbejderengagement.

Læs CNN artikel om virksomheders brug af Enneagrammet

 

"Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er."

Jesper Præstensgaard

Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

 

På Executive Lederuddannelsen får du mulighed for at implementere en række leder- og performance værktøjer under kyndig vejledning.

 

Din garanti for kvalitet

  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret over 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere ledere og elever.

 

Program for Executive Lederuddannelsen

 

Download program med indhold, priser og datoer for Mindjuice’s Executive  Lederuddannelse her

 

 

 

Se datoer for alle moduler i den orange boks eller i programmet

 

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder før start.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder før start.

Betaler du Mindjuice Executive Lederuddannelsen i én samlet betaling, får du vores populære workshop Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

 

Kontakt os

Har du spørgsmål om Mindjuice Executive Lederuddannelse er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Hello Sunday!

Få visdom, input og træning til ugen +
gratis "Lykken-Kommer-Indefra"-meditation.