Jo mere du forstår instinkterne, des mere opdager du at de er afgørende for hvem du er.

 

Instinkterne er primale og oftest ubevidste menneskelige drivkræfter, som giver dyb indsigt i hvorfor du fungerer som du gør. I Mindjuice har vi specialiseret os i viden om Enneagrammet og instinkterne igennem 10 år, og vi er med tiden blevet kendt for vores helt unikke og dybdegående undervisning i begge.

Instinkternes Psykologi

Instinkterne styrer vores liv langt mere end vi aner. Derfor er det altafgørende at kende dem godt, hvis du ønsker balance i livet.

Hvis dit liv var en flod, ville instinkterne være den stærke understrøm – de har en kraft og en betydning, du straks vil genkende i dit liv. Jo dybere din viden om instinkterne er, des mere ser du at de er afgørende for hvem du er, og hvorfor du træffer de valg du gør.

Instinkterne rummer dine største styrker og svagheder, og det er ofte instinkternes frygt som holder dig tilbage i livet. Med bevidsthed kan du vende deres kræfter til din fordel. Det er nøglen til skelsættende forståelse og forandring, og det er vores fokus med Instinkternes Psykologi.

"Jeg anvender den nye viden i forhold til mit parforhold. At løse konflikter ud fra min indsigt om instinkter giver rigtig god mening."  

Bent Givskov

Selvstændig

“Velforberedt, nærværende og masser af faglig baggrundsviden”

Mette Pedersen

Mindjuice Coach

 

Fundamentet

Ifølge Enneagrammet har du som menneske tre medfødte instinkter, som er prioriteret i forhold til hvor meget de styrer dine bevægelser i dagligdagen. Grundlaget for arbejdet med instinkterne er, at vi har en tendens til at overforbruge vores første, dominante, instinkt. Og vi har en tendens til at bruge vores tredje (blinde) instinkt alt for lidt. Nøglen er balance, og i det øjeblik du begynder at balancere dine instinkter, vil du opleve at hele verden rykker sig omkring dig. Det er ren magi og alkymi for sjælen og livet.

De tre instinkter er overlevelse, social og intens, og forståelsen af deres indflydelse på dit liv er som at åbne motorhjelmen til dit indre. De forklarer, hvorfor nogle af os har en tendens til at spilde sovs ned ad trøjen til fester og aldrig helt føle os voksne, og hvorfor andre konstant tjekker facebook og bekymrer sig for meget om hvor mange likes de får. Instinkterne forklarer dig. Det er næsten umuligt at overvurdere deres betydning.

"Min nye viden bruges til at at forstå mig selv og min omverden. Jeg kan acceptere adfærd i stedet for at dømme."  

Pia Omø Mehr

Driftsmanager (KMD)

 

Din garanti for kvalitet

  • Mindjuice’s Grundlægger har gennem mange år udviklet og uddannet sig hos internationalt anerkendte undervisere, såsom Don Riso og Russ Hudson på Enneagraminstituttet i New York.
  • Tusindvis af mennesker har gennem de sidste 10 år taget rejsen gennem vores uddannelser, som hviler på vores viden om Enneagrammet. Systemet er med sit præcise menneskekendskab et grundlæggende fundament i vores arbejde.
  • Mindjuice har på basis af mangeårig erfaring og dybdegående viden, udviklet Danmarks suverænt bedste Enneagram App og Enneagram test.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere elever.  Hør fra dem her
“Jeg har lært mere end jeg troede. Super nærværende og levende undervisere. Jeg har lært om mit blinde instinkt og forskellene på  typer.”

Ditte Sørensen

Arkitekt & Animator

“Kompetent, nærværende og inspirerende undervisning. Jeg har lært at instinkterne er stærkere end typen.”

Lars Sund Duus

Development producer

 

Pernille W. Lauritsen:
Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF certificeret coach, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 20 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA. Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuice’s coaching model og coachuddannelser, foredragsholder, og forfatter til 4 bøger. Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført adskillige uddannelser og træningsforløb hos international anerkendte undervisere, såsom Don Riso og Russ Hudson på Enneagraminstituttet i New York, kognitiv coaching hos psykolog Irene Ostrich, klassisk coaching hos Tony Robbins, familiecoaching hos Jesper Juul, transformationsarbejde hos Byron Katie og Brandon Bays, og skyggearbejde hos Debbie Ford.

 

Forudsætning for at deltage

Instinkternes Psykolog er en avanceret workshop, der forudsætter et grundlæggende kendskab til Enneagrammets ni typer fra Mindjuice workshoppen Enneagram Essentials.

 

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til Instinkternes Psykologi eller Mindjuice Enneagram Uddannelse, så er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.