Forstå hvordan typerne fungerer i samspil med hinanden, eliminer konflikter og løft samarbejdet til nye højder

Det vigtigste element i samarbejdet med andre er vores relationer. På denne Enneagram workshop arbejder vi med typernes relationer, og hvordan typerne går i samspil med hinanden. Vi kigger både på arbejdsrelationer men også på andre aspekter af livet som f.eks. personlige relationer og parforhold, hvor de samme dynamikker for Enneagram-typerne gør sig gældende.

Typernes samspil i Relationer og Teams

Du får nøglen til at gennemskue, hvilke energier hver type bringer til teamet, og hvordan de forskellige teams reagerer på typernes individuelle energi. Du vil også lære hvilke fordele og ulemper, der er ved bestemte sammensætninger af teams, således at du kan sammensætte de mest optimale teams og tage højde for udfordringer på forhånd.

Workshoppen er for dig, der er leder eller medarbejder og ønsker at indgå i et team, opnå gode relationer og være med i et givende arbejdsmiljø. En familie eller vennegruppe er også et team, så workshoppen er også et givende redskab for dig, der ønsker at udvikle dine private og nære relationer.

Fundamentet

Evnen til at skabe og vedligeholde sunde relationer er den vigtigste faktor i personlig og professionel succes.

Enneagrammet er et af de mest effektive redskaber til at opbygge og udvikle relationer og  teams. Når du forstår hvad der motiverer og demotiverer den enkelte type, og hvordan typernes særlige energi påvirker de andre teammedlemmer i positiv eller negativ retning, får du en unik mulighed for at skabe optimale teams, der støtter hinandens udvikling.

Flere og flere både danske og udenlandske virksomheder anvender i dag Enneagrammet som fundament til at sammensætte effektive teams og som et unikt redskab til at øge motivation og forståelse både for den enkelte og teamet som helhed.

På workshoppen får du inspiration til, hvordan du optimerer teamarbejdet og sikrer bedre resultater og en øget udvikling – både på det forretningsmæssige og det menneskelige plan.

Din garanti for kvalitet

  • Mindjuice’s Enneagram undervisere har gennem mange år udviklet og uddannet sig hos internationalt anerkendte undervisere, såsom Don Riso og Russ Hudson på Enneagraminstituttet i New York.
  • Tusindvis af mennesker har gennem de sidste 10 år taget rejsen gennem vores uddannelser, som hviler på vores viden om Enneagrammet. Systemet er med sit præcise menneskekendskab et grundlæggende fundament i vores arbejde.
  • Mindjuice har på basis af mangeårig erfaring og dybdegående viden, udviklet Danmarks suverænt bedste Enneagram App og Enneagram test.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere elever.  Hør fra dem her

Hvem underviser

Enneagram workshoppen ledes af Pernille W. Lauritsen eller Nina Frank, der har arbejdet som undervisere og coaches på et ekstraordinært niveau gennem de sidste 10 år. De er begge trænet hos to af verdens mest anerkendte Enneagramlærere Don Riso og Russ Hudson, der også er forfattere til bestselleren Enneagrammets Visdom.

Forudsætning for at deltage

Relationer og Teams er en avanceret workshop, der forudsætter et grundlæggende kendskab til Enneagrammets ni typer fra Mindjuice workshoppen Enneagram Essentials.

Mindjuice Enneagram Uddannelse

Typernes Kommunikation kan købes enkeltstående eller som en del af Mindjuice Enneagram Uddannelse.
Læs mere om Mindjuice Enneagram Uddannelse her

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til Relationer & Teams eller vores Enneagram uddannelse, så er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.