Læren om Enneagrammet er læren om at leve som et helt menneske

Enneagrammet er et psykologisk værktøj som kortlægger din drivkraft og motivationer, og som forklarer dine reaktioner. Læren om Enneagrammet kan maksimere din power inden for kommunikation, motivation, selvindsigt og lederskab, og den kan vende dine relationer i en positiv retning, allerede fra dag 1.

Denne enneagram workshop er en grundig indføring i de 9 typers univers og din introduktion til et af verdens mest effektive og brugbare udviklingsværktøjer. Enneagram viden er viden du vil bruge og bygge på i resten af dit liv.

"En både underholdende og lærerig undervisningsform. Jeg har fået en helt ny forståelse for, hvorfor jeg gør som jeg gør i forhold til min mand, mine børn og mit arbejde."
testimonial_profileimage_BrittRybergSH

Britt Ryberg Schlage

Pædagog og Familiecoach

"Jeg vil bruge de indsigter jeg har fået på Enneagram Essentials til at være mindre dømmende og mere nysgerrig over for andre og mig selv. Jeg har fået et helt nyt syn på mine konflikter og mit samspil med andre."
testimonial_profileimage_MariaTaagaard

Maria Taagaard

HR Konsulent

 

Fundamentet

Enneagrammet er et avanceret landkort over personlighedstyper, dybe indre motivationer og typiske reaktionsmønstre.

Har du en tendens til at reagere på samme måde hver gang du kommer under stress? Trækker du dig? Bliver du vred? Enneagrammet forklarer hvorfor og hvad der sker når vi som mennesker går på autopilot.

Det er ægte frihed når du første gang slår din egen autopilot fra, træffer et valg om hvordan du vælger at reagere, og derefter gør det. Det er personlig power i sin reneste forstand.

Enneagrammet viser vej til dine styrker, dine faldgruber og din frihed. Du vil hurtigt forstå hvorfor det er et af de hurtigst voksende og mest populære værktøjer blandt individer og virksomheder verden over.

"Jeg har fået fokus på hvor vigtigt det er at vende blikket indad for at jeg kan udvikle mig. Og lært at agere mere hensigtsmæssigt i stressede situationer."

Signe Jensen

Hotelchef og HR koordinator


 

Historien

I dag bruges Enneagrammet vidt og bredt, blandt andet i undervisning, terapi og udviklingen af mennesker.

I virksomheds- og ledelsesregi, har det skabt målbare resultater i alt fra salg til samarbejde. I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt Toyota, Best Buy og Daimler-Mitsubishi har Enneagrammet fået æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, teamwork, medarbejderengagement og salg.

Historisk står Enneagrammet på et omfattende fundament af globale visdom, som går tilbage til den græske mytologi og filosofiske og spirituelle grene af kristendom, jødedom og islam. Først i nyere tid er det udviklet til det værktøj vi bruger i dag.

Det primære forskningsgrundlag for vores arbejde med Enneagrammet kommer fra Enneagramlærerne Don Riso og Russ Hudson, som er blandt verdens mest anerkendte eksperter i systemet. 

 

Din garanti for kvalitet

  • Mindjuice’s Enneagram undervisere har gennem mange år udviklet og uddannet sig hos internationalt anerkendte undervisere, såsom Don Riso og Russ Hudson på Enneagraminstituttet i New York.
  • Tusindvis af mennesker har gennem de sidste 11 år taget rejsen gennem vores uddannelser, som hviler på vores viden om Enneagrammet. Systemet er med sit præcise menneskekendskab et grundlæggende fundament i vores arbejde.
  • Mindjuice har på basis af mangeårig erfaring og dybdegående viden udviklet Danmarks første Enneagram App, og Enneagram test.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores tidligere elever. Hør fra dem her

 

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til Mindjuice eller Enneagram Essentials er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

Tilmeld til workshoppen

Dette felt er påkrævet Indtast venligst en gyldig e-mailadresse Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet Indtast venligst et gyldigt telefonnummer Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Tilmeldingen fejlede

E-mail adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden e-mail adresse.

Alle rettigheder tilhører Mindjuice © 2016