7 tegn fra dit ego, du ikke bør ignorere

14

“Åh, hvor er jeg træt af dig”. Stemmen indeni kører ubarmhjertigt i ring.

“Hvornår lærer du det? Hvor mange gange skal jeg sige det til dig….”

Jeg kender stemmen udefra og ind. Men hvem er egentlig det jeg, som er så træt af mig?

 

Dit livs samtale

Da jeg var mindre ænsede jeg det ikke. At jeg hele tiden gik og snakkede med mig selv. Oftest ikke særlig pænt.

I dag lever jeg af at gøre folk opmærksom på den stemme, og lære dem, hvordan man styrer den.

Det er heldigvis ret simpelt.

Sjovt at tænke på, at vi alle har en samtale kørende med os selv hele livet uden at standse op og tænke over, hvem det egentlig er, vi taler med?

Denne samtale er AFGØRENDE for vores livskvalitet. Alligevel lærer vi slet ikke om den i skolen!


Dit ego kan gøre dig fysisk syg

Den del af os selv, vi taler med er ofte vores ego. Du kan genkende det på tonen, som er frygtsom eller kritisk.

Dit ego passer på din overlevelse, og hvis ikke du sætter egoet i sving med noget fornuftigt, så retter det blikket imod ALT, og jeg mener seriøst ALT, der kan fremstå som en trussel.

Den negative indre dialog påvirker også dit nervesystem. Du vil langsomt føle dig presset, urolig, aggressiv, stresset og angst.

Først bare i glimt, men på sigt tager det om sig. Både din krop, dine følelser og tanker bliver påvirket.

Du vil føle træthed og få symptomer som migræne, eksem, allergi, spændinger, kroniske smerter og på sigt kroniske sygdomme.

screen-shot-2016-12-26-at-11-32-30

 

7 TEGN FRA DIT EGO, SOM DU BØR VÅGNE OP TIL

 

Følgende tegn kommer fra dit ego, og hvis du ikke forstår dem, bliver det kun værre. Løsningen er næsten altid at gå imod din umiddelbare trang. Jo bedre du forstår dit ego, jo bedre kan du tage kontrollen over det.

 

1. Rastløshed. Uro, der breder sig i kroppen. Det er ubehageligt, og dit ego siger rejs dig, bevæg dig, kom væk fra ubehaget. Men rastløshed er et tegn på at der er noget indre, der savner din opmærksomhed.

LØSNING: Bliv. Træk vejret og giv dit indre fokus. Mærk rastløsheden forsvinde, når du bliver nærværende.

 

2. Hvis bare…Hvis rastløsheden får lov at forsætte, begynder tankerne at snurre med ønsketænkning. Dit ego er frygtsomt og finder nemt beviser på, at græsset er grønnere andre steder.

LØSNING: Stands op og træk vejret dybt. Spørg dig selv om du virkelig ønsker andres liv med ALT, hvad det indebærer?

 

Meditation I naturen til blog


3. Der er noget galt.
Dit ego har overtaget dine tanker og det slider på dine nerver. Du føler stress og trang til at stemple ud med tv-serier, slik eller arbejde. Uro vokser, selvværdet forsvinder, brok og konflikter optrapper.

LØSNING: Dit ego har brug for en kold tyrker, og måden er at skrue helt op for dine værdier. En daglig praksis er en god løsning. Tilmeld dig bloggen og få min seneste centrering. Brug den til at finde tilbage til din indre ro.

 

4. Jeg føler mig ensom. Når dit ego overtager styringen, så VIL du føle dig alene. Dit ego er din overlevelses-mekanisme, ikke dit højeste niveau af bevidsthed. Du har glemt, vi alle er forbundet. At vi hverken behøver at frygte hinanden eller konkurrere om at være bedst.

LØSNING: Den bedste kur mod ensomhed er at åbne op og dele ud af dig selv. Læg mærke til at hvor nemt det er, hvis du satser og sænker paraderne lidt.

 

1140


5. En skønne dag, bliver jeg lykkelig.
 Dit ego forsøger at bremse al adfærd, det betragter som farligt. For eksempel ved at sende dig på fantasi-rejser om fremtiden, mens du sidder hjemme foran fjernsynet.

LØSNING: Kom tilbage til NU’et er. Skab en centrerings-praksis, hvor du mærker dine værdier og design en hverdag, du elsker så højt, at fremtiden ikke er værd at drømme om. 


6. Livet er en uretfærdig kamp.
Når konflikter står i kø, er det nemt at gå i krig. Men jo mere du bekriger, jo værre bliver det. Dit ego elsker “synlige” fjendebilleder, men mærk hvilken høj pris du betaler.

LØSNING: Dit ego pisker nemt en stemning op, så du skal være større end det. Dit bevidste jeg, behøver bare at stå for indre ro, så begynder tingene at ændre sig. Det kræver du erstatter stolthed med storhed.

 

find-your-greatness-pix

 

7. Folk er nogle f****** røvhuller. Ja og nej. Alle har dårlige dage, hvor de opfører sig røvet, og alle svigter ind imellem andres tillid. Også dig. Dit ego sammenligner og leder efter perfektion, som ikke findes. Du er dømt til selv at blive taberen.

LØSNING: Hvis nogen har trådt på dine grænser, så få det sagt. Men forvent ikke at folk bliver perfekte. Hvis du har mistet alt tillid, så prøv at slippe fortiden og arbejd istedet med nuet. Lav evt. aftaler med folk om at give feedback begge veje, til du kan føle tillid og tryghed igen. 

 

Forbliv vågen, hvis du vil have det godt.

Jeg håber, du har kunne genkende dig selv i nogle af de 7 universelle TEGN fra ego’et om, at det er tid til at vågne op.

Vi har alle brug for en kærlig reminder ind imellem. For nyligt fangede jeg mig selv i at være faldet i en ego-fælde. Jeg følte en anden skulle gøre noget først.

Og så kan jeg gå og vente på det….alt imens livet fortsætter.

Nu er jeg vågen og ved intuitivt, at ingen andre styrer mine standarder. Du styrer også selv, hvilken indre samtale, som skal styre dit liv – dit ego’s paranoia eller dine essentielle værdier  (som jeg skriver om i en senere post).

Hvis du gerne vil igang med at styre dit ego STRAKS, så se videoen nedenfor. Den er rigtig fin 🙂

 

 

1000 tak fordi du læste med.

Husk at tilmelde dig bloggen oppe i højre hjørne, hvis du vil have min seneste Soul Power centrering.

Jeg glæder mig til at høre fra dig i kommentarfeltet nedenfor <3

 

Del gerne, hvis du kunne bruge indholdet 🙂

 

underskks
14

Comments

comments

14

Hello Sunday!

Få visdom, input og træning til ugen +
gratis "Lykken-Kommer-Indefra"-meditation.