På lederuddannelsen lærer du at inspirere andre til at følge dig, sætte en verden i bevægelse og skabe ekstraordinære resultater.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

Mindjuice lederuddannelsen er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere.

 

"Jeg oplever at medarbejderne udvikler sig væsentligt hurtigere og tager langt større ansvar end tidligere. Det er blevet nemmere for mig som leder at agere, og jeg har lettere ved at indfri og imødekomme deres behov, samtidig med at der er fokus på at vores forretning udvikler sig."
testimonial_profileimage_AnetteNielsen2

Anette Nielsen

Kundechef i TDC

 

"Mindjuice lærte mig at blive på egen banehalvdel og bruge en spørgeteknik, så jeg i dag stimulerer mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere."
testimonial_profileimage_JesperKlein

Jesper Klein-Petersen

Investor og selvstændig erhvervsleder

 

Fundament I: Ambition

Vores mål med lederuddannelsen er at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af viden, videnskab, og træning; fra pragmatisme til filosofi, visdomsteori, ledelsesmodeller, assertionstræning, og moderne ledelsesteorier.

Gennem en højt struktureret serie af oplevelser sætter lederuddannelsen din udvikling på fast track. Vi arbejder inden for kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, psykologi og med Mindjuice modellen som effektivt ledelses- og coachingredskab.

Modellen tager udspring i den kognitive teori, som gennem årtier har dokumenteret resultater i udviklingen af mennesker.

 

"Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er. Uanset hvem jeg taler med, så virker den."
testimonial_profileimage_JesperPraestensgaard

Jesper Præstensgaard

Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

 

"Virkelig positiv overraskelse. Jeg er en gammel hund der er svær at lære nye tricks, men jeg er virkelig blevet positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen. Den er et fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser. Perfekt for mig og klart bedre end jeg havde forventet. Jeg kunne allerede bruge principperne for målafklaring efter bare første modul."
testimonial_profileimage_MichaelHolt2

Michael Holt

Chefredaktør VMAX

 

Fundament II: Greater Purpose – Bigger Profit

Eksperter, ledere og undersøgelser verden over er enige – ‘Purpose’ er fremtidens succeskriterie for business.

Ifølge globale undersøgelser er purpose et af de tre største succeskriterier i forhold til en virksomheds positive brand udvikling, salg og forbrugerloyalitet.

Det ligger til grund for nogle af verdens mest visionære og vækstende virksomheder, og det er fundamentalt for inspirerende lederskab og virke.

At kunne arbejde strategisk med purpose er magi for både din virksomhed og dit lederskab, og derfor er det et fundament på lederuddannelsen.

Verden kalder desperat på nytænkning og visionære ledere. Hvorfor ikke være en af dem?

 

"Alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Her får du ikke lov at slippe uden om. Man skal ikke tage en uddannelse her, hvis man er bange for at udvikle sig og ændre sin måde at se verden på. Det er ikke for kyllinger. MEN; Det er hele nøglen til den forskel, jeg står med nu."
testimonial_profileimage_ClausPetterson

Claus Petterson

festentrepreneur

 

Fundament III: Yoda møder Jægersoldaten

Ægte lederskab er ikke noget du er født med.

Det kræver at du kan håndtere dig selv og dine udfordringer på et fintfølende kontinuum af visdom, ro, styrke og udholdenhed. Det kræver balance og træning af både din indre Yoda og din indre jægersoldat.

Lederuddannelsen udvikler dine essentielle lederkvaliteter med skyggearbejde som baseret på psykoanalytiker C. C. Jungs arbejde, Neuro-Linguistic Programming (NLP), og Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende værktøjer i udviklingen af mennesker.

I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt giganter som Toyota, Best Buy, og Daimler-Mitsubishi, får Enneagrammet æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, salg, samarbejde og medarbejderengagement.

Læs CNN artikel om virksomheders brug af Enneagrammet

 

"Mindjuice Lederuddannelse har været end guldgrube af indsigter og redskaber til at skabe forandring, både hos mig selv og i professionelle såvel som private forhold.  Mine indsigter har styrket min kommunikation, og sat mig i stand til at skabe bedre og stærkere relationer i mit job, såvel som privat. Som menneske føler jeg mig styrket, med større gennemslagskraft, ro og overskud."
testimonial_profileimage_TorbenGalst

Torben Galst

Partner, CTI Consultancy

 

Fundament IV: Coach in your Corner

Du får en personlig ledercoach tilknyttet under hele forløbet, som støtter dig i at træne udviklingen af dit eget lederskab i din egen organisation. På lederuddannelsen får du mulighed for at implementere en række leder- og performance værktøjer under kyndig vejledning.

 

Din garanti for kvalitet

  • Lederuddannelsen er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF).
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores uddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere ledere og elever. Hør fra dem her.

 

Early bird rabat

Næste hold starter 1. november 2016.

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder før start.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder før start.

Betaler ud lederuddannelsen i én samlet betaling, får du vores populære workshop: Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

 

Kontakt os

Har du spørgsmål om Mindjuice Leadership Curriculum er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld til uddannelsen

Dette felt er påkrævet Indtast venligst en gyldig e-mailadresse Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet Indtast venligst et gyldigt telefonnummer Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Tilmeldingen fejlede

E-mail adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden e-mail adresse.

Alle rettigheder tilhører Mindjuice © 2016