På Executive Ledercoach Uddannelsen lærer du at facilitere, skabe flow, engagement og ekstraordinære resultater.

 

Mindjuice Executive Ledercoach Uddannelse er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og udfordrende træninger for fremtidens ledere.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

Fundament I: Ambition

Vores mål med Executive Ledercoach Uddannelsen er at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af viden, videnskab, og træning; fra pragmatisme til filosofi, visdomsteori, ledelsesmodeller, assertionstræning, og moderne ledelsesteorier.

Gennem en højt struktureret serie af oplevelser sætter Executive Ledercoach uddannelsen din udvikling på fast track. Vi arbejder inden for kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, psykologi og med Mindjuice modellen som effektivt forandrings-redskab.

Modellen tager udspring i den kognitive teori, som gennem årtier har dokumenteret resultater i udviklingen af mennesker.

"Det er blevet nemmere for mig at agere som leder. Jeg kan indfri og imødekomme mine medarbejderes behov, samtidig med at forretningen udvikler sig."

Anette Nielsen

Mindjuice Coach og Kundechef i TDC

 

"Jeg har lært at kommunikere klarere og bedre over for mine kunder og ansatte. En positiv kædereaktion."

Lizette Bausager

Mindjuice Mastercoach & Virksomhedsejer

 

Fundament II: Greater Purpose – Bigger Profit

Eksperter, ledere og undersøgelser verden over er enige – ‘Purpose’ er fremtidens succeskriterie for udvikling af virksomheder, teams og det personlige lederskab.

Ifølge globale undersøgelser er “formål” afgørende i forhold til en virksomheds positive brand udvikling, salg og forbrugerloyalitet.

Konkurrencen er skarp for de fleste, og i en kaotisk verden, søger forbrugeren mod virksomheder, der italesætter deres værdier.

Formål der rækker ud over økonomi ligger dermed til grund for nogle af verdens mest visionære og vækstende virksomheder, og det er fundamentalt for inspirerende lederskab.

At kunne arbejde strategisk med purpose er magi for både din virksomhed og dit lederskab, og derfor er det et fundament på Executive lederuddannelsen.

Verden kalder desperat på nytænkning og visionære ledere. Hvorfor ikke blive en af dem?

 

"Virkelig positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen, klart bedre end forventet. Fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser - perfekt."

Michael Holt

Chefredaktør VMAX

"Det er ikke for kyllinger, for alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Det er nøglen til den forskel jeg står med nu."

Claus Petterson

Mindjuice Ledercoach & Fest-entrepreneur

 

Ægte lederskab er ikke noget du er født med.

Det kræver, at du kan håndtere dig selv og dine udfordringer på et fintfølende kontinuum af visdom, ro, styrke og udholdenhed. Det er balance og træning af både din indre Yoda og din indre jægersoldat.

Mindjuice Executive Ledercoach Uddannelsen udvikler dine essentielle lederkvaliteter med skyggearbejde baseret på psykoanalytiker C. C. Jungs arbejde, og Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende værktøjer i udviklingen af mennesker.

I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt giganter som Toyota, Best Buy, og Daimler-Mitsubishi, får Enneagrammet æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, salg, samarbejde og medarbejderengagement.

Læs CNN artikel om virksomheders brug af Enneagrammet

 

"En guldgrube af indsigter og redskaber, både i private og professionelle forhold. Jeg føler mig styrket som menneske og har større gennemslagskraft, ro og overskud."

Torben Galst

Mindjuice Ledercoach & Partner, CTI Consultancy

 

På Executive Ledercoach Uddannelsen får du mulighed for at implementere en række leder- og performance værktøjer under kyndig vejledning.

 

Din garanti for kvalitet

  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret over 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere ledere og elever.

 

Program for Executive Ledercoach uddannelsen

 

Download program med indhold, priser og datoer for Mindjuice’s Executive  Ledercoach Uddannelse her

 

 

 

Se datoer for alle moduler i den orange boks eller det online program

 

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder før start.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder før start.

Betaler du Mindjuice Executive Ledercoach Uddannelsen i én samlet betaling, får du vores populære workshop Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

 

Kontakt os

Har du spørgsmål om Mindjuice Executive Ledercoach Uddannelse er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Kurser hos Mindjuice i forbindelse med Corona/COVID-19.Mindjuice følger dagligt udviklingen omkring Corona/COVID-19.
Flytning af uddannelser og workshops
I nogle tilfælde er det nødvendigt at rykke datoen for afholdelse af en uddannelse. Hvis du er tilmeldt en af vores uddannelser, så har du allerede hørt fra os på mail. Hvis det er nødvendigt, så rykker vi modulerne længere frem i tid, og vi sørger for at genbruge så mange datoer som muligt. På den måde begrænser vi udfordringer i forhold til din planlægning mest muligt.
LÆS MERE