Læren om Enneagrammet handler om at leve som et helt, balanceret menneske.

 

Sidste workshop var fuldstændig udsolgt

Enneagrammet er et psykologisk værktøj, som kortlægger din drivkraft og dine motivationer og forklarer dine reaktioner. Læren om Enneagrammet kan maksimere din power inden for kommunikation, motivation, selvindsigt og lederskab, og den kan vende dine relationer i en positiv retning, allerede fra dag 1.

Denne Enneagram workshop er en grundig indføring i de 9 typers univers og din introduktion til et af verdens mest effektive og brugbare udviklingsværktøjer. Enneagram viden er viden du vil bruge og bygge på i resten af dit liv.

"Det har åbnet en ny verden. Fantastiske undervisere, dejligt nærværende. Jeg har fået en større forståelse for mennesker."

Louis Trolle

Studerende

“Jeg har fået indsigt i andre mennesker. Workshoppen gav mig langt mere end forventet.”

Ronnie Bogarch

Salgsleder

 

Fundamentet for Enneagram workshoppen

Enneagrammet er et avanceret landkort over personlighedstyper, dybe indre motivationer og typiske reaktionsmønstre.

Har du en tendens til at reagere på samme måde hver gang du kommer under stress? Trækker du dig? Bliver du vred? Enneagrammet forklarer hvorfor, og hvad der sker når vi som mennesker går på autopilot.

Det er ægte frihed, når du første gang slår din egen autopilot fra, træffer et valg om, hvordan du vælger at reagere, og derefter gør det. Det er personlig power i sin reneste forstand.

Enneagrammet viser vej til dine styrker, dine faldgruber og din frihed. Du vil hurtigt forstå hvorfor det er et af de hurtigst voksende og mest populære værktøjer blandt individer og virksomheder verden over.

“Jeg blev taget med storm og har lært at forstå andre menneskers reaktionsmønstre.”

Pierre Skovgaard

Bestyrer af NOIR og grundlægger af YOGO

“Meget professionel underviser. Jeg kunne bruge det hele, og workshoppen måtte gerne vare 2 dage mere.”

Lior Foighel

Musiker

 

Historien bag Enneagrammet

I dag bruges Enneagrammet vidt og bredt, blandt andet i undervisning, terapi og udviklingen af mennesker.

I virksomheds- og ledelsesregi, har det skabt målbare resultater i alt fra salg til samarbejde. I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt Toyota, Best Buy og Daimler-Mitsubishi har Enneagrammet fået æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, teamwork, medarbejderengagement og salg.

Historisk står Enneagrammet på et omfattende fundament af global visdom, som går tilbage til den græske mytologi og filosofiske og spirituelle grene af kristendom, jødedom og islam. Først i nyere tid er det udviklet til det værktøj vi bruger i dag.

Det primære forskningsgrundlag for vores arbejde med Enneagrammet kommer fra Enneagramlærerne Don Riso og Russ Hudson, som er blandt verdens mest anerkendte eksperter i systemet. 

 

“Afgjort inspirerende og vidende. Jeg har lært meget om mig selv og mine relationer.”

Robert Bergstein Larsen

Jobkonsultent

“Tiden fløj afsted. Jeg har lært om folks forskelligheder og at motivation kan være vidt forskellig.”

Lars Erik Sonne

Programmør

 

Din garanti for kvalitet

  • Mindjuice’s Grundlægger Pernille W. Lauritsen har gennem mange år udviklet og uddannet sig hos internationalt anerkendte undervisere, såsom Don Riso og Russ Hudson på Enneagraminstituttet i New York.
  • Tusindvis af mennesker har gennem de sidste 11 år taget rejsen gennem vores uddannelser, som hviler på vores viden om Enneagrammet. Systemet er med sit præcise menneskekendskab et grundlæggende fundament i vores arbejde.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere elever.


Pernille W. Lauritsen:

Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF certificeret coach, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 20 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA. Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuice’s coaching model og coachuddannelser, foredragsholder, og forfatter til 4 bøger. Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført uddannelser og træningsforløb hos flere internationale undervisere, såsom psykolog Irene Ostrich, Byron Katie, Pablo Russel og Debbie Ford. Hun har desuden haft et tæt samarbejde med nu afdøde Don Riso fra Enneagraminstituttet i New York og den danske familieterapeut, stifter af Kempler Instituttet Jesper Juul.

 

Da Russ Hudson gæstede København
Pernille W. Lauritsen interviewer sin verdensberømte Enneagramlærer Russ Hudson

Enneagram Essential

Datoer se oppe i højre hjørne.

Don Riso blev i de sidste år han levede desuden tilknyttet Mindjuice Academys Masteruddannelse, som den eneste uddannelse han underviste på udover sine egne træninger. Her underviste han sammen med Pernille Mastereleverne i det levende Enneagram.

Forudsætning for deltagelse

Enneagram Essentials er en grundlæggende workshop og kræver ingen forudkendskab til Enneagrammet.

 

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til Enneagram Essentials er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.