“Den Indre Kritiker” og samtalen kan du høre her.

Den stemme i dit indre, som angriber dig, så snart du nærmer dig udkanten af din komfortzone, som nu hvor fremtiden er mere usikker end sædvanlig.

3

Den stemme i dit indre, som angriber dig, så snart du nærmer dig udkanten af din komfortzone, som nu hvor fremtiden er mere usikker end sædvanlig.

Den indre stemme, som fortæller dig at du er håbløs, værdiløs, kedelig, utjekket, akavet, dum, grim og doven, når du føler, du fejler?

Hvis svaret er ja, så hør denne podcast, hvor jeg får lov til at bidrage med mit formål, som er at bringe mennesker tilbage på sporet af deres Indre Camino igennem selvforståelse og bevidsthed.

I podcasten taler jeg om din og min allerstørste fjende. Den del som sender os direkte ind i helvede på jord, som de mexikanske toltekere kalder det.

Jeg taler om selvkritik, hvorfor det er et menneskeligt vilkår, hvordan du tæmmer den del af dig selv og hvordan du skruer op for dit formål.

Hvis du har fulgt med i mine livestreams som ligger oppe et par timer endnu, vil du genkende referencer til bogen: “De 4 Leveregler”.

Podcasten kom i stand, mens jeg var i Los Angeles med min familie, og blev kontaktet af en af mine tidligere elever, Jacob E. Hicks, som var i fuld gang med at bygge sit eget spirituelle univers “Et Venligt Sind” online.

Han spurgte om han måtte interviewe mig om “Den Indre Kritiker” og samtalen kan du høre her.

 

Listen to “S01E01 -Den indre kritiker – Med Pernille Lauritsen” on Spreaker.

 

Når jeg tænker på Jacob er der en særlig episode, der altid dukker op i mine tanker.

Det var andet år med UngeAkademiet, Mindjuice’s første sociale non-profit projekt.

Vi havde 40 unge med oppe i en lånt gymnastiksal på en nedslidt efterskole en hel weekend, hvor Umahro Cadogan på dag 2, skulle komme og lave verdens sundeste frokost.

Skæbnen ville at maden blev mange timer forsinket og de unge blev mere og mere sultne, sure og en utilfreds stemning begyndte at bredte sig.

De fleste transformative undervisere ved, at transformation og tom mave er en meget dårlig kombi.

Midt i alt det stod Jacob, som jeg ikke kendte så godt der, men som meget generøst havde tilbudt sin hjælp den weekend. Han FLØJ rundt.

Da vi sagde godnat til de unge kl. 22 var hans attitude lige så hjertevarm, venlig og imødekommende som da han var mødt ind klokken 8 om morgenen.

Ingen kritik, ingen bebrejdelser, intet andet end “tak fordi jeg måtte være med”.

Jacob indprentede sig lige der i mit indre bibliotek af usædvanligt ekstraordinære mennesker.

Der for gør det mig også glad, at han siden sin uddannelse i Mindjuice, nu har skabt sit eget univers.

Du kan høre denne første podcast fra Jacob og Et Venligt Sind ved at klikke på linket. Der kommer med sikkerhed masser af flere inspirerende episoder.

 

 

3 [fb_comments]
3