Børne Akademiet giver børn mellem 10 og 14 år en uddannelse i dem selv, livet og andre mennesker

Med et drys af visdom, italiensk madlavning og musik, udforsker de deres værdier, livsformål, mindfulness, og kommunikation.

Jo før vi forstår vores essentielle værdier, jo før kan vi skabe livskvalitet og retning for os selv. Det er indsigter og læring som vil bære dem langt ind i teen årene og i livet.

Konklusionen er en øjenåbnende og rørende afslutning, med tweens som kan kommunikere deres budskab kraftfuldt, og fortælle os hvad der er vigtigt for dem i livet.

 

Fundamentet

Fundamentet for uddannelsen er mange års erfaring med personlig udvikling, og med unge menneskers unikke udfordringer og behov.

En af de ting vi hører igen og igen på vores Unge Akademi-uddannelser, er at de unge ville ønske de havde fået den visdom og læring vi giver dem tidligere i livet.

Børne Akademiet er vores svar på det ønske, og en del af vores non-profit program, Unge Akademiet.

 

Din garanti for kvalitet

  • Børne Akademiet ® udspringer af et brændende ønske om at skabe livskvalitet og trivsel for familier og unge. Gennem de sidste 15 år, har vi arbejdet med tusindvis af familier og unge, skrevet 4 bøger om familieliv og livsformer, og medvirket i en dokumentar om teenageliv. Vi har gennem et helt år filmet en dokumentar om Unge Akademiet.
  • Coachuddannelsen som er fundamentet for alle vores uddannelser, er godkendt på højeste ACTP (Accredited Coach Training Program) niveau, af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF).
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret over 2.000 mennesker i Mindjuice’s egen model på kognitiv coaching.

 

Hvordan kommer jeg med?

Skriv en mail til info@mindjuice.dk og bed om et ansøgningsskema til Børne Akademiet. Når vi har bekræftet at vi har modtaget ansøgningsskemaet, er du med i puljen om de 20 eksklusive pladser på Børne Akademiet.

Vi afholder Børne Akademiet næste gang i foråret 2019.

Ansøgningsfristen er 1. april 2019

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til Mindjuice eller Børne Akademiet, kan du ringe til os på 3313 3301.