Kursus i familiecoaching og ungecoaching

Vil du gøre en forskel for børn, unge og familier?

 

Mindjuice tilbyder et dybdegående kursus i familie- og ungecoaching til dig, som arbejder med børn, unge eller familier.

Kurset har fokus på at afdække og udvikle relationer og trivsel i familier og er for dig, der ønsker at arbejde med børn, unge, par og familier – som del af dit arbejde, som socialrådgiver, politibetjent, skolelærer, læge, sygeplejerske, tandlæge, pædagog, medhjælper, sosu-medarbejder, SSP, fængselsbetjent eller lignende profession.

Coaching bruges til at udvikle mennesker

Vi oplever, at børn, unge og familier har brug for en ny form for støtte, der både udfordrer dem og støtter dem i at bruge deres egne ressourcer og se muligheder hvor der førhen måske kun syntes at findes begrænsninger.

Vores ambition er at formidle de bedste værktøjer vi har samlet gennem 20 års erfaring, og give det til dig, som har brug for inspiration og nye værktøjer i dit arbejde. Vi underviser levende, en blanding af teori og praksis og netop dette kursus er blandt vores mest populære.

Bemærk du behøver ikke have coachet før, for at deltage. Vi gennemgår både coaching-teori, træning i personligt lederskab, kraftfuld kommunikation og systemisk teori på kurset.

"Undervisningen er inspirerende, afvekslende og ægte. Jeg har fået redskaber og indsigter og har fået hul på at coache flere personer af gangen. Jeg har opdaget, at jeg brænder for at bidrage til god positiv energi mellem mennesker."

Mette Colberg

Mindjuice Coach & selvstædig grafiker

"Professionelt har jeg fået nogle fantastiske værktøjer. Jeg føler mig så kompetent som menneske til at hjælpe familier. Jeg kan håndtere de temaer eller konflikter der er i familier, og jeg har lært at kommunikere det på en måde, så det skaber gennembrud hos de par og familier, jeg coacher."

Marina Ratta

Mindjuice Mastercoach & restaurant-ejer

 

Familien i fokus

  • Lægger sig i spændingsfeltet imellem familierådgivning og familieterapi, og finder sin helt egen plads som en faglighed, der udfordrer børn, unge og familien kærligt til at tage ansvar for eget liv og udvikling.
  • Giver redskaber til at arbejde med både parforholdet, børn, unge og familien som helhed.
  • Favner alle former for sammensætning af familien og alle kulturelle og sociale forskelligheder.
  • Henvender sig både til faglige personer og coachen der ønsker at specialisere sig inden for familieliv og børne- og ungdomskultur.

Som coach med speciale i familie- og ungdomsliv møder du alt. Lige fra hverdagsudfordringer til dybereliggende og ødelæggende mønstre i familier og hos det enkelte menneske. Som deltager bliver du klædt på til at arbejde med børn, unge og deres familier uanset social og kulturel baggrund.

"God og inspirerende undervisning med masser af godt materiale og visdom. Jeg er blevet inspireret til nye måder at anskue og italesætte problemer på."

Hans-Jørgen Nielsen

Mindjuice Mastercoach & Specialpædagog

"Nu føler jeg virkelig at jeg vil kunne bidrage med noget ekstraordinært til glæde og gavn for børn, hvis livsskæbne ikke hører til de heldigste. Med familiecoaching som værktøj kan jeg støtte familierne, uanset hvilke udfordringer de måtte have."

Mira Helena Bergkvist

Mindjuice Mastercoach & Øjenlæge

 

Menneskesynet bag

Vi tror på, at alle familier har flere ressourcer end de selv tror, og at disse kan stimuleres gennem en aktiv proces.

Vi tager udgangspunkt i, at familien har det primære ansvar for sin situation. Coachens opgave er at skabe en aktiv proces gennem en ligeværdig samtale, hvor familien får mulighed for at udnytte ressourcer inden for områder, hvor de før har haft svært ved at skabe forandring.

Vi ved, at familien via den aktive proces får frigivet ressourcer til at skabe nye adfærdsmønstre, der understøtter trivslen i familien og derved skaber vedvarende forandringer.

"God, nærværende og kompetent undervisning."

Lone Krøjer

Mindjuice Coach

"Dagene har bragt meget inspiration. Det bedste ved modulet var indsigten i modellerne til ungecoaching og familiecoaching. Jeg har opdaget mit potentiale i forhold til at coache flere. Jeg kan og tør godt."

Rikke Hjuler

Mindjuice Coach & Mentor

 

Hvem underviser?

For undervisningen står Mindjuice-grundlægger Pernille W. Lauritsen og Mindjuice-partner Nina Frank, og samt evt oplægsholdere.

Kurset i familie- og ungecoaching er skabt på baggrund af mange års erfaring i arbejdet med familier.

Vores familiesyn er dels opstået gennem de bøger om familieliv vi selv har lært af, selv har skrevet og medvirket i. Herunder Dit Kompetente Barn af Jesper Juul, Samtaler med Forældre af Pernille W. Lauritsen og Jesper Juul, Tweens af Pia Beck Rydahl og Pernille W. Lauritsen og Lige meget værd af Nina Frank, bare for at nævne nogle få. Dels på baggrund af alle vores erfaringer fra alle de familier vi har coachet og lært af gennem årene – inklusiv vores egne.

Din garanti for kvalitet

  • Vores coachuddannelsen er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen er tidligere præsident i Danmark. Det betyder, at du som deltager har nemmere ved at opnå en ICF-certificering.
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores unikke uddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores elever.

Næste Familien i Fokus holdes:

10-12 januar 2018. Alle dage 9-16
i Mindjuice Academy, Nansensgade 41A, 1366 København K

Kontakt os

Har du spørgsmål til Familien i Fokus (tidligere specialemodul) så ring til os på 3313 3301.

Tilmeld dig nu

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Alle rettigheder tilhører Mindjuice © 2018