[Vil du høre mig coache live?]

I morgen er det 5 måneder siden at Mette lukkede Danmark ned og Coronakrisen ændrede vores hverdag til noget helt andet end hvad nogen havde forudset.

Få dage efter fløj jeg hjem fra Los Angeles og noget af det første jeg gjorde, efter hjemkomsten var at tænde for kameraet og begynde at undervise i bevidsthed spirituel selvhjælp på Facebook.

Det føltes naturligt. Bare at dele ud af al den viden, vi normalt underviser i i Mindjuice.

Først var det hver anden aften, senere blev det til hver søndag kl. 20-21. Jeg blev overrasket over, hvor mange der deltog. Søndag ind og søndag ud.

Indholdet har været alt fra bevidst børneopdragelse over Enneagrammet til personligt lederskab og ordets kraft.

Cirka 30 udsendelser er det foreløbig blevet til og over 50.000 views.

Det er nu kun muligt at deltage live, fordi det skaber et større commitment. Flere og flere finder nu sammen hver søndag foran skærmen for at blive klogere på sig selv og hinanden sammen.

Fra på søndag er temaet Enneagrammet og coaching og du er mere en velkommen til at deltage.

Det eneste du behøver gøre er at klikke tilmeld dig. Så modtager du et link til livestreamen på søndag d. 16 august cirka kl. 12.

Er du type 8, og vil du gerne coaches på søndag, så skriv til info@mindjuice.dk skriv, hvad du gerne vil coaches på og sørg selvfølgelig for at være med på søndag.

 

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice – en af de største skoler inden for personlig udvikling og bevidst lederskab i Skandinavien. Hun er  tidligere elev af Riso-Hudson og havde i flere år Don Riso som sin personlige mentor og siden valgte Don at blive fast underviser på Masteruddannelsen i Mindjuice. Pernille har trænet over 10.000 mennesker i personlige transformations-processer, i kommunikation, krise og Enneagrammet. Hun er tidligere præsident for International Coach Federation i Danmark og har skrevet 4 bøger om relationer.

 

Livestreamen bliver vist i en lukket gruppe på ZOOM. 

Bemærk, at det KUN er muligt at se med LIVE. 

Når du tilmelder dig her, sender vi dig meddelelser, der minder dig om tidspunktet. 

Del gerne 🌱

Du tilmelder dig gratis her:

 

 

Hello Sunday!Handlekraft på mail, direkte i din mailbox

Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til events
KUN for abonnenter