En blog om frygt, længsler og hamsterhjul.

Hej jeg hedder Pernille og er grundlægger af Mindjuice Academy en af verdens største skoler indenfor bevidsthed, personligt lederskab og social innovation.

Sammen med dygtige ildsjæle har jeg desuden skabt non-profit projektet Young Rolemodel Academy og Workshop for Global Peace. Mit fokus er menneskelig bevidsthed og det mørke, der skygger for den.

Bloggen handler om mit og Mindjuice’s arbejde med alt fra store lærermestre og topledere til børn og unge fra alle kanter af samfundet.

Jeg glæder mig til høre fra dig i kommentarfelterne :)

Pernille W. Lauritsen

Smil til mørket

Pernille W. Lauritsen

29/10/2017

Kære du, I nat blev det vintertid. Personligt hader jeg bare, når urene skal stilles tilbage. Det gør det så irriterende tidligt mørkt og studier viser, at antallet af danskere, der får depression, stiger med 8% indenfor en måned. Derfor har jeg nederst vedhæftet en lille gave til dig, som har tilmeldt dig min  blog….

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

Lykken kommer indefra – en gratis meditation til dig

Pernille W. Lauritsen

13/10/2017

Lykken kommer indefra - Guided meditation

Lykken kommer IKKE kun i glimt, selvom mange siger det… Der er så mange der beskriver lykke, som noget der er svært at være i kontakt med. Det er det ikke. Der er bare nogle spilleregler, du og jeg må overholde for at få kontakt med lykken. Først og fremmest er der en praksis du må…

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

Min værnepligt i mørket

Pernille W. Lauritsen

17/9/2016

Jeg sidder på en cafe i København med min kæreste og forbereder mig på en workshop, jeg skal holde sammen med en international gruppe i næste uge…..

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

Tænk, hvis vi gik forrest

Pernille W. Lauritsen

3/9/2016

Ordet revolution kommer fra Latin. Det betyder et “turn-around”, hvilket svarer til et paradigmeskift. En intens forandring over kort tid. Om forandringen foregår i et enkelt menneske eller i et samfund er…..

Læs mere
Pernille W. Lauritsen

Kunsten at give slip

Pernille W. Lauritsen

31/8/2016

Kunsten at give slip Jeg landede med hjertet i halsen i New York City. Idag for præcis 4 år siden, efter et opkald om morgenen, havde vækket mig og en kvinde fortalt, at min verdensberømte lærer og mentor…..

Læs mere