CASE STUDY: CAROLINE KLEIN

Som grundlægger og daglig leder af non-profit organisationen DrugRebels, har Caroline Klein’s dagligdag ændret sig drastisk siden hendes mange år som leder i erhvervslivet

Forandringen startede da Caroline i 2007 trådte ind på Coach uddannelsen, fordi hun søgte hjælp til sine tre teenagers. Hun oplevede det så kraftfuldt at hun selv endte med at tage uddannelsen og fortsætte på Master uddannelsen.

“Efter Coach uddannelsen fik jeg øje på, hvor meget der faktisk var muligt at skabe. Det kunne ikke stoppe dér.”

 

Fordi hun på tragisk vis havde mistet sin lillebror til en overdosis, valgte hun som sit masterprojekt at lancere nonprofit projektet DrugRebels. Organisationen underviser i dag unge over hele landet.

“For tre år siden fik vi nok finansiering til, at jeg også kunne bruge al min tid på Drugrebels, og i dag er vi to på fuld tid og 31 aktive frivillige.”

“Jeg fandt ind til et utroligt mod og handlekraft på Mindjuice uddannelsen. Det, der var meget smertefult for mig er blevet vendt til noget meningsfuldt, og til at jeg kan bidrage med noget stort i unges liv.”

“Men den healingsproces, jeg var igennem på Master uddannelsen har betydet alt. Jeg holdt op med at give omstændighederne skylden, og begyndte at tage ansvar og handle på at skabe Drugrebels.”

Læs mere om Masteruddannelsen