MINDJUICE CONSULTING GROUP

Kom igang

Business

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikationstræning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra Statens Ledelses- og HR-akademi.

Både åbne og interne kurser

Siden 2006 har over 20.000 mennesker deltaget i vores foredrag, kurser og uddannelser. I 2016 var vi blandt de sidste 40 udvalgte til at blive årets danske ejerleder-virksomhed af PWC. Vi kan bookes til foredrag, kurser, uddannelser, samt coaching-forløb til medarbejdere, ledere og teams. Vi dækker også aktuelle undervisningsbehov i din afdeling eller virksomhed enten ved at supplere de træninger I allerede har eller skræddersy nye efter behov.

Vores undervisere og coaches

Vores undervisere og coaches er både socialt og fagligt super kompetente og kendt for en motiverende undervisning, der inspirerer til ansvarlighed, team-spirit og reelle forandringer. Alt for ofte hører vi om virksomheder, der har investeret store summer i nye strategier, men hvor implementeringen halter. Vi sætter derfor en stor ære i at følge undervisningen til dørs med praktisk træning, implementering og follow-up.

Book et foredrag eller kursus til din virksomhed

ONLINE (1 EFTERMIDDAG):

Leading with purpose

Forestil dig en hverdag, hvor dine medarbejdere går på arbejde, fordi de føler, de gør en forskel.

31.03.2020 (Online )

ONLINE SESSIONS:

Mindjuice Coaching

Prøv et dybdegående coachingforløb med en af vores professionelle Mindjuice Coaches og mærk hvordan det forandrer dit liv, når du sætter fokus på drømme og længsler.

01.02.2019 (Efter aftale)

UDDANNELSE (6 UGER):

Samtalen som Redskab

Merkonom & Akademiuddannelse i HR. Mest effektive værktøjer i arbejdet med det menneskelige potentiale, statsanerkendte uddannelse.

01.01.2020 (Efter aftale)

FOREDRAG (2 TIMER):

Fremtidens lederskab

Book vores icebreaking foredrag, hvor potentialet og engagementet i din virksomhed bliver kultiveret til nye højder.

01.01.2020 (Ekstern)

UDDANNELSE (6 UGER):

Coaching i organisationer

Merkonom & Akademiuddannelse i HR. Forstå udvikling og lederskab på alle niveauer i en din virksomhed.

01.01.2020 (Efter aftale)

Styrk dit lederskab med Mindjuice's Lederuddannelse

UDDANNELSE (7 MDR):

Mindjuice Ledercoach Uddannelse

Potent sammensætning der skaber ledelse, performance og personlig power.

28.04.2020 (København )

Lederuddannelsen er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

Vores visionære kunder

Kurser hos Mindjuice i forbindelse med Corona/COVID-19.Mindjuice følger dagligt udviklingen omkring Corona/COVID-19.
Flytning af uddannelser og workshops
I nogle tilfælde er det nødvendigt at rykke datoen for afholdelse af en uddannelse. Hvis du er tilmeldt en af vores uddannelser, så har du allerede hørt fra os på mail. Hvis det er nødvendigt, så rykker vi modulerne længere frem i tid, og vi sørger for at genbruge så mange datoer som muligt. På den måde begrænser vi udfordringer i forhold til din planlægning mest muligt.
LÆS MERE