En blog om frygt, længsler og hamsterhjul.

Hej jeg hedder Pernille og er grundlægger af Mindjuice Academy en af verdens største skoler indenfor bevidsthed, personligt lederskab og social innovation.

Sammen med dygtige ildsjæle har jeg desuden skabt non-profit projektet Young Rolemodel Academy og Workshop for Global Peace. Mit fokus er menneskelig bevidsthed og det mørke, der skygger for den.

Bloggen handler om mit og Mindjuice’s arbejde med alt fra store lærermestre og topledere til børn og unge fra alle kanter af samfundet.

Jeg glæder mig til høre fra dig i kommentarfelterne :)

Pernille W. Lauritsen

3 influencers blogger om Mindjuice Speakeruddannelse

Pernille W. Lauritsen

24/5/2020

Fra drøm til virkelighed Selv var jeg som ung utrolig introvert og bange for at sige noget højt foran mere end 2 mennesker. Det tog mange år før jeg forstod, at kvaliteten i mine relationer er lig med kvaliteten af min kommunikation. Så snart jeg forstod det, begyndte jeg at arbejde med præcis dette. Jeg…

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

#9 – Kender du Din Indre Kritiker?

Pernille W. Lauritsen

14/4/2020

Forgifter du dit mindset med kritik og fordømmelse? Udsætter du dig selv og andre for “Indre Kritiker Angreb”? Den stemme i dit indre, som angriber dig, så snart du nærmer dig udkanten af din komfortzone, som nu hvor fremtiden er mere usikker end sædvanlig. Den indre stemme, som fortæller dig at du er håbløs, værdiløs,…

Læs mere
Hello Sunday!Handlekraft på mail, hver søndag.
Få visdom, input og træning til ugen +
Særlige invitationer til begivenheder KUN for abonnenter

Nyhed Typernes Livestream

TILMED DIG LIVESTREAM