Kender du typen? + Mindjuice Enneagram test

Mini-læringsforløbet ledes af Pernille W. Lauritsen

Kender du følelsen af at give op på forandring i områder af livet, fx på arbejdet eller derhjemme, fordi du er endt i blindgyder igen og igen?

I disse Corona-tider er det nemt at blive overvældet af følelser af træthed, frustration eller afmagt over de nye tiltag, som livet pludselig skal tilpasses under. Samtidig giver det en unik mulighed for udvikling at føle et vist pres.

Nemmere, når du kender vejen

Men udvikling og forandring kan nemt mislykkes, særligt hvis du tvivler på, hvad du skal tage fat i og i hvilken rækkefølge. Oplevelsen af at fejle gentagne gange i et område, bliver nemt til træthed, opgivenhed og resignation. Det er hårdt at kæmpe for noget, der synes umuligt.

Enneagrammet er en effektiv guide til at forstå hvilke udfordringer, du typisk vil møde og hvilke styrker, du skal fokusere på for at lykkes med det du vil. Til dette særlige mini-læringsforløb med Pernille W. Lauritsen får du et indblik i Enneagramtypernes typiske forhindringer i forhold til at lykkes i en personlig forandringsproces.

Unikt mini-læringsforløb

Forløbet er vores helt unikke mini-læringsforløb baseret på Mindjuice’s unikke fusion af Enneagrammet, udviklingspsykologi og transformativ coaching.

Hvad betyder Corona-krisen for mængden af pres i de fleste organisationer nu og senere?

Som mennesker har vi en tendens til at reagere på samme måde, hver gang vi kommer under pres, fordi vores autopilot tager over. Her er Enneagrammet enormt brugbart, både privat og arbejdsmæssigt, da læren om de 9 typer beskriver en negativ forudsigelighed i vores adfærd, som med en relativt lille indsats kan udvikles og transformeres.

90% automatisk adfærd

Selv når du ikke er under pres, så foregår omtrent 90% af alt det, du siger og gør på autopilot. Hvad ville det betyde for dig, hvis de 90% blev reduceret markant og erstattet med nærvær, formål og handlekraft? Enneagrammet er et gammelt spirituelt/psykologisk værktøj, som kortlægger din drivkraft og dine motivationer og forklarer dine og andres reaktioner.

Hvorfor gør du (egentlig) som du gør?

Systemet er baseret på dine grundlæggende motiver for adfærd, modsat andre typologier, som typisk beskriver adfærd uden årsagen til den pågældende adfærd. Læren om Enneagrammet kan maksimere din power inden for kommunikation, motivation, selvindsigt og lederskab, og den kan vende dine relationer i en positiv retning utrolig hurtigt.

Vores mest populære fag

Læren om Enneagrammet er et af de mest populære fag hos Mindjuice Academy.

Det skyldes dels, at vi fusionerer Enneagrammets visdom med visdomstraditioner, transformativ coaching og udviklingspsykologi, dels at vi er kendt for at skabe et højt niveau af nærvær, sårbarhed og ærlighed.

Tilsammen skaber disse det perfekte læringsrum for indsigt i Enneagramtyperne.

Moduler:

  • Video 1:  Læren om krop, følelser, tanker og de 9 bevidsthedsniveauer.
  • Video 2: Typernes frygt og ønsker og adfærd i hamsterhjulet.
  • Video 3: Typernes barndomsmønstre og forældrerelationer.
  • Video 4: Typiske forvekslinger og konflikter imellem typerne.
  • Video 5: Vinger pile og udviklingsveje og Den Indre Camino.

Hvorfor investere i dig selv?

Ifølge gamle visdomstraditioner er den bedste investering, du kan gøre i krisetider at investere i dig selv, i øget selverkendelse og intentionel adfærd.

Forestil dig, at du ved hjælp af mini-læringsforløbet lærer dig selv så godt at kende, at du kan guide dig selv i præcis den udviklingsretning, der vil maksimere din læringskurve.

Få et landkort over din udviklingsrejse

Enneagrammet er et avanceret landkort over personlighedstyper, dybe indre motivationer og typiske reaktionsmønstre.

Dette Enneagram mini-læringsforløb er en grundig indføring i de 9 typers univers og din introduktion til et af verdens mest effektive og brugbare udviklingsværktøjer.

Mini-læringsforløbet ledes af Pernille W. Lauritsen

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice Academy – en af de største skoler inden for personlig udvikling og bevidst lederskab i Skandinavien.

Hun er tidligere elev af Riso-Hudsons The Enneagram Institute i New York og havde i flere år Don Riso som sin personlige mentor og sparringspartner.

 

 

Et historisk samarbejde

Få år før sin hans død blev Don Riso tilknyttet Mindjuice’s Masteruddannelse, som fløj til New York for at mødes med den store mester ud i personlighedens kringelkroge. Don beskrev Pernilles design af Masteruddannelsen som en direkte forlængelse af hans arbejde med Enneagrammet og bevidsthedsniveauer.

Kender Du Typen med Pernille

Pernille har igennem de sidste 23 år trænet over 10.000 mennesker i personlige transformationsprocesser, i kommunikation, krisehåndtering, visdomsteori og Enneagrammet. Hun er tidligere præsident for International Coach Federation i Danmark og har skrevet 4 bøger om relationer og movements.

Nærværende og ærlig undervisning

Hun er desuden podcast-programvært på Podimo og tidligere radiovært for coachingprogrammet Det Du Frygter på DR P1.

Som underviser er Pernille kendt for sin levende og engagerende undervisning, som bringer nærvær, sårbarhed og engagement ind i “rummet” – også online, hvor hun har undervist i mere end et årti.

Om Mindjuice Academy

Holdet i Mindjuice Academy har brugt knapt 20 år på at blive specialister i, hvad det vil sige at være menneske, når det er både bedst og værst. Vi ved derfor meget om, hvordan små justeringer i det indre skaber store resultater i livet.

Vi har afholdt mere end 130 uddannelser og certificeret over 3.000 deltagere på længerevarende uddannelser, herunder top executives, kreative kunstnere, offentlige ledere, sportsfolk, advokater, ingeniører med mere.

Vi tør næsten garantere, at det du lærer, er noget du vil bruge og bygge videre på i resten af dit liv!
Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på 3313 3301 og info@mindjuice.dk

Tilmeld dig nedenfor

 

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Registration failed

The email address you have entered is already in use.

Please use a different email address.