En blog om frygt, længsler og hamsterhjul.

Hej jeg hedder Pernille og er grundlægger af Mindjuice Academy en af verdens største skoler indenfor bevidsthed, personligt lederskab og social innovation.

Sammen med dygtige ildsjæle har jeg desuden skabt non-profit projektet Young Rolemodel Academy og Workshop for Global Peace. Mit fokus er menneskelig bevidsthed og det mørke, der skygger for den.

Bloggen handler om mit og Mindjuice’s arbejde med alt fra store lærermestre og topledere til børn og unge fra alle kanter af samfundet.

Jeg glæder mig til høre fra dig i kommentarfelterne :)

Pernille W. Lauritsen

Influencers om Mindjuice Speakeruddannelse

Pernille W. Lauritsen

24/5/2020

Fra tavs til talende Ordet er magisk og det er dit stærkeste våben i enhver sammenhæng. Men det var der ingen der lærte mig i skolen. Som ung var jeg ekstremt introvert (i fremmede settings) og konstant bange for at sige noget højt foran folk, jeg ikke kendte. Det var en frustrerende udfordring, som fik…

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

#9 – Kender du Din Indre Kritiker?

Pernille W. Lauritsen

14/4/2020

Forgifter du dit mindset med kritik og fordømmelse? Udsætter du dig selv og andre for “Indre Kritiker Angreb”? Den stemme i dit indre, som angriber dig, så snart du nærmer dig udkanten af din komfortzone, som nu hvor fremtiden er mere usikker end sædvanlig. Den indre stemme, som fortæller dig at du er håbløs, værdiløs,…

Læs mere