CASE STUDY: ALLAN BRECKLING MÆLAND

Fra dyrepasser i København’s Zoo, til succesfuld virksomhedsejer, yogalærer og mindfulnessinstruktør. Der er sket meget siden Allen forlod Mindjuice

Case meditation in zoo

“Effekten er sket og jeg lever det nye liv,” siger han. “Nu kan jeg se, at jeg før var lidt en vindheks der fløj rundt på savannen, styret af mine følelser.”

Det første skridt kom under uddannelsen. Med følelsen af, at han ville bidrage med noget mere tog Allan modet til sig og bad om at dele sine timer på arbejdspladsen mellem coaching og dyrepasning.

I stedet for en fyreseddel fik han et rungende ja.

“En af de store erhvervsmæssige indsigter jeg fik var, at hvis jeg nu tager min arbejdsplads i Zoo som en leg, hvad sker der så? Mit erhvervsliv blev pludselig et sted jeg bare kunne lege mig frem. Jeg havde ikke så meget på spil, og resultatet gavnede alle.”

Siden har livet været en serie af ja’er.

“Den store forskel ligger i at jeg har lært at tage bevidste valg. Det giver mig meget mere energi og frihed,” siger han.

“Det handler om at ville noget mere. At turde udfordre den konformitet.”

“Mindjuice har været som mentale vinduesviskere, for mig. Nu kan jeg tydeligt se hvad jeg står for i mit liv, og hvilke fantastiske egenskaber jeg allerede havde, men var bange for at bruge eller for blind til at kunne se.”

“Mindjuice er en omsorgsfuld katalysator der vil noget.“

Læs mere om Masteruddannelsen

Masteruddanelsen

Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Nyhed Typernes Livestream

TILMED DIG LIVESTREAM