Arbejdet med det menneskelige potentiale – NYHED: Fås nu online

Kære læser. Erfaring fortæller os, at du er endt på denne side, fordi du enten ønsker at kunne forandre ting i dit eget liv eller ønsker at lære, hvordan du støtter andre i at forandre ting i deres liv.

I begge tilfælde er du kommet til det rigtige sted.

Vi kalder vores helt unikke Coachuddannelse for en grunduddannelse i livet, fordi den handler om langt mere end coaching, nemlig de fundamentale lifeskills det kræver at skabe fundament, forandring og forbedringer i livet.

Inden vi kommer for godt igang, så læs hvorfor det er vigtigt, at din kommende coachinguddannelse er godkendt af ICF

Vi ved, at det er jungle at finde ud af, hvilken coachinguddannelse der er bedst.

Derfor har vi igennem alle årene samarbejdet med verdens største uafhængige coach-organisation ICF (The International Coach Federation).

Vores grundlægger Pernille W. Lauritsen blev af 300 danske coaches valgt som præsident for ICF Danmark i vores første år.

Igennem flere år var hun således med til at hæve coaching-standarderne i Danmark i både medierne og i erhvervslivet. Senere blev hun valgt af 45 medlemslande til at repræsentere coaching i Europa, Afrika og Mellemøsten.

 

Vores uddannelse har verdens højest rangerede kvalitets-stempel

Vi bruger løbende meget tid på at opretholde vores kvalitetsstempel fra ICF, vores såkaldte ACTP-certifiering. ACTP’en er den højeste godkendelse en coachinguddannelse kan få.

Det sikrer dig et niveau med de bedste coachingskoler i verden = uanede muligheder for at arbejde som coach herhjemme og ude i verden. Det svarer til at gå på Harvard eller Princeton indenfor coaching-verdenen.

ACTP-godkendelsen hos os betyder, at du som færdiguddannet coach i Mindjuice, kan blive certificeret hos ICF med et globalt højt respekteret kvalitets-stempel.

ICF kritiserer skoler, som bare “læner sig op” af ICF

Mange coachingskoler skriver, at de læner sig op af ICF’s standarder uden nogensinde at være certificerede. Ifølge ICF er det ikke tilladt at skrive sådan.

Det er en omfattende proces at blive ICF godkendt som skole. Det kræver blandt andet, at den undervisnings-ansvarlige har den højeste ICF-certificering, ligesom et universitet kræver et professorat.

Det tager typisk flere år at blive godkendt, og det er ikke nok, at underviserne er ICF-certificereret.

Uddannelsen skal i sig selv være godkendt. Er uddannelsen ACSTH godkendt, så er der tale om den minimale ICF godkendelse.

Spørg derfor altid skoler, der udbyder coaching uddannelser, om de er ICF-godkendt og på hvilket niveau?  Kun 3 skoler i Danmark har den attraktive ACTP godkendelse fra ICF. Læs mere hos ICF Danmark

Hvad lærer jeg så?

På Mindjuice Coachuddannelse kultiverer du det bedste af dig selv i et styrkende fællesskab.
Vi har afholdt mere end 100 coachinguddannelser gennem årene, og den erfaring har vi brugt til at skabe en uddannelse af utrolig høj kvalitet med plads til alle uanset baggrund og erfaring.

Selve uddannelsen består af fem moduler af tre dages varighed, og typisk har vi max 50 elever på et hold.

Mellem modulerne har vi to træningskald, hvor du øver allerede kendt stof fra modulerne, som en måde at sikre din integration af værktøjerne.

Altsammen for at styrke din udvikling mest optimalt.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen består af teori, cases og øvelser, og vi er kendt for at være dygtige formidlere, som gør komplekse teorier simple og til at forstå og bruge i hverdagen.

Undervejs opdager du dine egne helt unikke evner, du erfarer, at hjertet trumfer janteloven, og at det er værd at tage rejsen ind i dig selv og videre ud i livet.

Du behøver ikke ville være coach for at tage uddannelsen.

Coaching viser dig et paradigme af muligheder, som styrker din kommunikation, dine relationer samt dit personlige lederskab, uanset hvor du står i i livet.

Arbejder du med mennesker er det oplagt, men mange gør det også for at styrke sig selv.

Du har også mulighed for at blive tilknyttet vores non-profit Unge-Akademi, hvor vi støtter unge i at turde være sig selv og tage personligt lederskab.

Med andre ord er vi et hus fuld af muligheder for videre træning, gratis foredrag og events. Vi har et stort community af frivillige, som bruger vores rammer til at udvide deres netværk og udvikle deres skills.

Desuden har vi gennem årene udviklet et tæt samarbejde med erhvervslivet og leverer til dato flere og flere kurser, coachingsessions og uddannelser til ledere og medarbejdere. Senest har Unge-Akademiet indgået et partnerskab med Call Me.

Din gennemslagskraft er større end du tror

I kraft af videnskab, visdom, nye venner og verdens bedste undervisere indenfor coaching og en række andre felter, finder du din gennemslagskraft, din power og dit personlige lederskab.

Med Mindjuice-modellen som følgesvend får du en powerpakket uddannelse i det at være og arbejde med mennesker, plus en af verdens bedste coachuddannelser.

Hvorfor vente?

Vi holder hver måned gratis foredrag om vores uddannelser, så du kan få en smagsprøve på, hvordan vi arbejder, mærke stemningen og møde tidligere elever.
Foredragene foregår både “live”  i København og online via telekald, og du er altid velkommen.

Find næste foredrag her

"Stor kvalitet i underviserne, langt mere end forventet. De går i dybden, intet er overfladisk. Jeg har ikke fortrudt mit valg et sekund."  

Anette Nielsen

Kundechef i TDC

"Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er."

Jesper Præstensgaard

Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

 

Vores fundament

Mindjuice’s Coachuddannelse er et gennemtestet spark bagi.

En højt struktureret serie af oplevelser som skubber dig i udvikling under trygge rammer. At udvikle sig som menneske er en unik men også forudsigelig række trin.

Dit personlige fundament opbygges gennem den proces, som coaching uddannelsen bringer dig igennem. Mange beskriver rejsen, som de lærte at hvile i dem selv, hvilket er en befriende oplevelse.

Den teori og viden vi bruger, er den som giver størst kraft til den proces. Det har taget 20 år at udarbejde vores unikke coaching-model og udviklingsmetode, som er anderledes fra alt andet, du vil møde.

 

Din plan vs realitet. Opdag sandheden på coachinguddannelsen.

Et bredt felt af discipliner

Det teoretiske fundamentet på coachuddannelsen er et globalt sammenkog inden for kerneområderne personligt lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation, kognitiv coaching og psykologi.

Derudover integrerer vi skyggearbejde, baseret på psykoanalytiker C. G. Jungs arbejde.

Vi integrerer Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende og populære typologier i udviklingen af mennesker, og principper fra Neuro-Linguistic Programming (NLP).

Samtidig ligger der en essentiel og universel oplevelse i det at være menneske, og vi læner os med stor fordel op af årtusinders globale visdomsteorier.

Tilsammen har vi skabt en unik cocktail, som fast-forwarder din udvikling på holistisk vis, hvor samspillet mellem  krop, følelser og tanker er alt afgørende fremfor kun at fokusere på det ene område.

Uddannelsen udvikler sig konstant

Til slut skal det siges at hjerneforskning, teknologi og anden moderne videnskab er i fuld gang med at opklare det mysterium, som er mennesket.

Vi får hver dag nye og hidtil usynlige snapshots af vores indre univers, som fortæller os, hvordan vi kan finindstille vores følelsesmæssige og mentale urværk.

Vi har afholdt mere end 100 coachuddannelser gennem årene, hvilket gør os til en af de største skoler i Europa. Derfor udvikler vi os også konstant.

Vi integrerer ny forskning og metoder løbende, og oplever derfor også at vores elever kommer igen og igen, for at opgradere deres viden indenfor  et bredt felt af discipliner.

"De er fuldstændig opdaterede og udvikler hele tiden deres program. De har skabt et fantastisk åbent, progressivt og levende miljø. Genialt!"

Emilia Van Hauen

Sociolog, trendrådgiver og foredragsholder 

 

Din garanti for kvalitet

  • Coachuddannelsen er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program)  af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen er tidligere præsident i Danmark. Det betyder, at du som deltager har nemmere ved at opnå en ICF-certificering.
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores unikke coachuddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores elever. Hør fra dem her
"Jeg opsagde mit faste job efter en Mindjuice-intro. Min vej som Vocal Coach går igennem coaching. Den bedste beslutning jeg kunne tage for mig selv."

Klaus Møller

Vocal coach ved det kongelige teater

"Mindjuice's forholdsvis simple værktøjer er helt vildt effektive. Jeg garanterer, at du får SÅ meget personlig udvikling på uddannelsen."

Anne Winther

Journalist & Kommunikationsrådgiver

 

Undervisere:

Pernille W. Lauritsen:
Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF certificeret coach, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 20 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA. Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuice’s coaching model og coachuddannelser, foredragsholder, og forfatter til 4 bøger. Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført uddannelser og træningsforløb hos flere internationale undervisere, såsom psykolog Irene Ostrich, Byron Katie, Pablo Russel og Debbie Ford. Hun har desuden haft et tæt samarbejde med nu afdøde Don Riso fra Enneagraminstituttet i New York og den danske familieterapeut, stifter af Kempler Instituttet Jesper Juul.

 

Se datoer i den orange boks. Eller download vores program som pdf her (klik på billedet)

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

 

Få Coachuddannelsen skattefrit

Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Mindjuice’s Coachuddannelse som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. Det vil sige din løn inden du får fratrukket skat – så du sparer skatten.
Uddannelsesudgifter er omfattet af ordningen, men coachuddannelsen skal selvfølgelig være relevant for dit arbejde.

Ring gerne til os på 3313 3301 og hør mere om ordningen og dine muligheder – eller kontakt SKAT på 72221818.

Mindjuice samarbejder med coach.dk

Mindjuice’s Coachuddannelse efterlever de minimumskrav en CE_Approvedcoachuddannelse skal opfylde, for at kunne blive listet på coach.dk’s coachuddannelsesoversigt.
Samarbejdsaftalen gentegnes årligt.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål om Mindjuice, vores Coachuddannelse eller certificeringen, så ring til os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.