“Discipline is the bridge between goals and accomplishments”
- Jim Rohn, Business Philosopher

Vores største kvalitetsstempel får du fra vores elever.

“Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er.”

Jesper Præstensgaard,

Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

“Jeg lærte at blive på egen banehalvdel. I dag stimulerer jeg mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere.”

Jesper Klein-Petersen,

Investor & selvstændig erhvervsleder

“En guldgrube af indsigter og redskaber, både i private og professionelle forhold. Jeg føler mig styrket som menneske og har større gennemslagskraft, ro og overskud.”

Torben Galst,

Partner, CTI Consultancy

“De er fuldstændig opdaterede og udvikler hele tiden deres program. De har skabt et fantastisk åbent, progressivt og levende miljø. Genialt!”

Emilia Van Hauen,

Sociolog, trendrådgiver og foredragsholder 

“Stor kvalitet i underviserne, langt mere end forventet. De går i dybden, intet er overfladisk. Jeg har ikke fortrudt mit valg et sekund.”  

Anette Nielsen,

Kundechef i TDC

“Der er meget frygt forbundet med at lede en virksomhed. Gennem Masteruddannelsen har jeg fået styrket min kapacitet til at håndtere frygt.”

Mathias Buch Iversen,

Indehaver af Appmonk & prisvindende iværksætter

“Masteruddannelsen har været en rejse ind i mig selv og ud i verden, hvor jeg er trådt ind i et mere autentisk lederskab.”

Jakob Beck,

Facilitator hos Co-Creation Partners 

“Det er ikke for kyllinger, for alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Det er nøglen til den forskel jeg står med nu.”

Claus Petterson,

Fest-entrepreneur

“Virkelig positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen, klart bedre end forventet. Fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser – perfekt.”

Michael Holt,

Chefredaktør VMAX

“Jeg har lært at kommunikere klarere og bedre over for mine kunder og ansatte. En positiv kædereaktion.”

Lizette Bausager,

Virksomhedsejer

“Jeg føler mig mere hel. Jeg kan skrue op eller ned for alle sider af mig selv og er blevet mere autentisk og åben.”

Gitte Brüsch,

Selvstændig

Når svaret er spørgsmål

Psykologisk tryghed- og trivsel er blevet buzzwords i erhvervslivet som aldrig før og med god grund. Senest har McKinsey i februar 2023 beskrevet, hvordan produktion, effektivitet og motivation igen er dalet på arbejdspladser verden over.

En dansk undersøgelse bekræfter, at kun 15% af den danske arbejdsstyrke føler sig følelsesmæssigt engagerede i deres arbejde, og at 25% af ledere føler frygt, stress og usikkerhed i rollen som leder.

Det er skræmmende tal, men til gengæld glæder det os, at  coaching i dag bliver beskrevet som fremtidens leders mest efterspurgte færdighed. Det giver god mening, at når vores sædvanlige metoder til at finde svar oversvømmes af stress og uforudsigelighed, så er modsvaret at arbejde nysgerrigt og eksplorativt med spørgsmål, lytning og øget bevidsthed.

Vi oplever igen og igen, at ledere ånder lettet op, når de opdager, at de fleste af deres udfordringer er universelle, og at der ikke er “andet galt” end et stort behov for nye redskaber i værktøjskassen.

 

 

Det er hævet over enhver tvivl, at en fællesnævner for de virksomheder, der kommer succesfuldt gennem disse usikre tider uden at gå ned med stress, er de, som investerer i ‘det coachende lederskab’.

For når spillerummet og udsynet er begrænset, så er det coachende lederskab det mest effektive princip til at skabe balance i beslutninger, kommunikation, tryghed og relationer.

Igennem de sidste 18 år har vi i Mindjuice uddannet, trænet og coachet mere end 2.000 mellemledere, topledere, ejerledere og entreprenører i både Danmark og udlandet.

Senest har vi post-corona uddannet 50 ledere i en stor international virksomhed med lokationer i New York, London, Sydney, Amsterdam og København.

Vil du vide mere om vores coaching tilbud til ledere samt lederkurser- og uddannelser,

så ring til os på 3313 3301 hverdage ml. 9-12 eller Book en samtale her

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kurser & Uddannelser

UDDANNELSE (8 MDR):

Masteruddannelse i Teamcoaching & Leadership

Lær den hastigst voksende coaching disciplin på verdensplan.

18.04.2024 (Hverdage)

ONLINE UDDANNELSE (6 MDR):

Coachuddannelse

ICF-godkendt Coachuddannelse. Lær at kortlægge vejen til motivation, drivkraft og ægte livskvalitet.

05.10.2023 (Hverdage )

UDDANNELSE (7 MDR):

Ledercoach Uddannelse

Potent sammensætning der skaber ledelse, performance og personlig power.

27.09.2023 (Hverdage)

DIGITAL COACHING

Vores erhvervscoaches er specialister i digital coaching, når temaet er ledelse eller karriere.

Digital coaching udvider under COVID-19 muligheden for at skabe personlig og faglig udvikling - på en måde som er effektiv og tilgængelig.

Kontakt os

Vores visionære kunder