Kast lys over dine uopdagede talenter

Få en Mindjuice Coach til at støtte dig i at nå de mål, du ønsker. Er det afklaring af valg, der skal træffes? Udvikling af nye egenskaber? Eller redskaber til at overvinde de forhindringer, der bliver ved at komme igen? Uanset hvad, så vil en certificeret Mindjuice Coach kunne hjælp dig videre.

Mindjuice coaching virker alle steder i livet

Vi skelner mellem life-, team- og leder- og Executive coaching. Livet er livet – uanset hvor det leves. Men på direktionsgangene, blandt kollegerne eller i familien opstår forhindringerne, for målene er ofte forskellige. Mindjuice’s Coachingmodel er designet til at skabe helt nye resultater i alle områder af livet, uanset hvor du gerne vil opleve en varig forandring. Vi bruger de dele af vores metode, som passer til netop dine udfordringer og ønsker.

Jamen, jeg burde jo kunne det selv!

Nej. Der er en grund til at alle topledere og elitesportsfolk har en dygtig coach. Det gør en stor forskel at have en person, der støtter dig i at nå alle de mål, som du ønsker at nå i liv. Og heldigvis er det ofte små forandringer, der skal til for at gøre en stor forskel.

Opdag nye muligheder

Forestil dig, at du gerne vil udforske et land du ikke før har været i. Du vil afsøge nye steder og lære sproget. Hvad ville give dig det allerbedste resultat? At læse en bog, se en film om stedet eller få en personlig guide, som er ekspert i at finde frem til din måde at lære det nye land at kende på?

Mindjuice Coaching handler om læring. Om at lære nyt om dig selv, dine medarbejdere, kolleger, familie, chef eller kæreste. Der er det, du ved, at du ikke ved om dig selv og omverdenen. Og så er der alt det, du ikke ved, at du ikke ved. Det er det nye land, som din Mindjuice Coach hjælper dig til finde.

Vi stiller spørgsmål, og du finder svarene. Resultatet er, at du bliver afklaret på en lang række uudforskede områder og mærker din motivation og handlekraft vokse. Det kan foregå face-to-face, over skype eller over telefonen. Det afhænger af, hvad du har det bedst med.

Hvorfor er Mindjuice Coaching så effektivt?

Mindjuice Coaches er trænet i at se ting om dig, som du selv har svært ved at få øje på. Som mennesker har vi alle nogle blinde punkter som gør, at vi i nogle områder af vores liv konstant havner i den samme uønskede situation. Din Mindjuice Coach er der altid for dig og dømmer dig ikke, uanset hvilke udfordringer du står over for.

Din garanti for kvalitet

  • Mindjuice Coaching er kvalitetssikret på højeste niveau. Udover at være Mindjuice certificerede, skal alle konsulenter bestå en indledende samtale, fulgt af en praktisk og teoretisk optagelsesprøve. De forpligter sig derudover til at gennemføre løbende træning og videreudvikling.
  • Mindjuice’s Coachuddannelse er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF).
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching. Mange er nu succesfulde erhvervs- og ledercoaches hos os.

 

Book Mindjuice Coaching

Book et powerfuldt coaching forløb med en af vores top professionelle Mindjuice Coaches og mærk hvordan det rykker.

Forløbet inkluderer materiale tilsendt forud for første sessionen, og du vil blive coachet face-2-face, via telefonen eller skype lige der, hvor du er.

En session koster fra 850,-

Det er muligt at booke forløb på 5 eller 10 sessioner.
Køber du 10 sessioner, får du en 11. session gratis med i købet.

 

Købe dine sessioner i vores webshop ved at klikke på “Tilmeld dig” i den orange boks.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.