CASE STUDY: MATHIAS BUCH IVERSEN

Fra software ingeniør til prisvindende iværksætter

“Jeg er gået fra at være software ingeniør til at have et meget større fokus på at være entreprenør med et menneskeligt fokus. Jeg spørger hver dag mig selv: Hvordan arbejder vi som team og hvordan skaber vi de bedste rammer?”
Hvorfor valgte du at tage Master uddannelsen for to år siden?

“Jeg kunne se, jeg pludselig var del af en masse teams. For eksempel havde jeg startet en virksomhed og var flyttet i kollektiv.

Jeg er sådan en der godt kan lide at klare tingene selv, så jeg blev nysgerrig på, hvordan det nu er at være en del af teams, der fungerer.”

 

Hvad har uddannelsen givet dig adgang til?

“Jeg kan se, at jeg befinder mig meget mere afslappet i teams end før.
Ethvert teamsamarbejde går op og ned. Jeg har fået trænet at være i stærke følelser og stadig blive i teamet. Før var jeg tilbøjelig til at gå for mig selv. Nu kan jeg være åben omkring hvem jeg er. Selvom jeg lige har været igennem en svær tid, så har jeg stadig været i stand til at trække vejret igennem det – og arbejde videre med de ting, der vigtige for mig, frem for at undertrykke det.

En af de ting jeg har fået øje på er forskellen på, hvad der er følelser og hvad det er  for en historie, som er på spil. Det klarsyn giver en direkte adgang til at være i virkeligheden her og nu frem for i fortiden.

Jeg er blevet virkelig god til at blive i følelser og gå videre alligevel.

Der er meget frygt forbundet med at lede en virksomhed. Der er hele tiden større og større økonomi på spil. I starten var vi 3, nu er vi 7 ansatte. De første år var forbundet med meget frygt. Men gennem Masteren har jeg fået styrket min kapacitet til at håndtere frygt. Ingen af mine værste anelser er blevet til virkelighed endnu. Jeg er blevet god til at spørge: Hvad er det værste der kan ske? Forskellen på fakta og fortælling er blevet et ubevidst redskab, der gennemsyrer min hverdag nu.”

 

I 2014 vandt AppMonk TV2’s pris for årets bedste app. Hvad skyldes det?

“At skabe succes handler kun om hvem man er og hvad man står for. Jeg står sikkert i mig selv og oplever, at jeg kan skabe relationer til en anden type mennesker end jeg kunne før. Jeg har fået adgang til at turde at møde mennesker på en ny måde. Jeg står mere autentisk. Det er en stor del årsagen til, at AppMonk er nået hertil i dag.

Jeg er begyndt at turde være nogen.”

Læs mere om Masteruddannelsen

Masteruddanelsen

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Nyhed Typernes Livestream

TILMED DIG LIVESTREAM