Inspirerende introaften til Coachuddannelsen

 

Bliv den leder, du længes efter at være

Gå ikke glip af en stærk intro til vores banebrydende lederuddannelse. Mød inspirerende ledere, der har lært at lede indefra på tværs af brancher og ledelsesniveauer.

Nutidens lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål. Men hvordan lærer du det?

Kom og få en smagsprøve på de værktøjer, vi underviser i på Mindjuice. Hør andres erfaringer og mærk om vi er noget for dig. Næste hold begynder 20. februar 2018.

Hvem møder du?

Aftenens vært er Mindjuice-partner Nina Frank, som fik sit første lederjob allerede som 27-årig. Siden har hun trænet hundredevis af ledere i mange forskellige brancher i ekstraordinær performance og visionært lederskab.

Desuden vil du møde et panel af andre inspirerende ledere, som har arbejdet ambitiøst med deres kommunikation, menneskekundskab og selvindsigt.

Hvad går aftenen ud på?

Aftenen er en introduktion til Mindjuice’s Lederuddannelse, et møde med andre powerfulde ledere, som har valgt at begynde arbejdet med deres personlige lederskab. Lær hvordan de ydre resultater er en refleksion af dit indre, og hør hvorfor top-performers altid har en coach.

Kick off intro

Onsdag 8. november fra kl 18.30 – 20.00
i Mindjuice, Nansensgade 41A, 1366 København K

Fri entre men begrænset antal pladser – tilmelding er bindende.

Tilmelding i den orange boks eller på info@mindjuice.dk

Tilmeld dig nu

Dette felt er påkrævet Indtast venligst en gyldig e-mailadresse
Dette felt er påkrævet Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

NB: Det kan tage op til 25 sekunder før ordren går igennem

Tilmeldingen fejlede

Email-adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden email-adresse.

Alle rettigheder tilhører Mindjuice © 2017