Kast lys over dine uopdagede talenter

Få en Mindjuice Coach til at støtte dig i at nå de mål, du ønsker, eller de udfordringer du kæmper med i hverdagen. Er det afklaring af valg, der skal træffes? Udvikling af nye egenskaber? Eller redskaber til at overvinde de følelsesmæssige eller mentale forhindringer, der bliver ved at komme igen? Uanset hvad, så vil en certificeret Mindjuice Coach kunne hjælpe dig videre.

Mindjuice coaching virker alle steder i livet

Mindjuice’s Coachingmodel er en unik coachingmodel, som blev udviklet af Pernille W Lauritsen tilbage i 2006. Modellen, som er baseret på gammel visdomsteori er designet til at skabe helt nye resultater i alle områder af livet, uanset hvor du gerne vil opleve en varig forandring. Vi bruger de dele af vores metode, som passer til netop dine udfordringer og ønsker.

Jamen, jeg burde jo kunne det selv!

Nej. Der er en grund til at selv topledere og elitesportsfolk har en dygtig coach. Det gør en stor forskel at have en person, der støtter dig i at overvinde dine forhindringer og nå de mål, som du længes efter i livet. Heldigvis er det ofte små forandringer, der skal til for at gøre en stor forskel. Som et berømt citat lyder: Du kan nå mindre end du tror på den korte bane, men meget længere end du tror på den lange bane. Undersøgelser viser fx at når folk går til træning, så er der 85% chance for at lykkes med en personlig træner ved deres side, mens kun 5% når i mål alene.

Opdag nye muligheder

Forestil dig, at du gerne vil udforske et land du ikke før har været i. Du vil afsøge nye steder og lære sproget. Hvad ville give dig det allerbedste resultat? At læse en bog, se en film om stedet eller få en personlig guide, som er ekspert i at finde frem til din måde at lære det nye land at kende på?

Mindjuice Coaching handler om læring. Om at lære nyt om dig selv, dine medarbejdere, kolleger, familie, chef eller kæreste. Det handler om alt det, du ikke ved om dig selv og din omverden. Det er som et nyt land med ubetrådte stier af selverkendelse, som din Mindjuice Coach hjælper dig til finde rundt i.

Vi stiller spørgsmål, og du finder svarene. Resultatet er, at du bliver afklaret på en lang række uudforskede områder og mærker din motivation og handlekraft vokse. Det kan foregå face-to-face, over skype eller over telefonen. Det afhænger af, hvad du har det bedst med.

Hvorfor er Mindjuice Coaching så effektivt?

Mindjuice Coaches er først og fremmest trænet i at møde dig præcis hvor du er. De er trænet i at se ting om dig, som du selv har svært ved at få øje på. Som mennesker har vi alle nogle blinde punkter som gør, at vi i nogle områder af vores liv konstant havner i den samme uønskede situation. Din Mindjuice Coach er der altid for dig og dømmer dig ikke, uanset hvilke udfordringer du står over for.

Din garanti for kvalitet

  • Mindjuice Coaching er kvalitetssikret på højeste niveau. De forpligter sig desuden til at gennemføre løbende træning og videreudvikling.
  • Mindjuice’s Coachuddannelse er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF).
  • Mindjuice Academys direktør blev valgt af det danske coach-community til at repræsentere coaching som præsident for ICF, da ICF åbnede i Danmark. Senere blev hun valgt til at repræsentere coaching i Europa, Mellemøsten og Afrika.
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for transformativ, dybdegående og livsforandrende coaching.

 

Book din egen personlige Mindjuice Coach

Book et powerfuldt coaching forløb med en af vores top professionelle Mindjuice Coaches og mærk hvordan det rykker, når du forstår dig selv bedre.

Forløbet inkluderer materiale tilsendt forud for første sessionen, og du vil blive coachet face-2-face, via telefonen eller skype lige der, hvor du er.

En session koster fra 850,- og opefter. Køb 3 sessions for 1.995,-

Køb dine sessioner i vores webshop ved at klikke på “Tilmeld dig” i boksen øverst til højre.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Tilmeld dig næste foredrag