En blog om frygt, længsler og hamsterhjul.

Hej jeg hedder Pernille og er grundlægger af Mindjuice Academy en af verdens største skoler indenfor bevidsthed, personligt lederskab og social innovation.

Sammen med dygtige ildsjæle har jeg desuden skabt non-profit projektet Young Rolemodel Academy og Workshop for Global Peace. Mit fokus er menneskelig bevidsthed og det mørke, der skygger for den.

Bloggen handler om mit og Mindjuice’s arbejde med alt fra store lærermestre og topledere til børn og unge fra alle kanter af samfundet.

Jeg glæder mig til høre fra dig i kommentarfelterne :)

Pernille W. Lauritsen

Influencers om Mindjuice Speakeruddannelse

Pernille W. Lauritsen

24/5/2020

Fra tavs til talende Ordet er magisk og det er dit stærkeste våben i enhver sammenhæng. Men det var der ingen der lærte mig i skolen. Som ung var jeg ekstremt introvert (i fremmede settings) og konstant bange for at sige noget højt foran folk, jeg ikke kendte. Det var en frustrerende udfordring, som fik…

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

#13 – Børns Spiritualitet Del 2

Pernille W. Lauritsen

26/4/2020

  En fortsættelse af sidste uges gennemgang af min forskning i børns udvikling eller afvikling af livsnødvendige værenskvaliteter i alderen 0-13 år i henhold til de 9 dyder i Enneagrammet. Nogle gange forstår vi livet bedre, når vi ser det gennem et barns øjne. Vi genkender alle at børn har en større adgang til kærlighed…

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

#8 – Danmarks første Live Enneagram test

Pernille W. Lauritsen

14/4/2020

Med over 200 deltagere og kort gennemgang af alle typerne. Når du står i en krise situation, hvor fremtiden kan føles ekstra usikker, så er det vigtigt at kende dig selv godt. Lær dig selv at kende ved hjælp af personlighedstypologien Enneagrammet. Du vil hurtigt opdage at Enneagrammet i modsætning til andre typologier er baseret…

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

Min værnepligt i mørket

Pernille W. Lauritsen

17/9/2016

Jeg sidder på en cafe i København med min kæreste og forbereder mig på en workshop, jeg skal holde sammen med en international gruppe i næste uge…..

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

Kunsten at give slip

Pernille W. Lauritsen

31/8/2016

Kunsten at give slip Jeg landede med hjertet i halsen i New York City. Idag for præcis 4 år siden, efter et opkald om morgenen, havde vækket mig og en kvinde fortalt, at min verdensberømte lærer og mentor…..

Læs mere