Vores unikke Coachuddannelse byder velkommen til en af de sværeste og mest spændende discipliner i verden: Arbejdet med det menneskelige potentiale

Vi kalder Coachuddannelsen for Core Curriculum for denne oplevelse er langt mere end blot coaching. Det er kraftfulde lifeskills og grundlæggende læring, du kan bruge alle steder i livet.

På Mindjuice’s Coachuddannelse [Core Curriculum] kultiverer du et bedste af dig selv i et styrkende fællesskab, samtidig med at du får en topkvalificeret coachuddannelse og certificering.

Du opdager dine helt unikke evner, at hjertet trumfer janteloven, og at det er værd at tage rejsen ind i dig selv og ud i livet.

I kraft af videnskab, visdom, nye venner og verdens bedste undervisere indenfor coaching og en række andre felter, finder du din gennemslagskraft, din power og dit personlige lederskab.

Med Mindjuice-modellen som følgesvend får du en powerpakket uddannelse i det at være og arbejde med mennesker, plus en af verdens bedste coach uddannelser, som er godkendt internationalt og kvalitetsmærket. Hvorfor vente?

 

"Der er stor kvalitet i deres undervisning – langt mere kvalitet end jeg i princippet forventede. De går i dybden, intet er overfladisk og deres metoder virker. Da jeg i sin tid valgte Mindjuice, var det fordi, der både er en mundtlig og skriftlig eksamination – og jeg har ikke fortrudt mit valg et sekund. Når jeg taler med andre coaches, kan jeg høre, at jeg har fået noget meget værdifuldt med mig, som de ikke har."  
testimonial_profileimage_AnetteNielsen

Anette Nielsen

Kundechef i TDC

"Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er. Uanset hvem jeg taler med, så virker den."
testimonial_profileimage_JesperPraestensgaard

Jesper Præstensgaard

Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

 

Fundamentet

Coachuddannelsen er et gennemtestet spark bagi. En højt struktureret serie af oplevelser som skubber dig i udvikling under trygge rammer. At udvikle sig som menneske er en unik men også forudsigelig række trin.

De trin skaber vi, og derfor ligger det stærkeste fundament i den proces, som coaching uddannelsen bringer dig igennem. Den teori og viden vi bruger, er den som giver størst kraft til den proces. Sagt på en anden måde: Resultaterne af coachuddannelsen ligger mere i hvordan vi bager kagen, end hvad vi putter i den. Det har taget år at udarbejde en coaching model og udviklingsmetode som virker konsekvent – og det gør den.

Globalt fundament med bredt felt af discipliner

Det teoretiske fundamentet på coach uddannelsen er et globalt sammenkog inden for kerneområderne personligt lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation, kognitiv coaching og psykologi.

Derudover integrerer vi skyggearbejde, baseret på psykoanalytiker C. C. Jungs arbejde. Vi integrerer Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende og populære typologier i udviklingen af mennesker, og principper fra Neuro-Linguistic Programming (NLP). Samtidig ligger der en essentiel og universel oplevelse i det at være menneske, og vi læner os med stor fordel op af årtusinders globale visdomsteorier.

Til slut skal det siges at hjerneforskning, teknologi, og anden moderne videnskab er i fuld gang med at opklare det mysterium, som er mennesket. Vi får hver dag nye og hidtil usynlige snapshots af vores indre univers, som fortæller os hvordan vi kan finindstille vores følelsesmæssige og mentale urværk. Fungerer det, så integrerer vi det. Derfor udvikler vores coachuddannelser sig regelmæssigt over et bredt felt af discipliner.

 

"Det, der er så genialt, er, at de er fuldstændig opdaterede. Hos Mindjuice er jeg godt med i forhold til alt det nye, der er på vej. De sørger hele tiden for at udvikle deres program, og de er ikke bange for at være kontroversielle, så længe det er underbygget. Og så har de skabt et fantastisk miljø, som er åbent, progressivt og levende. Hos Mindjuice bliver jeg udfordret på det niveau, jeg gerne vil."
testimonial_profileimage_EmiliaVonHauen

Emilia Van Hauen

Sociolog, trendrådgiver og foredragsholder 

 

Din garanti for kvalitet

  • Coachuddannelsen er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program)  af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen er tidligere præsident i Danmark. Det betyder, at du som deltager har nemmere ved at opnå en ICF-certificering.
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores unikke coachuddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.
  • Vores største kvalitetsstempel får du fra vores elever. Hør fra dem her
"Jeg plejer at fortælle til alle, der gider høre det, at jeg sagde mit faste job op den aften, jeg havde været til intromøde hos Mindjuice. Min vej som selvstændig Vocal Coach har i den grad gået i gennem coachingen. Det var den bedste beslutning, jeg kunne tage for mig selv."
testimonial_profileimage_KalusMoeller

Klaus Møller

 Vocal coach ved det kongelige teater

"Det er helt vildt, hvor effektive de forholdsvis simple Mindjuice værktøjer er. Selv hvis du ikke vil arbejde som selvstændig coach, så kan jeg garantere, at du får så meget personlig udvikling ud af uddannelsen selv."
testimonial_profileimage_anneWinther

Anne Winther

Journalist og kommunikationsrådgiver

 

Undervisere

På coaching-uddannelsen undervises du af Mindjuice-grundlægger og administrerende direktør, Pernille W. Lauritsen, Mindjuice-partner Nina Frank og Mastercoach Storm Mortensen, plus en række udvalgte eksterne og interne undervisere fra Mindjuice’s underviserteam.

Pernille W. Lauritsen:
Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF certificeret coach, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 15 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA. Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuice’s coaching model og coach uddannelser, foredragsholder, og forfatter til tre bøger. Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført adskillige uddannelser og træningsforløb hos international anerkendte undervisere, såsom Don Riso og Russ Hudson på Enneagraminstituttet i New York, kognitiv coaching hos psykolog Irene Ostrich, klassisk coaching hos Tony Robbins, familiecoaching hos Jesper Juul, transformationsarbejde hos Byron Katie og Brandon Bays, og skyggearbejde hos Debbie Ford.

Nina Frank:
Partner i Mindjuice siden 2006. Mastercoach, forfatter, underviser, foredragsholder, og debattør. Nina har siden sin første coach uddannelse i 1997, gennemført flere coachuddannelser og træningsforløb, i transformativ og kognitiv coaching, NLP, og enneagrammet hos verdens førende undervisere på Enneagraminstituttet i New York. Det er suppleret af en lang række programmer og workshops hos bla. Byron Katie, Dalai Lama, breahtwork, og andre. Hun har udgivet bogen “Lige meget værd – sådan får du lykkelige drenge og piger fulde af selvværd,” og blev i 2008 nomineret til magasinet Cosmopolitans Grænsebryder pris.

Storm Mortensen:
Mindjuice Mastercoach. Storm har gennem de sidste fem år, stået for over 700 sessioner, uddannet 300 coaches, og undervist på 12 coachuddannelser hos Mindjuice. Han er uddannet i innovation og entrepreneurship, og har gennem et årti kørt egne butikker i New York og København. Storm har baggrund i militæret som Garderhussar, og har i de sidste 18 år arbejdet med coaching og deltaget i utallige kurser inden for personlig udvikling og lederskab.

 

Uddannelsesstart

Næste hold starter 31. august i København
Næste hold starter 5. oktober i Aarhus

Kursusafgiften for Core Curriculum er 49.995,-
Kursusafgiften kan betales i rater. Ring gerne til os på 3313 3301, for at høre mere om dine muligheder.

 

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Betaler du coachuddannelsen i ét samlet afdrag, får du vores populære workshop: Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

 

Program for coachuddannelsen

Download program for Mindjuice’s Coachuddannelse – Core Curriculum her

 

Få Coachuddannelsen skattefrit

Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Mindjuice’s Coachuddannelse – Core Curriculum som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. Det vil sige din løn inden du får fratrukket skat – så du sparer skatten.
Uddannelsesudgifter er en omfattet af ordningen, men coachuddannelsen skal selvfølgelig være relevant for dit arbejde.

Ring gerne til os på 3313 3301 og hør mere om ordningen og dine muligheder – eller kontakt SKAT på 72221818.

 

Mindjuice samarbejder med coach.dk

Vores coachuddannelse – Mindjuice’s Coachuddannelse – efterlever de minimumskrav en coachuddannelse skal opfylde, for at kunne blive listet på coach.dk’s coachuddannelsesoversigt.
Samarbejdsaftalen gentegnes årligt.
CE_Approved

 

 

 

 

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål om Mindjuice, vores Core Curriculum eller certificeringen, så ring til os på 3313 3301.

Tilmeld til uddannelsen

Dette felt er påkrævet Indtast venligst en gyldig e-mailadresse Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet Indtast venligst et gyldigt telefonnummer Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Tilmeldingen fejlede

E-mail adressen du har indtastet er allerede i brug.

Brug venligst en anden e-mail adresse.

Alle rettigheder tilhører Mindjuice © 2016